Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Kodėlčiukas

QUOTE(rucike @ 2006 06 08, 13:27)
Turbūt mes, nes kitų naujokių  nėra.
Pirma diena sunkiai - vos sprando nesulaužė pasikabinęs ant manęs. Šiandien jau ketvirta diena - atiduodu auklėtojai į rankas verkiantį, per pietus pasiimu linksmą. Tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Man pasirodė viskas pakankamai neblogai - vaikų mažai, priežiūra gera, maistas tikrai gerai atrodo (nors maniškis kol kas tik agurkus išvalgo).
Vienintelis trūkumas - labai šalta grupėje. Prirengiu kaip svogūną - rankos vis tiek ledukai. Ir taip visų

Nu dziugu kad mano kleckas tures dar viena drauga thumbup.gif
Maistu as ten irgi patenkinta tik kazkaip man cepelinai tokiem vaikam keistokai atrodo bigsmile.gif
As tai visa savaite savo klecko nevedu i darzeli, bo pati sergu tai ir ji namie laikau:) bet jau pirmadieni vesiu, tai reiks ir su tavo zuikiu susipazint bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meda_a: 09 birželio 2006 - 21:17
Tai va, palankę pusantro mėn, galime daryti kai kokias išvadas.
Esu labai patenkinta lopšeliu. Vaikas tapo daug savarankiškesnis, pradėjo valgyti tik pats, susidomėjo knygutėmis - tapo didelis skaitytojas.
Paliekamas verkia tik kas antrą dieną . Kol kas dar nesupratom nuo ko tai priklauso g.gif g.gif .
Be problemų miega, daug būna lauke.
Auklėtojos tikrai rūpestingos - vaikas visada švarus ir tikrai ne kilograminiais pampersais.
Taip, kad nebijokit mamytės ir leiskit savo pyplius drąsiai. Arba neleiskit, tada mūsiškiams teks daugiau dėmesio lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien buvom uzeje i darzeli su mazium, kokia maloni aukletoja pavaduoja, niu tokia fain moteriske wub.gif buvau taip ja apzaveta , kad net nepasakiau kokia ji nuostabi, perduokit mamytes jai tai ax.gif maciau Justa sake svieziausias cia, bet visi leliukai tokie patenkinti - pamyluoti, super auklyte bigsmile.gif
Atsakyti
Feniksa, dar žiemos bent jau mes nesam išbuvę, bet šiuo metu man irgi pasirodė gan vėsu grupėj. Vaikai laksto, dūksta, tai sušyla, bet man ten rankos kojos nušąlo. Irgi stengiuos, kad būtų su džemperiu ar megztiniu... irgi toks truputį svogūninis aprengimo stilius biggrin.gif .
Gal dar čia yra Pabiručių grupės mamyčių? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki mes jau lankom šį darželį metai laiko ,labai patenkinti iš tikrųjų vaikai prižiūrėti auklėtojos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,vaikas patenkintas auklėtojas vardu vadina ir darbelius įdomius daro,na neturim kuo skūstis
Atsakyti
Mes irgi lankem si darzeli,tiesa pabaigem pries 3 metus,bet kiek matau aukletojos tos pacios 4u.gif Kadangi pro langus matau darzeli,o ir pasivaikscioti pro ji kiekviena diena siuo metu einu,nes auginu dukryte,tai nuolatos matau,kas vyksta lauke.Nebuvau labai patenkinta aukletojomis,nes mazai uzsiimdavo su vaikais,o mano spejimai pasitvirtino sia vasara kai pamaciau kaip bendraujama su vaikais lauke.Is tikruju aukletojos sustojusios ratuku daznai dalijasi savais ispudziais,o vaikai zaidzia kas sau,uzsiimti niekas net nebando.Tiesa aukletojos labai pagyveja,kai pamato,pasalinius zmones g.gif Pries pora metu per langa maciau,kaip pro tvoros plysi islindo vaikutis ir vos nepabego,jau norejau saukti aukletojom,kad atkreiptu demesi,bet galu gale pacios pamate g.gif Siaip labai faina auklyte yra net nebepamenu vardo,lopselinuku grupeje,is tiesu nuostabi thumbup.gif Direktores pavaduotoja irgi buvusi musu vaikucio aukletoja-nuostabi aukletoja ir nuostabus zmogus,gaila,kad perejo i aukstesnes pareigas ir tiesiogiai nebeuzsiima vaikais.Aukletoja Roze,na irgi gera,tik sunkiai bendraujanti su vaiku teveliais,bet vaikam ji patiko thumbup.gif Na va paminejau ir gerasias ir blogasias man zinomas darzelio savybes
Atsakyti
QUOTE(Poskis @ 2007 02 15, 12:30)
Sveiki,

