Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišės atostogos

Grizau as po savo atostogu..
Turkija-ziauriai nepatiko. Buvau Alanijoj, tai mano siulymas butu ten nevaziuoti. Nebent i Marmari arba Kemera. Nebuvau, bet aerouoste girdejau zmones kalbancius, kad pernai buvo ten tai labai patiko, o Alanija, su kuo kalbejau, ne vienas nebuvo patenkintas.
Ar tie Turkai galvoja, kad poilsiautojams reikalingas tik geras viesbutis, o kad aplinka-siuksles, triuksmas, statybos ir isviso nera kur iseiti, jau nieko nereiskia? Zodziu, nusivyliau. Dar kad butu papigiaja...o cia nors ir paskutine minute, vistiek brangu. Va...
Dar savaite praleidau pas savo mociute su vaiku...ech..va, cia tai pailsejau, aplankem visokius zverynus, gamtininku stotis (vos neprisipirkau peliu biggrin.gif ) Buvom net Stumbru paziureti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*fėja* @ 2005 08 29, 11:11)
Grizau as po savo atostogu..
Turkija-ziauriai nepatiko.

ir turkų dėmesys neatpirko? wink.gif
Atsakyti
Aš vakar grizau iš Italijos thumbup.gif Buvau 12 dienų, piligriminė kelionė. Venecija,Roma, Asyžius, Loretas, Pompėja, Monte Cassino, Paduva. Neturiu žodžių apsakyt įspūdžių, na, tiesiog žiauriai patiko. Nepaprastai. Nors iš 11 naktų 7 praleidau autobuse, nei kiek tai kelionės vertės nesumažina bet dar padidina, nes atvažiuoji į vietą, 6 -7 ryto ir iš karto eini, nesigaišta laikas visokiems ten valgymams thumbup.gif Sukūdau, džinsai krenta thumbup.gif Didžiausią įspūdį paliko Venecija, į ją atėjom, ne atplaukėm, o atėjom apie 5 val ryto, tai pritrenkė tekanti saulė ir dainuojantys venecijiečiai smile.gif . Roma be žodžių kaip patiko, bet to, turėjau galimybę apsilankyti Vatikano soduose ir audiencijoj pas popiežių. Pompėja aišku irgi jėga. Viskas jėga. Pabuvau be savo vaikų ir namų net 12 dienų. pasiilgom vieni kitų labai. Žodžiu, atostogos tikriausia ta žodžio prasme.
Atsakyti
QUOTE(brangute @ 2005 08 29, 16:17)
Aš vakar grizau iš Italijos thumbup.gif Buvau 12 dienų, piligriminė kelionė. Venecija,Roma, Asyžius, Loretas, Pompėja, Monte Cassino, Paduva. Neturiu žodžių apsakyt įspūdžių, na, tiesiog žiauriai patiko. Nepaprastai. Nors iš 11 naktų 7 praleidau autobuse, nei kiek tai kelionės vertės nesumažina bet dar padidina, nes atvažiuoji į vietą, 6 -7 ryto ir iš karto eini, nesigaišta laikas visokiems ten valgymams thumbup.gif Sukūdau, džinsai krenta thumbup.gif Didžiausią įspūdį paliko Venecija, į ją atėjom, ne atplaukėm, o atėjom apie 5 val ryto, tai pritrenkė tekanti saulė ir dainuojantys venecijiečiai smile.gif . Roma be žodžių kaip patiko, bet to, turėjau galimybę apsilankyti Vatikano soduose ir audiencijoj pas popiežių. Pompėja aišku irgi jėga. Viskas jėga. Pabuvau be savo vaikų ir namų net 12 dienų. pasiilgom vieni kitų labai. Žodžiu, atostogos tikriausia ta žodžio prasme.

geras,as taip pat tik siandien gryzau is italijos biggrin.gif buvau venecijoje bei pizoje bei viename is kurortiniu miesteliu,patiko nerealiai biggrin.gif smagu,kad ir tu pailsejai 4u.gif
Atsakyti
nu duodat. Ot vienišos mamytės - liux - beveik visos šią vasarą po užsienį pasivažinėjome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 08 29, 11:22)
ir turkų dėmesys neatpirko? wink.gif

Nea. Turbut esu ispindejus biggrin.gif Beje, buvau su draugu, tai jie nebuvo labai ikyrus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katuka @ 2005 08 23, 15:56)
Man atrodo kaimo turizmo sodybų prikepta dabar daug. Tik ar vietų yra  g.gif
Šiaip noriu ir aš, savaitgaliui.
Turiu netgi tokią "būdą", tik toli, Ignalinos raj., bet gal ir išeitų ką sugalvoti  ax.gif

katuka, būtų fainai ax.gif mirksiukas.gif jei į kompaniją jums tiktumėm ax.gif
šį savaitgalį dar gerą orą prognozuoja... rolleyes.gif
Atsakyti
oi Rii, šį savaitgalį krikštynos, o dėl vėliau neprognozuoju 4u.gif
Atsakyti
tiesa, buvau užmiršus blush2.gif gražios šventės jums wub.gif

jei kam tiktumėm į kompaniją, mielai kartu išlėktumėm iš namų, savaitgaliais ar darbo dienomis ax.gif 4u.gif
Atsakyti
artėja ilgas savaitgalis. pasikeitė planai, todėl pagalvojau, gal kas norėtumėt kartu? pvz, į Palangą, Birštoną ar kur nors ax.gif
Atsakyti
Ir aš noriu ATOSTOGŲŲŲŲ!!!!! Nepamenu kada normaliai atostogavau cray.gif
Atsakyti
Poli, aš irgi verysad.gif drinks_cheers.gif
užtat dab yra šansas nors kelias dienas kitaip praleist mirksiukas.gif
Atsakyti