Gaila, kad tiek mazai atsiliepimu apie si darzeli Tikrai ten labai grazi aplinka, todel mes savo mazyle gal pusmecio sulaukusia i ji uzraseme, susitarem, kad kai sueis 1.5 metu, pradesim lankyt. Kai suejo metai ir gal 4 men, atejau pas vedeja, o ji pareiske, kad daug vaiku ir grupe tik nuo 2-ju metu, po to varte varte zurnala ir atrado, kad mes jau laaaabai seniai uzsirase, myke myke, taip ir nesupratau, ar kysio nori, ar tikrai tu vietu nera. Tai nuejome i paparti ir ten sekmingai jau lankome. Pries kelias dienas suzinojau, kad kaip tik nuo rugsejo bus tokiu mazyliu, kokie mes esame, net 2 grupes, tai kaip cia suprasti, ji sake, kad tokiu grupiu nera As dar paprasiau neisbraukti musu, sakiau, kad gal nuo 2 metuku ateisim, bet paklausius Oksanos atsiliepimu tai nesinoretu...
na va o as maziuka uzrasiau i Peleda pries gal kokius 3 menesius, norim lankyti nuo 2 metuku, vedeja man irgi labai pasiputusi pasirode,net apstukbai,kai pamaciau kad ir kitos mamos ta pati sneka apie ja,galvojau gal man pasirode kad ji pasuputele Direktore irgi nemaloni man, buvau atejusi pasneketi su ja,o jinai liepe perduoti kad iseiciau ir grysciau priemimo valanda kita diena,ateis ji uzimta. Mums Papartis tiesiai pries nosi,arciau nebuna kaip sakoma,bet del skurdokos aplinkos galvojau nevesti ten,dabar jau apsigalvojau ir butinai ten uzrasysiu maziuka. O pinigus visur trauks manyciau
O man atrodo, kad darzelis "Peleda" turetu buti puikus.Mano vaikas buvo lankes si darzeli ir tikrai viskas buvo prastokai.Darzelio palinka puikiai sutvarkyta- vaikai mato grazia palinka is mazumes.Na o del vedeju ar direktoriu, tai gerumas cia salyginis.Manau Jums maziau patiktu , jei vedejos butu meilios, saldzios, o aplinkui butu viskas apgriuve , ispuve.Anksciau sio darzelio teritorijoje vakarais rinkdavosi rukantys, girtuokliaujantys paaugliai ir siukslindavo darzelio aplinka.Dabar to nepasakysi-aplinka puiki, tvarkinga tvora, medines zaidimu kontrukciojos.Tai va, kam ko reikia...
O man atrodo, kad darzelis "Peleda" turetu buti puikus.Mano vaikas buvo lankes si darzeli ir tikrai viskas buvo prastokai.Darzelio palinka puikiai sutvarkyta- vaikai mato grazia palinka is mazumes.Na o del vedeju ar direktoriu, tai gerumas cia salyginis.Manau Jums maziau patiktu , jei vedejos butu meilios, saldzios, o aplinkui butu viskas apgriuve , ispuve.Anksciau sio darzelio teritorijoje vakarais rinkdavosi rukantys, girtuokliaujantys paaugliai ir siukslindavo darzelio aplinka.Dabar to nepasakysi-aplinka puiki, tvarkinga tvora, medines zaidimu kontrukciojos.Tai va, kam ko reikia...
Gerai cia parasei - kam ko reikia... As asmeniskai rinkciausi prastesne aplinka, bet siltus ir gerus zmones supancius mano vaika
Rugsejo pradzioj buvau nuejus apziureti darzelio "Peleda". Labiausiai istrigo kai dvi aukletosjos stovejusios kolidoriuje negalejo apsispresti kuri man nueis ir pakvies direktore(kaip zinote direktore reikalinga tam, kad galetum vaika uzrasyti i eile). Ju dialogas skambejo mazdaug taip:
" - Nueik tu.