Mes esam irgi 2003m. gimimo  blush2.gif
Gal galite daugiau papasakoti apie darzeli, aukletojas, nes mes planuojame nuo pavasario eiti  ax.gif
Mums bus 3.5m.  thumbup.gif , tai labai labai kvieciu visas mamytes kurios lanko ta darzeli pasidalinti paskutiniais ispudziais  mirksiukas.gif
Bet vieta tai ten prie gatves.. man del sito truputi neramu... g.gif

Mes tą daželį lankėm, rudenį į mokyklą išėjom. Taigi pati mačiau kaip ruošiamos grupės būsimeims patiems mažiausiems darželinukams (ne lopšelinukams, o vaikams nuo 3m). Langai pakeisti, žiemą turėtų būti šilta. Auklėtojom aš nesiskundžiau, kiek buvo, visos buvo geros, nemažai organizuojama renginių vaikams-rudenėlio šventė, sporto šventė, nekalbant apie Kalėdas, užgavėnes, motinos dieną.
Vieta ne prie gatvės, ten įvažiavimas, kokia ten gatvė. Dėl to nėr ko pergyventi.
Veikia prailginta grupė iki 7 val. -tėvų pageidavimu. Tas man labai patiko. Direktorė-atsidavusi savo darbui žmogus, Va tokie mano įspūdžiai.
Atsakyti
Fainas darželis, šauni, žmogiška vedėja, turėjom labai gerą auklėtoją Ireną (kiek žinau, visiems vaikams būdavo šventė, jei ji dirba), dabar ji turi vidutiniukų grupę. Dar yra laba faina Alvyda, tokia prie bajerio, bet ji turi vyresnius, jums dar toli ax.gif Kitom auklėtojom nesu 100 proc. patenkinta, bet apie tai galiu nebent asmeniškai. Pati vedžiau į šitą daržą tik apsvarsčiusi visus įmanomus variantus. Jis tikrai ne prie pat gatvės g.gif Tiesa, viena mažiukų grupė žaidžia prie pat įvažiavimo į darželį (aišku, nors ten stovi 'plyta', blatni tėtukai su mašinytėm raunasi iki pat darželio durų, bet dabar jau kažkas susiprotėjo vartus rakint).

Papildyta:
QUOTE(Saule100 @ 2007 02 15, 17:01)
Mes tą daželį lankėm, rudenį į mokyklą išėjom.

Aš truputį ne įtemą: į kokią mokyklą iš šio daržo jūs išėjot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cerlina: 15 vasario 2007 - 16:13
Labai dekoju visoms, kurios pasidalino savo mintimis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As jau vos neprazilau beieskodama darzelio 2 menesiai jau duoduosi, aisku kaip buvo pasakiusiu reikejo is anksto uzsirasyti, butu dabar nereikeje kankintis.. g.gif
Bet tada apie tai nepagalvojau, o dabar norim nuo pavasario eiti, nes labai norim buti tarp bendraamziu vaiku. mirksiukas.gif
Netycia buvo 1 vieta sitame darzelyje ir as su dziaugsmu ja uzsiemiau.
Bet dabar dilema atsirado, nes paskambinois kito darzelio "Saules Gojus" ir yra 1 vieta mergaitei... Mums labai toli, per visa miesta.. Bet ten kaimas, vaiku nedaug, tik tiek kad daug kainuoja.. g.gif Bet nezinau ka dabar daryti...
Gal mamos patartu ka nors.. Kaip jos pasielgtu sioje situacijoje??
Jus gi labiau patyrusios, kurios zinote sita darzeli, nes apie "Saules Goju" nei vieno blogo atsiliepimo neteko isgirsti.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(posa @ 2007 02 15, 15:39)
Mano sunus lanko si darzeli nuo rugsejo... Kodel sakai, kad prie gatves? Kazkaip visos gatves ten gan tolokai... Gal sumaisei su darzeliu "Saulegraza"?

O jums ar ten viskas gerai?? Kaip pripratote??
Ar Jums patinka??
Jei reiktu rinktis darzeli dabar ar sita pasirinktumete?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Poskis @ 2007 02 17, 17:37)
Labai dekoju visoms, kurios pasidalino savo mintimis  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Bet dabar dilema atsirado, nes paskambinois kito darzelio "Saules Gojus" ir yra 1 vieta mergaitei... Mums labai toli, per visa miesta.. Bet ten kaimas, vaiku nedaug, tik tiek kad daug kainuoja.. g.gif  Bet nezinau ka dabar daryti...
Gal mamos patartu ka nors..  Kaip jos pasielgtu sioje situacijoje??
Jus gi labiau patyrusios, kurios zinote sita darzeli, nes apie "Saules Goju" nei vieno blogo atsiliepimo neteko isgirsti.. mirksiukas.gif
Papildyta:
Ar Jums patinka??

