QUOTE(Do_do_do @ 2006 03 09, 12:56)
Sveikos,
mano sunelis siemet pirmokas. Kai ruosiausi vesti i darzeli, buvau uzsirasiusi i Peledos darzeli, nes jis buvo arciau namu ir pan., bet kai apie savo ketinimus pasakiau seniai sioje srityje dirbusiai giminaitei, tai ji apie Peleda pasake taip: "
Aplinka grazi, direktore griezta, bet gero kolektyvo neturi".
Visiškai pritarius tau Do do do

, kolektyvo gero tikrai nėra, o dėl aplinkos, tai mano sūnus pasakodavo, kad darželio kieme ant supynių suptis neleidžia, laive žaisti neleidžia, ten lipti neleidžia ....- tai kam tada ta graži aplinka? Tik aplinkiniams.
Papildyta:
QUOTE(Rassas @ 2006 03 10, 12:13)
Nelabai ir as supratau kodel

Kai nuejom i pirma pokalbi,tai uzrase ji rugsejo menesiui,o kai pamate pazymejima,tai pasake,kad jam vietos nebus dar ir kitais metais...Siaip jis vaikas sveikas,tik kojyte operuota,bet jis jau kuo puikiausiai vaiksto ir bedu tikrai su juo nera.Gal ji iskart galvoja apie rinkliavas?Tipo mes neprisidesim

Bandziau kalbeti su aukletojom kodel tokia situacija yra,juk jos uz tokiu vaiku prieziura gauna didesnes algas.O pasirodo jos apie tokius priedus visiskai nieko nezino.Buhaltere taip pat skaiciuoja kazkaip keistai uz darzeli

Vyresnis sunus 5 savaites nejo i darza,nes sirgo,o kai pamaciau saskaita,tai net issiziojau...Nuejau aiskintis ir isgirdau,kad pas mane daug skolu.Pasakiau,kad ji dar karta perziuretu,o as atsinesiu visus kvitukus ir susitikrinsim.Kita diena,kai nuejau pas ja,ji man iskart parode visus mokejimus ir pasirodo,kad as nemazai permokejau uz darzeli.Beveik 2 menesiams i prieki

Tiesa,daug mamu nezino,kad po ligos vaikas gali neiti i darzeli 5 dienas ir uztai nereikia moketi.Tos 5 dienos priskaiciuojamos prie pazymos.Va
O tu Rassas, tai šaunuolė,

, teisingai, nėra čia ko, tai gerai tu sumokėsi tą lituką už darželį, o kitą dalį už vaiko išlaikymą mokės savivaldybė, ir nėra čia ko tai direktorei pūstis. Kaip tau pasakė, kad ir kitais metais vaikui vietos neatsiras darželyje (tai būtų aiškiai pasakiusi, išvis tavo vaiko nepriimsim) - tai siaubas kažkoks, nu be žodžių...
O su auklėtojom, tai kažko vieną kartą papriekaištavau auklėtojom dėl maisto, sakau jeigu vaikas nevalgo tai ir jam nesiųlykite, tai vaikas parėjęs iš darželio man pareiškė, kad daugiau į darželį neis, aš paklausiau kodėl - todėl , kad auklėtoja sakė, kad daugiau darželyje mano sūnui nesirodytu, ir sugebėk tu man šitaip šešių metų vaikui pasakyti, va taip... Iki šiol prisimenu