Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Varpelis

Kas lankete Zuikuciu grupe, gal galetumete papasakoti placiau kaip aukletojos, grupe?
Atsakyti
ir man taipat idomu suzinot apie zuikucius smile.gif
Papildyta:
su tais kampais ir vedimais i kita grupe ir man nepatinka. musu vyresnioji eina -tai sake pas juos pastoviai gazdina kita grupe ir pan, ir net isveda.tai maniske bijo eit i darzeli nors jai 5m.lankom antri metai darzeli. sakau o tave vede, ne bet sake kai ji verke mamytes jog nori -sake neverk nes eisi i kita grupe. truko man kantrybe ir nuejau pakalbet su akletoja, sako, taip mes gazdinam viskuo, daktarais, santechnikais ir pan. sakau tai zema...sake eikit i kita darzeli, tipo pas juos tokia taktika darzelio. bet kai pasneku su kitais zmonem, tai suprantu jog as neisigalvoju ir kitiems is sono atrodo jog negalima taip elgtis su vaikais. as suprantu, ju daug,vieni klauso ,kiti ne. kitiems pasake ir jie nebedaro ir neima i galva, o maniske jautri-ji girdi darzeli tik aukletojos kalba- ( cia ne tik jai skirta buna) ko reki, nedaryk to, eisi i kita grupe ir pan. jos zaidimai namie tokie prasidejo zaidzia su lelem ir sneka taip, baisu....pati girdejau kaip aukletoja reke ant vaiku, net baisu buvo, nes ji nemate jog as atejau per pietus paimt savosios.tai baisu kaip su mazaja bus...jos nepastumdys:) nesusitvarkys ir i kita grupe, o ji pas mus meltanti ir dustanti doh.gif kazi kaip tu zuikuciu aukletojos
Atsakyti
Mano vyresnele lanke Nykstuku grupe - superine aukletoja Rita thumbup.gif
O ir pats darzelis labai patiko! Aplinka graziai sutvarkyta bigsmile.gif
Atsakyti
ar jus lankot montesorines grupes darzelyje? kiek "kainavo" patekti i darzeli? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaSong @ 2012 01 25, 15:28)
ar jus lankot montesorines grupes darzelyje? kiek "kainavo" patekti i darzeli? smile.gif

Kiek zinau, montesoriniu grupiu darzelyje nera. smile.gif
Atsakyti
Anksciau buvo montesori grupe. Oficialiai dabar taip nesivadina, taciau taiko tuos metodus, nes dirba tos pacios aukletojos. Tai "Smalsuciu" grupe.

Patenkti i darzeli nieko nekainavo, nes priklauso pagal gyvenama vieta - nei "siuliau", nei "prase ar tikejosi".
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2012 02 03, 09:22)
Anksciau buvo montesori grupe. Oficialiai dabar taip nesivadina, taciau taiko tuos metodus, nes dirba tos pacios aukletojos. Tai "Smalsuciu" grupe.

Patenkti i darzeli nieko nekainavo, nes priklauso pagal gyvenama vieta - nei "siuliau", nei "prase ar tikejosi".

Nemanau,kad tai motesori gr., jei tik taiko kaikuriuos metodus.Jei butu tokia gr., tai apie ja butu informacij ir daugiau skelbiama, reklamuojama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke20 @ 2012 02 03, 20:05)
Nemanau,kad tai motesori gr., jei tik taiko kaikuriuos metodus.Jei butu tokia gr., tai apie ja butu informacij ir daugiau skelbiama, reklamuojama smile.gif

As ir nesakiau, kad ji yra montesori mirksiukas.gif Joje dirba tos pacios aukletojos, kurios anksciau tokioje dirbo. Anksciau tokia grupe buvo.

Darzelyje yra Valdorfo grupe - "Spinduliukai", jei jums aktualu "profiliuotos".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudnosiene: 03 vasario 2012 - 20:17
Gal kurios nors vaikutis prades lankyti Varpelio darzeli nuo sio rugsejo?
Atsakyti
Laba,mes pradesim nuo sio rugsejo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas, ar siame darzelyje yra lopselinuku grupe? smile.gif kad galetu lankyti 1,5m. vaikutis?
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2012 08 18, 19:02)
Labas, ar siame darzelyje yra lopselinuku grupe? smile.gif kad galetu lankyti 1,5m. vaikutis?

Man atrodo,kad nera.
Atsakyti