Mamyt, nelabai suprantu, kodėl svarstot variantą dėl Saulės Gojaus? Nežinau tokio darželio, bet ką čia svarstyt, jei jums toli? (Pala, čia ne tas, kur diplomatų ir "žvaigždžių" vaikai lanko?) Aš visom keturiom už Kodėlčiuką. Minėjau, viskas prasideda nuo vedėjos. Atėjom be dovanų spalio mėnesį ir iškart gavom vietą. Jaukus darželis ir aplinka jauki. Dėl Saulėgrąžos - patarčiau išvis nesvarstyt tokio varianto. Kai rinkausi, šis darželis buvo vienas iš "kandidatų", bet prisiklausiau istorijų apie girtas auklėtojas, mušančias vaikus, be to, darželio aplinka vakarais traukte traukia įtartinas kompanijas ir apskritai skurdžiai atrodo iš šalies, - taip kad vienintelis variantas - Kodėlčiukas, nesigailėsit!

Atsakyti
QUOTE(Poskis @ 2007 02 17, 17:37)
Ar Jums patinka??

Na, as taip vienareiksmiskai uz Kodelciuka nepasisakyciau... g.gif Siaip tai beveik viskas priklauso nuo aukletoju... Kokios paklius.... blush2.gif As tai siulyciau suzinoti i kokia grupe pakliusit, nueiti, apsidairyti kuri vakara, pabendrauti su aukletoja... O per visa miesta vezti vaikucio as nesiryzciau... labai sunku ryte ir vakare per kamscius, pagalvokite, kada reiks prikelti vaika, kad speti pries darba ji nugabenti, po to vel lekti jo pasiimti... Mums iki darzelio 10 min eiti, o ryte buna, kad ir puse valandos vaziuojam... doh.gif
Apie pati darzeli nieko blogo negaliu pasakyti - svarus, tvarkingas, pasiremontuoja kiek gali, langus kiekvienais metais keliose grupese pakeicia... Del vaikuciu lavinimo, truputi liudniau... yra ateinanti sokiu mokytoja, muzikos mokytoja yra, bet ar jinai ka su tais vaikuciais veikia, as nezinau, sportuoja pora kartu per savaite, o visa kita - pagal aukletoju norus ir iniciatyva...kiek jos su vaikuciais uzsiima, tiek... unsure.gif Darzelyje yra logopede, tik gaila, kad vaikuciu, kuriems jos pagalba reikalinga, yra daugiau, nei jos 1,5 etato leidzia, todel ji dirba beveik vien tik su priesmokyklinukais...
O apie musu asmenine patirti... Zinoma, labai daug priklauso nuo vaikucio charakterio, nuo aukletoju...Mano sunelis labai sunkiai priprato prie darzelio, nuo rugsejo iki sausio ejo tik puse dienos, iki pietu miego...o nuo sausio pradzios jau buna visa diena... Dabar jau galiu pasakyti, kad priprato ir noriai ten eina thumbup.gif Buvo laikas, pacioj pradzioj, kai ieskojau kito darzelio, bet dabar jau nesigailiu, kad pasilikom cia...rolleyes.gif O viskas buvo del vienos aukletojos...Gana nemaloni, vaikai jos nemyli, o ji irgi nesistengia, neuzsiima su jais, atbuna savo laika ir tiek... Bet palaipsniui sunus apsiprato, ismoko prie jos prisiderinti ir problemos baigesi... O kita aukletoja labai myli, auklyte irgi... wub.gif
Na, nezinau, jei dar kas domina, klausk... Gal i musu grupe ir pakliusit? Mano sunus irgi 2003 gimimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(posa @ 2007 02 19, 10:13)
Apie pati darzeli nieko blogo negaliu pasakyti - svarus, tvarkingas, pasiremontuoja kiek gali, langus kiekvienais metais keliose grupese pakeicia... Del vaikuciu lavinimo, truputi liudniau... yra ateinanti sokiu mokytoja, muzikos mokytoja yra, bet ar jinai ka su tais vaikuciais veikia, as nezinau, sportuoja pora kartu per savaite, o visa kita - pagal aukletoju norus ir iniciatyva...kiek jos su vaikuciais uzsiima, tiek...  unsure.gif Darzelyje yra logopede, tik gaila, kad vaikuciu, kuriems jos pagalba reikalinga, yra daugiau, nei jos 1,5 etato leidzia, todel ji dirba beveik vien tik su priesmokyklinukais...

Na muzikos mokytoja manau tikrai atlieka savo darbą, nes maniškis pastoviai naujas daineles dainuoja. Va ir šiandien ryte nuvedžiau, auklėtoja sako - "pavalgę eisim dainuot". Ir iš kitų mamų tą patį girdėjau. mirksiukas.gif
Atsakyti