- Ne, tai tu nueik.
- Ne, as nenoriu pas ja eiti.
- Ir as nenoriu..."
Zodziu as stovejau ir ziurejau akis isputus i jas, o jos aiskinosi... Man tik viena mintis kyla. Direktore tame darzelyje kaip diktatore. Visos sustatytos ant "blakstuciu". Koks gi gali buti tu aukletoju darbas su vaikais, kai tokie kolektyvo santykiai
Taip kad grazi aplinka, tai toli grazu ne viskas
Gerai cia parasei - kam ko reikia... As asmeniskai rinkciausi prastesne aplinka, bet siltus ir gerus zmones supancius mano vaika
Rugsejo pradzioj buvau nuejus apziureti darzelio "Peleda". Labiausiai istrigo kai dvi aukletosjos stovejusios kolidoriuje negalejo apsispresti kuri man nueis ir pakvies direktore(kaip zinote direktore reikalinga tam, kad galetum vaika uzrasyti i eile). Ju dialogas skambejo mazdaug taip:
" - Nueik tu.
- Ne, tai tu nueik.
- Ne, as nenoriu pas ja eiti.
- Ir as nenoriu..."
Zodziu as stovejau ir ziurejau akis isputus i jas, o jos aiskinosi... Man tik viena mintis kyla. Direktore tame darzelyje kaip diktatore. Visos sustatytos ant "blakstuciu". Koks gi gali buti tu aukletoju darbas su vaikais, kai tokie kolektyvo santykiai
Taip kad grazi aplinka, tai toli grazu ne viskas
Brangiosios, patikekit manim, kai aukletojos, kaip sakant, "pastrointos" geriau tik mums-tevams ir vaikams. As savo vaika vedu i darzeli "Jovarelis", bet siuo metu ieskau kito darzelio. Ten netik kad aplinka nesutvarkyta, bet ir su vaikais elgesys man nepatinka. Tiesa, kam svarbiausia vizitas pas direktore, tai sio darzelio direktore yra maloni. Maloniai priims, graziai pasnekes, bet kas is to. Man asmeniskai yra svarbiausia kaip mano vaikas jauciasi ten. O jis jauciasi blogai. Nepatinka ir darzelio aplinka. Vaikas budamas 2 metu ten pasigavo erke, nes zole darzelio teritorijoje sienaujama 2 kartus per sezona. Valkiojasi girtaujantys paaugliai, vedzopjami sunys, gali eiti i darzelio teritorija kas tik nori. Pliusas vienas ir didziausias, kad i darzeli priima be problemu, bet pinigu cia paremti darzeli paprasys iskarto ir taip bus kasmet.
Mes lankom "Pelėdos" darželį ir esame labai patenkinti. Aplinka ten tiesiog fantastiška - namukai, traukinukai, drugeliai, sraigės, supynės. Direktorė irgi man pasirodė visai maloni. O be to, kiek ten su ja bendrauti reikia - tik kokius du kartus ir viskas.
O toliau viskas priklauso nuo auklėtojų. Jei jos mielos - viskas gerai. Kai vasarą auklėtojos keitėsi - tai su viena turėjome problemų. Vaikelis nenorėdavo likti, verkdavo. O su visom kitom - viskas gerai.
Sveiki! Aš esu čia naujokė.Tik šiandien prisiregistravau.Mano du vaikai lanko l/d "Pelėda".Vedėja,kaip jau buvo paminėta nėra labai "mielas"žmogus,bet apie auklėtojas negaliu pasakyti nieko blogo.Man patinka,kaip jos bendrauja,užsiima su vaikais. Vaikai bergdžiai grupėj nebėgioja.o dirba įvairius darbelius.
