Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Kodėlčiukas

QUOTE(rucike @ 2006 05 09, 10:07)
Mano pagrandukas gimęs 2005 01 20 - jam jau 1.3 m. Užrašiau vasario mėnesį, kad lankytų nuo balandžio 1 dienos, tai buvo nepatenkinta, kad ne nuo rugsėjo. Dabar atseit nėra vietų ir nenusimato. Bet gal problema ta, kad kalbėjau su pavaduotoja, nes vedėjos nebuvo. Turbūt reikės pamėginti pas pačią vedėją nueiti

Gal rimtai pabandyk su direktore pakalbet, paaiskink kad iki rudens laukt negali...
Direktore tai ten thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
turbut jusu neprieme, nes jau vienas vaikiukas ejo nuo balandzio pirmos. ten taip yra , kad vienam vaikiukui duoda men apsipratimui, mes kai uzsirasinejom taip pat tik nuo geguzes pradzios leido, nes nuo balandzio jau buvo...

bet mum tai sunkiai ... visu pirma pasibaisejau vaikiuku snargliais iki keliu blink.gif visai nepagrazinu .. viena mergyte vapsce kosejo ziauriai ... blink.gif ir mazius po pusvalandzio verkt pradejo, per daug jam garsu turbut g.gif

o pas kokia auklyte meda a tavo mazulis pasilieka - vyresne? ar ilgais plaukais?
sveikit 4u.gif

neznau neznau, gal ir atsilaisvins vieta , bo mes matyt keliausim i kita darziuka ir veliau g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FaTaFeE @ 2006 05 09, 22:01)
turbut jusu neprieme, nes jau vienas vaikiukas ejo nuo balandzio pirmos. ten taip yra , kad vienam vaikiukui duoda men apsipratimui, mes kai uzsirasinejom taip pat tik nuo geguzes pradzios leido, nes nuo balandzio jau buvo...

bet mum tai sunkiai ... visu pirma pasibaisejau vaikiuku snargliais iki keliu  blink.gif  visai nepagrazinu .. viena mergyte vapsce kosejo ziauriai ...  blink.gif  ir mazius po pusvalandzio verkt pradejo, per daug jam garsu turbut  g.gif

o pas kokia auklyte meda a tavo mazulis pasilieka - vyresne? ar ilgais plaukais?
sveikit  4u.gif

neznau neznau, gal ir atsilaisvins vieta , bo mes matyt keliausim i kita darziuka ir veliau  g.gif  rolleyes.gif

maniskis mieliau lieka pas ta vyresniaja. O siaip kad po pusvalandzio verkia tai gal ir suprantama, juk baisoka jam maziukui. Nemanau kad kitam darzeli kitaip butu, nors.... g.gif Ta prasme, kad jei problemos tik triuksme, garsuose, tai kitam darzely vaikai juk irgi triuksmautu smile.gif
Atsakyti
is tikruju tai ne tik garsuose problemos, man kazkodel nelimpa nei darzelis , nei aukletojos. pabusim dar namuciuose, eisim nuo dvieju metuku kokiu...

meda a Jusu ne Justas? blush2.gif

nenoriu pasakyti, kad darzelis blogas, jis visai mielas tik mano sirdis turbut per minksta verysad.gif unsure.gif

ir tie snargliai visi verysad.gif turbut taip bus ir kituose darziukuose, bet as pati dar nepasiruosus palikti mazylio kitu prieziurai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FaTaFeE @ 2006 05 10, 12:06)
is tikruju tai ne tik garsuose problemos, man kazkodel nelimpa nei darzelis , nei aukletojos. pabusim dar namuciuose, eisim nuo dvieju metuku kokiu...

meda a Jusu ne Justas?  blush2.gif

nenoriu pasakyti, kad darzelis blogas, jis visai mielas tik mano sirdis turbut per minksta  verysad.gif  unsure.gif

ir tie snargliai visi  verysad.gif  turbut taip bus ir kituose darziukuose, bet as pati dar nepasiruosus palikti mazylio kitu prieziurai  rolleyes.gif

Nea, ne justas, mano augustas, bet tikriausiai jo nematei nes mes tik siandien po ligos pirmakart atejom ax.gif

Maciau ta justa siandien-susipazinom, vargsiukas, istisai verkia verysad.gif

Gerai jei turi galimybe augint maziuka iki 2m. as irgi mielai savaji paauginciau bent iki kokiu pusantru - deja reikia dirbt verysad.gif
Atsakyti
Mano pagranduką vis tik priėmė rolleyes.gif Užteko pakalbėti su vedėja.
Startuojam birželio 5 d. drinks_cheers.gif
Atsakyti
keista, kad dar viena kliacka prieme g.gif i katineliu grupe jus uzrase?

mes kai atejom sake paskutine lova pietu miegeliui ir stebejosi kur guldys jei priims dar unsure.gif

bet tai dabar jau sarase bus 15 vaikiuku blink.gif lopselinej grupej blink.gif zodziu priima bilekoki skaiciu schmoll.gif

sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Na mamytes, padekit 4u.gif
Gavau sarasiuka ka reik nupirkt i grupe, bet paklausus koki kieki man tepasake "ziurekit, kaip jums iseina" g.gif
Kokia pvz. skalbimo milteliu pakuote perkat - dezute (apie 0.5kg berods) ar ta maisiuka (3kg) ir kokiu? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ar jūsų mažiai liko tose pačiose grupėse? Nes maniškis perėjo į "Nykštukus". Bet jam atrodo ir ten patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda_a @ 2006 06 05, 21:39)
O kodel perejo ?g.gif  Maniskis tai liko "katineliuose" smile.gif

Mūsų "Nežiniukų" grupę tai išskirstė po kitas grupes. Dalį vaikų į darželinę grupę, su vyresniais, kitus (ir Augustą) - su jaunesniais į lopšelinę.
Atsakyti
QUOTE(Meda_a @ 2006 06 05, 17:55)
Na, kaip Jusu pirmoji diena darzelyje?smile.gif Ar ne tavo lelius siandien naujokelis buvo? g.gif

Turbūt mes, nes kitų naujokių nėra.
Pirma diena sunkiai - vos sprando nesulaužė pasikabinęs ant manęs. Šiandien jau ketvirta diena - atiduodu auklėtojai į rankas verkiantį, per pietus pasiimu linksmą. Tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Man pasirodė viskas pakankamai neblogai - vaikų mažai, priežiūra gera, maistas tikrai gerai atrodo (nors maniškis kol kas tik agurkus išvalgo).
Vienintelis trūkumas - labai šalta grupėje. Prirengiu kaip svogūną - rankos vis tiek ledukai. Ir taip visų
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O tai "Nykštukų"grupė pasidarė lopšelinė,ar kažko nesupratau g.gif
Mūsų didžioji ją lankė,dabar bandysim nuo rudens leist mažąją.Bet ta grupė gi buvo Valdorfo-Vėrinėlio pakraipos ir ten vaikiukai skirtingo amžiaus buvo g.gif
Atsakyti