Mano merginos eis jau ne pirmus metus ir butinai nesis geliu

Sveikos mamytes gal kas lanko Lasiuku grupe?

QUOTE(beatapetkuniene @ 2012 09 12, 15:30)
Mes lankem Lasiuku grupe:) Kaip ir plius minus viskas ten gerai:)
Laba
Mes nuo pirmadienio keliausime i lasiukus
O kodel "lanket"?Ta prasme jau nebe lankot ar kaip?

QUOTE(beatapetkuniene @ 2012 09 12, 14:30)

QUOTE(j.a.v @ 2012 09 13, 16:13)
Mes lankem Lasiuku grupe:) Kaip ir plius minus viskas ten gerai:)

QUOTE(EB @ 2012 09 13, 19:01)
Laba

Jau mes didesni ir einame i kita grupe:)

QUOTE(beatapetkuniene @ 2012 09 12, 14:30)
sveiki

QUOTE(panele_n @ 2012 09 14, 15:10)
sveiki
mes irgi einame i lasiuku grupe
koks jusu vaikucio vardas?
ar priprato jau eiti? nes mes vis su asarytem

sveikos mamytes mano mazius vardu Dominykas, net nzn ar pripratom, mes esam lanke tik lenku darzeli

Papildyta:
QUOTE(EB @ 2012 09 13, 18:01)
Laba

kuo vardu jusu mazylis ir kaip pirma diena?

QUOTE(j.a.v @ 2012 09 14, 14:50)
Supratau

QUOTE(beatapetkuniene @ 2012 09 17, 10:55)
sveikos mamytes mano mazius vardu Dominykas, net nzn ar pripratom, mes esam lanke tik lenku darzeli
tai mum sunkiau, bet mes laikomes ir nuo penktadienio neverkiame, nzn ar ilgam

Papildyta:

Papildyta:

Musiskis vardu Arijus,antra dienele siandien,tai sunkiausia,kad mama isvaziuoja ir palieka,kiek auklyte sake diena zaidzia.Pirma diena radau verkianti,bet sake nepasidalino masinyte,ziuresim kaip cia toliau bus.
QUOTE(EB @ 2012 09 18, 10:45)
Supratau
Musiskis vardu Arijus,antra dienele siandien,tai sunkiausia,kad mama isvaziuoja ir palieka,kiek auklyte sake diena zaidzia.Pirma diena radau verkianti,bet sake nepasidalino masinyte,ziuresim kaip cia toliau bus.

o kaip auklytes jums? Nieko pripras,visos mes praėjome sita
Einant pro darželį šiandien užkliuvo auklėtojos (nežinau, kuri ten, bet buvo su pilka striuke iki kelių) elgesys:
Jau bevedant vaikus iš darželio į lauką girdėjosi jos rėkimas "Dar kartą patempk man už rankos ir eisi į grupę" ir taip kokia 10 kartų. Tik išėjus į lauką vienas berniukas pradėjo verkt, auklėtojos atsakymas - "Ko čia bliauni, kaip ožys", tiksliau ne atsakymas, o vėl rėkimas ant vaiko. Tada ji pasisuko ir pamatė, kad aš už tvoros viską stebiu, netikėtai balso tonas aprimo, baigėsi rėkimas nat vaikų...
Nu liūdna
Jau bevedant vaikus iš darželio į lauką girdėjosi jos rėkimas "Dar kartą patempk man už rankos ir eisi į grupę" ir taip kokia 10 kartų. Tik išėjus į lauką vienas berniukas pradėjo verkt, auklėtojos atsakymas - "Ko čia bliauni, kaip ožys", tiksliau ne atsakymas, o vėl rėkimas ant vaiko. Tada ji pasisuko ir pamatė, kad aš už tvoros viską stebiu, netikėtai balso tonas aprimo, baigėsi rėkimas nat vaikų...
Nu liūdna

Sveikos,
Galvoju vaiką nuo rugsėjo leisti į šį darželį ir dar pusė abejonės gal į kitą. Todėl labai būtų smagu jei kas pakomentuotų.. Man darželių fobija, todėl norisi "viską" žinoti
Vaikiui 3 metai bus. Galvoju leisti į Valdorfinę grupę. Kaip ten? Geri blogi, bet kokie atsiliepimai labai laukiami. Kiek suprantu, ta grupė vadinasi Spinduliukai?
O kaip kitos grupės nuo 3 metų? Ten kasmet auklėtojos keičiasi ar iki paruošiamosios tos pačios?
Tikiuosi nepateksim pas Egluzee12 minėtą auklėtoją ir apskritai tikiuosi, kad taip auklėtojos nesielgs jokioj grupėj..
Galvoju vaiką nuo rugsėjo leisti į šį darželį ir dar pusė abejonės gal į kitą. Todėl labai būtų smagu jei kas pakomentuotų.. Man darželių fobija, todėl norisi "viską" žinoti

Vaikiui 3 metai bus. Galvoju leisti į Valdorfinę grupę. Kaip ten? Geri blogi, bet kokie atsiliepimai labai laukiami. Kiek suprantu, ta grupė vadinasi Spinduliukai?
O kaip kitos grupės nuo 3 metų? Ten kasmet auklėtojos keičiasi ar iki paruošiamosios tos pačios?
Tikiuosi nepateksim pas Egluzee12 minėtą auklėtoją ir apskritai tikiuosi, kad taip auklėtojos nesielgs jokioj grupėj..