Sveikos mamytes!Gal kazkas ruosiasi eit i "NYKSTUKAI" grupe mazdaug po puses metu vasaros pradzioje?Aciu:)
Gal kazkas siuo metu lanko grupe "NYKSTUKAI" atsiliepkit labai norietusi suzinot kaip auklytes?Ir aplamai ar patenkinti vaikuciai?Nes kazkaip negaliu apsisprest i kuri cia mums zygiuot pradiet
SVEIKUTES, SIS DARZELIS MAN IR MANO VAIKUI
, VISKUO PATENKINTI, BET BUVAU NUSTEBUS GAL PASAKYCIAU ISSIGANDUS, KAI ATVERE DARZELIO DURIS PAMATEM KOLIDORIUKE TUPINCIA KAMPE DARZELIO DARBUOTOJA
, MAN ATRODO, KAD SEIMININKUTE KAZKOKIOS GRUPES. VAIKAS PRADEJO KLAUSINET KAS TETAI ATSITIKO. O JI AIMANUOJA IR NESUPRANTU AR JAI BLOGA AR KAS? NA NEZINAU
KEISTAI ATRODO....
QUOTE(Inguze @ 2009 02 25, 23:24)
SVEIKUTES, SIS DARZELIS MAN IR MANO VAIKUI
, VISKUO PATENKINTI, BET BUVAU NUSTEBUS GAL PASAKYCIAU ISSIGANDUS, KAI ATVERE DARZELIO DURIS PAMATEM KOLIDORIUKE TUPINCIA KAMPE DARZELIO DARBUOTOJA
, MAN ATRODO, KAD SEIMININKUTE KAZKOKIOS GRUPES. VAIKAS PRADEJO KLAUSINET KAS TETAI ATSITIKO. O JI AIMANUOJA IR NESUPRANTU AR JAI BLOGA AR KAS? NA NEZINAU
KEISTAI ATRODO....
Nesuprantu kas čia keisto
QUOTE(NEW MAM @ 2009 03 11, 11:55)
Mamytes , gal galite patarti , kokia geriausia , maloniausia sio darzelio aukletoja. Mergyte leisiu nuo 2 metuku, 
Dauguma auklėtojų ten malonios ir geros
[SIZE=1]
[SIZE=1][SIZE=1][FONT=Arial]
Papildyta:
pritariu aukletojos sio darzelio
, nezinau i koki lopseli pakliusit, mes buvom ,,KATINELIU,, tai ten dirba aukletoja Danute
ir seimininkute
. Gaila net iseit is tos grupes buvo
QUOTE(Treja @ 2009 03 11, 13:55)
, gal bloga žmogui pasidarė ar jūs nusprendėt, kad šiaip sau ji ten patūpėt užsimanė...galėjot gi pasiteiraut, kas nutiko
Yra kelios, su kuriom pati nesusidūriau, bet girdėjau nekokių atsiliepimų iš keletos mamų
, bet kiek žinau jos yra vyresnių vaikučių auklėtojos
Papildyta:
QUOTE(Treja @ 2009 03 11, 12:55)
, gal bloga žmogui pasidarė ar jūs nusprendėt, kad šiaip sau ji ten patūpėt užsimanė...galėjot gi pasiteiraut, kas nutiko
Yra kelios, su kuriom pati nesusidūriau, bet girdėjau nekokių atsiliepimų iš keletos mamų
, bet kiek žinau jos yra vyresnių vaikučių auklėtojos
QUOTE(Inguze @ 2009 03 12, 21:20)
[SIZE=1]
Papildyta:
, nezinau i koki lopseli pakliusit, mes buvom ,,KATINELIU,, tai ten dirba aukletoja Danute
ir seimininkute
. Gaila net iseit is tos grupes buvo 
Papildyta:
ir mes lankom Kodėlčiuką, Katinėlių grupę, ir tuo labai džiaugiames.... Auklėtoja Danutė tai nuostabi, o ir šeimininkė Rūta patinka.... Tik ta kita auklėtoja nelabi, ir vaikas nenoriai eina pas ją.... bet kažkaip jie ten susitaria....
Merginos gal zinot ,ar penkiameciu grupes labai pripildytos vaikuciu ?
QUOTE(knopkyte77 @ 2009 03 21, 14:05)
Merginos gal zinot ,ar penkiameciu grupes labai pripildytos vaikuciu ?
Maniškės eina į mišrią grupę (3-5m.), tai joje - 18 vaikų
QUOTE(Treja @ 2009 03 21, 16:10)
aciu
QUOTE(knopkyte77 @ 2009 03 21, 14:12)
aciu
Idomu
, kaip ten su priemimo salygom
ar laisvu vietu atsirastu, gal ka zinot ?
Na konkrečiai ši grupė tai nėra perpildyta