Įkraunama...
Įkraunama...

ar nepavargstat kasdien tvarkytis?

Nepavargstu, nes tai tokia rutina, kuri jau įaugusi į kraują, ka 4u.gif ip miegas, valgymas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2007 11 05, 10:39)
sveikutes...  4u.gif
zinot, iskilo toks klausimas ar man cia vienai jau i depresija varo tas tvarkymasis ir pastovus ''BARDAKAS'' ar yra ir daugiau tokiu. Gyvenam nuosavame name, kuriame tarp kambariu nera duru, tai visuos kampuos ir apversta... visos spinteles isverstos ir viskas ismetyta....  kai mazoji uzmiega susitvarkau, bet tai atima labai daug laiko, dar mokinuos, tai neber net laiko ne pasimokint, o ka jau kalbet apie pailsejima... ir taip kartais pavargstu vien nuo tos netvarkos, kai gali tvarkytis ir tvarkytis.... kaip jus su tuo susitvarkot? ar neapsesta kasdienine depresija? o gal as per daug smulkmeniska?  doh.gif  na zodziu.... papaskokit, kaip jums sekasi tavrkytis su tokio amziaus mazyliais...

Taip pat kaip ir jūs, kai užmiega tada ir tvarkaus, arba kiek spėju ir matau bėgioju iš paskos ir dėlioju viską į savo vietas, ką mano mergytė iškrausto, išmėto. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ne, nepavargstu, nes kasdien nebesitvarkau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(karba @ 2009 05 06, 13:13)
Nepavargstu, nes tai tokia rutina, kuri jau įaugusi į kraują, ka 4u.gif ip miegas, valgymas ir pan.

jezau, kaip pavydziu, kad man tas tvarkymas kur iaugtu wacko.gif

QUOTE(ciuke @ 2009 05 08, 17:09)
Ne, nepavargstu, nes kasdien nebesitvarkau  tongue.gif

mano variantas thumbup.gif bet kai staiga pasirodo sveciai buna geda blush2.gif
Atsakyti
man ir atsibosta,kartais sakau netvarkysiu siandien,bet nervas ima ir vistiek susitvarkau,nes bijau kad kas nors neateitu smile.gif atsibosta ta rutina manau kiekvienai,bet kad kitaip negaliu reikia ir viskas smile.gif
Atsakyti
man ir jau atsibodo tas tvarkymasis i dienas po penkis kartus bigsmile.gif ,bet ka padarysi mazi vaikai,mazi vargai biggrin.gif .vistiek nieks uz tave nesutvarkys,tai ir tvarkais kiek reikai smile.gif .reiks jau pradet savo maziu mokyti susidet zaislus g.gif ,tai nors kokia pagalba bus thumbup.gif
Atsakyti
kaip sakoma - reikia ir darau bigsmile.gif Tvarkytis turiu del vaiko, del bendros tvarkos namuose... Man tai nera sunku tvarkytis, tik daznai tingiu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@rimuke@ @ 2009 05 29, 12:08)
man ir jau atsibodo tas tvarkymasis i dienas po penkis kartus bigsmile.gif ,bet ka padarysi mazi vaikai,mazi vargai biggrin.gif .vistiek nieks uz tave nesutvarkys,tai ir tvarkais kiek reikai smile.gif .reiks jau pradet savo maziu mokyti susidet zaislus g.gif ,tai nors kokia pagalba bus thumbup.gif

Gerai jeigu po 5 doh.gif , man net kartais pyktis ima su tuo tvarkymu doh.gif , kaip siandien pvz. iskrove viena spintele, kol as ja sutvarkiau, mazoji iskrove antra, kol as tvarkiau antra, ji vel iskrove pirma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 06 01, 23:11)
Gerai jeigu po 5  doh.gif , man net kartais pyktis ima su tuo tvarkymu  doh.gif , kaip siandien pvz. iskrove viena spintele, kol as ja sutvarkiau, mazoji iskrove antra, kol as tvarkiau antra, ji vel iskrove pirma  doh.gif

jo būdavo ir man taip o dabar jau didelė mano pana padeda mamai tvarkytis tai taip smagu kartais būna kai jau pagalbos sulauki thumbup.gif
Atsakyti
uzkniso juodai tvarkytis doh.gif (sorry uz issireiskima)man kartais rodos kad tai beprasmiska verysad.gif net pyktis ima kartais ir rankos nekyla nieko tvarkyti unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 06 01, 18:46-->
QUOTE(Emilytėsmile.gif @ 2009 06 01, 18:46)
kaip sakoma - reikia ir darau  bigsmile.gif  Tvarkytis turiu del vaiko, del bendros tvarkos namuose... Man tai nera sunku tvarkytis, tik daznai tingiu  blush2.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif As irgi taip pat jauciuosi smile.gif As i tvarkymasi ziuriu kaip i mano darba, t.y. vietoj to, kad eiciau i darba ir bendrauciau su klientais ar pan., as dirbu namuose. Paskui dar pagalvoju, kad, kai pradesiu dirbti, tai sita laika prisiminsiu su nostalgija, kaip labai smagu laika, kai visa diena galejai buti namuciuose, su savo mazuoju zmoguciu, kuris prikresdavo visokiu "sunybiu" - iskraustydavo stalcius, isliedavo kates vandeni, triuksmaudavo, keldavo reikalavimus, galedavai mesti darbus i sona, kada nori, ir zaisdavai su juo ir t.t. Zodziu, siulau atsipalaiduoti, teisingai susidelioti prioritetus (svarbiausia - vaikas, jo gera nuotaika, o paskui blizgantys namai) ir megautis esamu laiku.
4u.gif
Atsakyti
nepavargstu smile.gif
Atsakyti