Mano vyresnysis atlanke "Pelėda" 5 metus. Vedėja labai energinga moteriškė, visus ten laiko suėmusis į delną. Ką galiu pasakyti visų pirma aplinka graži, bet ir įvairios rinkliavos gražios: tai už tą mokėk, tai už tą mokėk. Vedėja ateidavo į susirnkimus, kai reikėdavo kokiam nors tikslui pinigų paprašyti iš tėvelių. Taip tai darželis labai tvarkingas, gražias proramas vaikai paruošia, auklėtojos daug užsiiminėja su vaikais, bet kai nuvedžiau į mokyklą sūnų, mokytoja po kelių dienų pareiškė, kad mes lankėme "Pelėdos' darželį, nes vaikas visiškai neparuoštas mokyklai (turėjome papildomai su vaiku visus metus dirbti), dabar viskas gerai. Mokytoja teigė, kad "Pelėda" blogai paruošia mokyklai, kiti žymiai geriau. Aišku buvo ir nemalonių įvairių situacijų su auklėtojom, bet apie tai nerašysiu (nesu konfliktiškas žmogus, bet kai kas uzknis...., pavyzdžiui, paisimu vaiką iš darželio šlapiom kelnytėm, neperengtas, net pašutės, tai kiek jis laiko taip vaikščiojo), aišku svarbu pas kokią auklėtoją vaikas ar į kokią grupę papuls. Mano sūnus, tai nenorėjo eiti į tą darželį, visą laiką su problemom vesdavau, va o į mokyklą, tai net bėga, kaip nori. Iš draugių, kurios veda vaikus į šį darželį visos jam turi priekaištų ir dėl auklėtojų ir dėl rinklaivų ir pan. Labai gerus atsiliepimus girdėjau apie "Papartį" esantį Čiobiškio g. nežinau tikrai nežinau ar antrąjį savo sūnų vesiu į "Pelėdą", nors man jis prie pat namų... Čia tik mano nuomonė, bet mamytėms rinktis pačioms, gal jau kas pasikeitė...
Sveiki! Aš esu čia naujokė.Tik šiandien prisiregistravau.Mano du vaikai lanko l/d "Pelėda".Vedėja,kaip jau buvo paminėta nėra labai "mielas"žmogus,bet apie auklėtojas negaliu pasakyti nieko blogo.Man patinka,kaip jos bendrauja,užsiima su vaikais. Vaikai bergdžiai grupėj nebėgioja.o dirba įvairius darbelius.
Sveika.O kokias grupes lanko tavo vaikai?Mano vyresnis eina i paruosiamaja grupe,o mazasis eis i lopselinuku grupe gal jau kita savaite Kai uzrasinejau rudeni i darzeli mazaji,tai vedeja,pamaciusi invalidumo pazymejima pasake,kad jam dar ir kitais metais nebus vietos.kadangi as pries kysius nusistaciusi,tai pries 2 savaites parasiau i svietimo ministerija uzklausima ir jie pasirodo kita diena paskambino i darzeli vedejai ir ja pastrojino As buvau iskviesta i pokalbi ta pacia diena ir mano vaikui atsirado vietos darzelyje.Galjau apie tai girdejai?Tikiuosi,ji nebandys ant mano vaiku islieti pykcio
Sveika.O kokias grupes lanko tavo vaikai?Mano vyresnis eina i paruosiamaja grupe,o mazasis eis i lopselinuku grupe gal jau kita savaite Kai uzrasinejau rudeni i darzeli mazaji,tai vedeja,pamaciusi invalidumo pazymejima pasake,kad jam dar ir kitais metais nebus vietos.kadangi as pries kysius nusistaciusi,tai pries 2 savaites parasiau i svietimo ministerija uzklausima ir jie pasirodo kita diena paskambino i darzeli vedejai ir ja pastrojino As buvau iskviesta i pokalbi ta pacia diena ir mano vaikui atsirado vietos darzelyje.Galjau apie tai girdejai?Tikiuosi,ji nebandys ant mano vaiku islieti pykcio