Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Kodėlčiukas

O aš skaičiau viename darželyje tokias taisyklės, pagal ką priima į darželį. Taip gyvenamoji vieta, tai pagrindinis kriterijus, bet buvo paminėti ir kiti kriterijai: pvz. brolis ar sesuo lanko jau šį darželį, nepilna šeimą.... ir darbovietė esanti šalia darželio mirksiukas.gif O pareigos mano neįpatingos blush2.gif
Atsakyti
turbūt vietoj mūsų priėmė, nes mes buvom užsirašę, ir nėjom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukė78 @ 2008 01 06, 19:57)
turbūt vietoj mūsų priėmė, nes mes buvom užsirašę, ir nėjom lotuliukas.gif

o kodel neejot? unsure.gif
Atsakyti
net nežinau, kilo daug abejonių, o beto, mes iš grigiškių, tai iki 3 metų vaikščiosim prie namų į darželį, o paskui žiūrėsim. šiaip, labai sunku mažiuką vežioti kasdien, tenka keltis visa valanda anksčiau. ir paimti galėtų tik tėtukas po darbo 17 val. tai vat dėl to ir nevedėm. prie namų paprasčiau, dar kai aš kas antrą dieną dirbu.
Atsakyti
QUOTE(raganiukė78 @ 2008 01 07, 13:09)
net nežinau, kilo daug abejonių, o beto, mes iš grigiškių, tai iki 3 metų vaikščiosim prie namų į darželį, o paskui žiūrėsim. šiaip, labai sunku mažiuką vežioti kasdien, tenka keltis visa valanda anksčiau. ir paimti galėtų tik tėtukas po darbo 17 val. tai vat dėl to ir nevedėm. prie namų paprasčiau, dar kai aš kas antrą dieną dirbu.

Na tada jo, labai jau toli jums vaziuot reiketu unsure.gif Gerai, kad prie namu yra smile.gif
Atsakyti
Paskaicius pasisakymus, kartais susidarau tokia nuomone, kad vaikams tarsi ir gerai jie juk noriai eina i darzeli, bet va mamoms tai viena neitinka auklyte, tai kita. O jus kartais nepagalvojat, kad tas zmogus, kuris maziau sypsosi ir jums ne prie sirdies, galbut kaip tik labiau dirba ir rupinasi vaikais. Ir pabaigai blogi zmones ir nemylintys vaiku ilgai su jais neisdirbs, juk vaiku neapgausi, jie jaucia kokie zmones salia ju, suaugusius gali apgauti sypsena ar graziais zodziais, vaiku neapgausi.
Atsakyti
QUOTE(Svajone35 @ 2008 03 31, 20:42)
juk vaiku neapgausi, jie jaucia kokie zmones salia ju, suaugusius gali apgauti sypsena ar graziais zodziais, vaiku neapgausi.

drinks_cheers.gif Tikra tiesa, vaikai patys geriausi "indikatoriai" smile.gif
Atsakyti
pritariu g.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu visai numirė tema unsure.gif gaivinam mirksiukas.gif
Maniškė keturmetė dukrytė eina į Saulučių grupę, tai ten auklėtojos Roma ir Regina (viena iš n Reginų tame darželyje lotuliukas.gif tokia labai žemo ūgio). Tai pastaroji šiaip sau ir tėvams, ir vaikams, o va Roma tikrai super thumbup.gif Ji gana griežta, bet teisinga. Vaikai ją labai myli, gerai ir saugiai su ja jaučiasi wub.gif
Šiaip bendra darželio tvarka esu labai patenkinta: kas rytą makšta, du kartus per savaitę - fizinis, dar dainavimas, galimybės pasirinkti būrelius thumbup.gif Maniškė lanko šokius ir keramiką, dar galima rinktis anglų k. ir krepšinį, tad veiklos tikrai netrūksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tarka @ 2008 10 03, 08:16)
nu visai numirė tema unsure.gif gaivinam mirksiukas.gif
Maniškė keturmetė dukrytė eina į Saulučių grupę, tai ten auklėtojos Roma ir Regina (viena iš n Reginų tame darželyje lotuliukas.gif tokia labai žemo ūgio). Tai pastaroji šiaip sau ir tėvams, ir vaikams, o va Roma tikrai super thumbup.gif Ji gana griežta, bet teisinga. Vaikai ją labai myli, gerai ir saugiai su ja jaučiasi wub.gif 
Šiaip bendra darželio tvarka esu labai patenkinta: kas rytą makšta, du kartus per savaitę - fizinis, dar dainavimas, galimybės pasirinkti būrelius thumbup.gif Maniškė lanko šokius ir keramiką, dar galima rinktis anglų k. ir krepšinį, tad veiklos tikrai netrūksta 4u.gif

O kaip cia jus is Pasilaiciu gavot vieta Seskines darzelyje rolleyes.gif
Atsakyti
šiaip tai mes pradėjom lankyt nuo dviejų metų ir tada visa velniava su darželiais dar tik prasidėjo, suspėjom biggrin.gif o kita vertus, tai mūsų namas yra daug arčiau šio darželio, nei kad iki kitų Pašilaičių darželių arba kai kurie Šeškinės namai daug labiau nuo jo nutolę biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi kai pradėjom lankyt šį darželį gyvenom Pašilaičiuose, tom pačiom aplinkybėm, kaip ir tarka, kad šis darželis buvo arčiau, nei bet kuris pašilaitinis. Priėmė be jokių kalbų smile.gif .
Beje, darželis kuriasi savo internetinį puslapį, dar kol kas toks tuštokas jis: Kodėlčiukas
Atsakyti