Kiekviena diena ir nesitvarkau - beviltiska

Kadangi esu maniakiska tvarkos megeja, mazajai pradejus ropoti ir listi i visus stalcius, mane vos ne priepuolis istiko, pamacius, kas darosi namie po dukrytes seliojimu
Bet dabar pradedu apsirasti. Zinoma, kaip ir anksciau, kiekviena diena siurbliuoju grindis, kas kelias dienas valau dulkes, o sujauktus ir ismetytus zaislus ir daiktus tvakrau viena karta dienoj - pries miega...Manes kazkaip nevargina, visa tai gi uzima maksimum 15 min
Sunkiausia buvo priprast prie nuolatines betvarkes, bet save raminu tuom, kd tai laikina. Ar ne?

QUOTE(Hacone @ 2008 08 12, 16:25)
o as siandien paemiau visus isaugtus zaislus ir sukisau i palepe. palikau visai nedaug. uztat eme su jais zaisti, kai ju liko nedaug. nes kai buvo pilni namai, tai tik patampydavo ir numesdavo. tai tokiu patampytu ir numestu budavo pilnos grindys.
tas tiesa, patampo ir numeta, gaila, kad nera pas mus palepes,

man irgi jau atsibodo tas uzburtas ratas, kaip reikia kasdien 90 kvadratiniu metru busta sutvarkyt, man tai neymanoma,

patarimas, bent jau man padejo, prisipirkau visokiu ymanomu apsaugu stalciams ir spintelems, tai nors kazkiek ramybes yra, palikau tik tuos kurie nekelia pavojaus, ir maziau darbo buna kai ir iskuicia,
jos komodoje palikau jai tik apatiny stalciu, tegu kraausto, skurline yra labai

na tai nors kazkokia tvarka, zaislus lengviau sutvarkyt, sumetei y deze ir baigta, o jau kai y kokius manus pasikesina ar ryzius., tai buna ne kas

anksciau risdavom sniureliais spinteles, o dabar tu apsaugu visokiu,

kaip noreciau, kad kazkas kitas uz mane nudirbtu buities darbus, o as galeciau atsiduot tik dukreles ir sunelio auginimui ir auklejimui, manau cia kiekvienos mamos rozine svajone

beje mazoji megsta ziuret Teletabius ir Baby Einsteina, tai nors tuo metu buna ramu, yjungiu ir einu pietu virt, ar ko skubiai tvarkytis,

O as tai visa diena ir tvarkausi,vis baimindamasi kad uzeis kokia teta ir pasieps mano apsileidima
,tai rezultatas kad visa diena tvarkausi ir valgyt gaminu,o kai eina mazius pavakariu gult jau as ir prie pagalves traukiu
nes po pavakariu miego gryzta didysis vaikas
siaip tai pabodo labai,bet ka padarysi
kartais kai uzknisa viskas, o vyras vis dirba tai padepresuoju ir vel sava vaga einu

QUOTE(LinaJ. @ 2008 09 24, 19:34)
as irgi kas dien nesitvarkau

Na kai diena vyksta zaidimai tai zaislai po visa buta, bet as negaliu kentet kai taip tai ir rankioju. nueina pietu miegot surenku, ruosiames kazkur vaziuot surenku viska,kad malonu namo butu grizt. o siaip ji pas mane savarankiska, speju ir savo rankdarbiais uzsiimt

Aš tvarkausi kasdien, gerai, kad butas nedidelis, kitaip prasmegčiau..
Kitaip negaliu, pripratus nuo vaikystės, kad namai turi blizgėti..
Dabar dulkes valau ir siurbliuoju, kai mažė nemiega, bandau ją sudominti darbeliais - tai duodu kokį skudurėlį, tai jinai vaikšto ir šluostinėja, tai kartu atsinešam/nusinešam dulkių siurblį, kartu susidėliojam žaislus į jų vietas..O grindis tik plaunu, kai mažulė miega, kitaip išpėdžiotų šlapias grindis, pasidarytų dėmės..
Ar nepavargstu?..
Kartais pabosta, nesitvarkau kelias dienas, bet pačiai nebemalonu, kampuose dulkių kalnai iškart prisikaupia, tai staigiai susitvarkau, išvėdinu kambarius, pasmilkau ar įjungiu kokius oro kvepalus, užmigdau vaiką, pasidarau kavos, atsisėdu, taip gera...Kvepia švara..

Ar nepavargstu?..

Kaip jums pavydziu
as dabar jau keli menesiai is vis aptingau
laukiu kada jegos gris nes baisu ziuret kas namie dedasi
traukia prie miego, energijos ne laso
tai tik ir taikausi kur pagulet
gerai kad vyras nieko nesako

QUOTE(virgutej @ 2008 09 25, 18:52)
Kaip jums pavydziu
as dabar jau keli menesiai is vis aptingau
laukiu kada jegos gris nes baisu ziuret kas namie dedasi
traukia prie miego, energijos ne laso
tai tik ir taikausi kur pagulet
gerai kad vyras nieko nesako 

Ir man taip buvo, kai laukiausi, vis ir taikydavau pamiegoti, o kau pykino pirmus mėnesius, tai į virtuvę net įeit nenorėdavau, o dar didysis vaikutis mano pritaškydavo kai valgydavo, tai gridys baisu ir pagalvot, kokios buvo. Bet kai pagimdžiau antrą, tai ir jėgų ir laiko tvarkytis atsirado. Bet jeigu nori, kad tvarka būtų namie, tai reikia pastoviai ir tvarkytis, nes jei ryte ir vakare nesusitvarkai, tai jau kitą dieną reikia kelią prasispardyt

QUOTE(LinaJ. @ 2008 09 24, 18:34)
QUOTE(renaciukas2 @ 2008 09 25, 11:48)
Ir as

Kiekviena diena tik bendrai pasitvarkau bet generalinis tvarkymas vyksta 5d ar 6d- vat tada tevelis buna su vaiku o as kuiciuosi