Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

uch pagaliau perskaičiau senesnę temą - o kokių grožių prisižiūrėjau bigsmile.gif

Norėjau paklaust, kur galima nusipirkti AntikI ir AntikII? Kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atsringa @ 2008 01 07, 22:01)
uch pagaliau perskaičiau senesnę temą - o kokių grožių prisižiūrėjau  bigsmile.gif 

Norėjau paklaust, kur galima nusipirkti AntikI ir AntikII? Kokia kaina?  4u.gif

visa info apie parduotuves yra pirmam poste Dekupažo temoje 4u.gif
Atsakyti
kadangi cia ziuriu uzvalde modelinas rolleyes.gif , tai as paivairinimui idedu savo naujaja sage, kurioje valdo veltinis ir karoliukai ok.gif
user posted image
Atsakyti
geras!idomiai atrodo.o cia ta vilna irgi blizga g.gif kaip tu tai padarei?
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2008 01 09, 18:44)
geras!idomiai atrodo.o cia ta vilna irgi blizga g.gif kaip tu tai padarei?

nelabai supratau kur vilna blizga? smile.gif
Atsakyti
na viduriukas sages ,ten vilna??tai ji ir atrodo,kaip nulakuota.. bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai Klimtą matau, jei akys neapgauna.. wub.gif
Negaliu nepagirti - nuostabi sagė! Kažkas naujo tarp visų pastarųjų kaspiniuotųjų thumbup.gif lotuliukas.gif

Beje, kaip tą piešinuką atspaudei, jei ne paslaptis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2008 01 09, 17:37)
kadangi cia ziuriu uzvalde modelinas  rolleyes.gif , tai as paivairinimui idedu savo naujaja sage, kurioje valdo veltinis ir karoliukai  ok.gif

labai graži wub.gif tokia subtili be galo...

QUOTE(Chuliganka @ 2008 01 09, 19:07)
Kažkas naujo tarp visų pastarųjų kaspiniuotųjų thumbup.gif  lotuliukas.gif

Jaučiu, kad jau aš čia per daug savo sagių nedėsiu, nes turbūt per daug jos kaspinuotos...nuobodoka gi... hihihi.gif laukiam kokių nors šedevrų ir iš tavęs mirksiukas.gif paįvairinimui... rolleyes.gif

O technologija Klimto perkėlimo ant vilnos ir man įdomi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 01 09, 20:27)

Jaučiu, kad jau aš čia per daug savo sagių nedėsiu, nes turbūt per daug jos kaspinuotos...nuobodoka gi... hihihi.gif laukiam kokių nors šedevrų ir iš tavęs mirksiukas.gif paįvairinimui... rolleyes.gif

nepyk, Juste, visai nenorėjau, kad taip nuskambėtų blush2.gif Tiesiog man susidarė įspūdis, kad po tavo pasirodymo labai išpopuliarėjo tie kaspinukai ir kitų darbščiųjų tarpe, kas šiaip visai nėra blogas dalykas rolleyes.gif Tavo sagės nuostabios, ir jos visos nuostabios, todėl atsibosta net girti. lotuliukas.gif Tik kartais ir iš tavo pusės norėtųsi pamatyti kokį kitokį sagių apipavidalinimą, dėl įvairovės mirksiukas.gif
Kas dėl manęs, tai šedevrų negaminu (o gaila.. biggrin.gif ), todėl per stipriai ir keikti nieko negaliu lotuliukas.gif
Kad jau nepasirodyčiau "pleputė - nieko neveikutė", galiu parodyti dar vasarą gamintą kuklią sagę:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chuliganka @ 2008 01 09, 20:19)
nepyk, Juste, visai nenorėjau, kad taip nuskambėtų blush2.gif Tiesiog man susidarė įspūdis, kad po tavo pasirodymo labai išpopuliarėjo tie kaspinukai ir kitų darbščiųjų tarpe, kas šiaip visai nėra blogas dalykas rolleyes.gif Tavo sagės nuostabios, ir jos visos nuostabios, todėl atsibosta net girti. lotuliukas.gif  Tik kartais ir iš tavo pusės norėtųsi pamatyti kokį kitokį sagių apipavidalinimą, dėl įvairovės mirksiukas.gif
Kas dėl manęs, tai šedevrų negaminu (o gaila.. biggrin.gif ), todėl per stipriai ir keikti nieko negaliu lotuliukas.gif
Kad jau nepasirodyčiau "pleputė - nieko neveikutė", galiu parodyti dar vasarą gamintą kuklią sagę:

tikrai nepykstu lotuliukas.gif aš šiaip visai nekonfliktiška asmenybė esu hihihi.gif Pirmiausiai tai noriu pagirti, kad sagė tavoji labai labai graži wub.gif Ir taip vasariškom pievom kvepia wub.gif O sagės ir kiti papuošalai tiesiog nėra mano pagrindinis užsiėmimas, tai aš jas gan retai darau...todėl ir tos įvairovės nėra blush2.gif Tiesiog nesu sukoncentravus savo kūrybos ties papuošaliukais 4u.gif Bet bandysiu pasitaisyt...gal kada kas nors naujo gims mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, bendravarde mirksiukas.gif
Prisižadėjai - lauksim dabar naujų vėjų ir naujų idėjų! clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2008 01 09, 19:48)
na viduriukas sages ,ten vilna??tai ji ir atrodo,kaip nulakuota..  bigsmile.gif

aha, vilna smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Chuliganka @ 2008 01 09, 20:07)
Aš tai Klimtą matau, jei akys neapgauna.. wub.gif
Negaliu nepagirti - nuostabi sagė! Kažkas naujo tarp visų pastarųjų kaspiniuotųjų thumbup.gif  lotuliukas.gif

aciu aciu blush-anim-cl.gif bis.gif klimtas cia, teisingai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 01 09, 20:27)
labai graži wub.gif tokia subtili be galo...

O technologija Klimto perkėlimo ant vilnos ir man įdomi blush2.gif

ne per daug tikrai, gali deti ir deti,nes labai grazios tavo sages, visada jomis zaviuosi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti