QUOTE(Guga @ 2007 06 14, 16:05)
Pas mane irgi placenta labai žemai prisitvirtino ir dengia vidines gimdos žiotis. Tačiau, turiu ir kitą problemą, mane nuolatos kankina dideli skausmai pilvo apačioje ir gimdos spazmai
Gydytoja sako, kad į ligoninę guldys tik tuomet, kai atsiras kraujingų išskyrų.
Bet iš jos išraiškos suprantu, kad neaišku, kaip man viskas baigsis
Ar jums, pas kurias žemai placenta, irgi būdavo ar yra tie skausmai? Mano gydytoja sako, kad dažniausiai jie būna prie pirmaeigių placentų.
Beje, man dar tik 20 savaičių.
mano diagnoze identiska: placenta nugaros puseje, dengia kaklelio ziotis. VISADA skauda pilvo apacia. apie tai kalbejausi su gydytoju. atsakymas paprastas: saugotis, nieko nekilnoti, nepersitempti, ir, zinoma, jokiu lyt.santykiu. klausiau: ar reikia guleti? jis atsake: na koks cia gyvenimas tada, jei tik guleti.
kol nieko nenutike - aisku i ligonine neguldo. kol saugojiesi, galima visai neblogai gyventi

as ir i darba einu, ir siaip po miesta pasivaikstau.
aisku, visas planuotas jogas ir baseinus teko pamirsti. vaikeliukas - svarbiausia.
siuo metu man 25 sav.
taigi, saugokis, o skausmai ir kietejimas jau lydintis dalykas.
QUOTE(Asta Sk. @ 2007 07 10, 14:32)
Sveikos,
Aš prieš savaitę gryžau iš ligoninės. gulėjau klinikose patologiniam skyriuj. Dar prieš tris savaites jaučiausi puikiai, atrodo kalnus nuverščiau. Aš žinojau, kad mano placenta užpakalinėje pusėje, ir dengia gimdos kaklelio žiotis. Aš to nesureikšminau. Prieš pora savaičiu, nakti, man prasidėjo stiprus kraujavimas. Jei aš būčiau žinojus, kad placentos padėtis tokia rimta, būčiau saugojusi.
is tikruju tai tave gydytoja galejo ir ispeti...