Įkraunama...
Įkraunama...

ar nepavargstat kasdien tvarkytis?

pavargstu kaip suo doh.gif kiekviena diena sau sakau,kad gana lakstyti visiems is paskos,gana delioti 10 kartu per diena vaiko ismetytus zaislus,bet NEGALIU 4u.gif tas bardakas veda is proto,kai susitvarkau,paciai lengviau kvepuoti doh.gif kai nedirbu dar dar,nu bet kai po darbo parlekus turiu tvarkytis,tai pasaulis visai nebemielas,bet ka darysi,kai virtuvej indu dangoraizis,o per zaislus kilimo nesimato,sakiau parduosiu visus tuos zaislus ir viskas,nes tik ismeto po namus ir viskas,o zaidimo nulis,buvo mazesnis toks geras vaikas buvo,sededavo lovyteje zaisdavo valandas,o dabar kai selmis viesulas laksto po namus ir knisa visur,bet ai,ka darysi,guodziu save,kad nieko tuoj tuoj isaugs biggrin.gif eis i darzeli ir bus viskas lengviau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Nesitvarkau. Musu namuose chaosas ir netvarka, bet man visai negeda schmoll.gif Gyvenu kaip noriu, ir leidziu sau namus apleisti iki tokio lygio, kad man patiktu juose gyventi. Jei matau, kad nekas, tada tvarkausi, bet kulto is to nedarau ir kiekvieno kampo kasdien nesluostineju.
Kitu zmoniu nuomone man rupi maziausiai, nes draugu pedantu neturiu, o tevai retai uzsuka i svecius. Daugiau laiko skiriu poilsiui nuo darbo, o namus minimaliai tvarko vyras, kuris dabar namuose priziuri sunu. Va taip va pas mus.
Atsakyti
Justas tai turi savo kambarį, jeigu jame betvakė, jau tokio lygio kad neįmanoma žaisti, ateina mama, arba sesė.Taigi problemų su tvaką namie nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limmy: 05 birželio 2009 - 08:21
faina paskutiniai pasisakymai tokie optimistiški thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2009 06 04, 22:58)
Nesitvarkau. Musu namuose chaosas ir netvarka, bet man visai negeda schmoll.gif Gyvenu kaip noriu, ir leidziu sau namus apleisti iki tokio lygio, kad man patiktu juose gyventi. Jei matau, kad nekas, tada tvarkausi, bet kulto is to nedarau ir kiekvieno kampo kasdien nesluostineju.
Kitu zmoniu nuomone man rupi maziausiai, nes draugu pedantu neturiu, o tevai retai uzsuka i svecius. Daugiau laiko skiriu poilsiui nuo darbo, o namus minimaliai tvarko vyras, kuris dabar namuose priziuri sunu. Va taip va pas mus.

drinks_cheers.gif
As irgi per daug is to tragedijos nedarau..aisku labai nefaina apsivertus gyventi ir tikrai buna, ypac ziema, kai sedi labaiu namie, dienu, kai bloga nuo bardako...bet siaip, jei neturiu jegu ar nuotaikos, tai ir gyvenu apsivertusi...paziuriu filma, paskaitineju internete...zodziu skiriu laiko sau, nors aplink visiskas bardakas...
Aisku netvarka vargina..atrodo visur bardakas, reikai tvarkytis...bet sau laikas irgi svarbus... ax.gif
Atsakyti
kazkaip jau pripratau kasdien tupinet ir suktis ratu visa diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2007 11 05, 11:39)
sveikutes...  4u.gif
ar man cia vienai jau i depresija varo tas tvarkymasis ir pastovus ''BARDAKAS'' ar yra ir daugiau tokiu. Gyvenam nuosavame name, kuriame tarp kambariu nera duru, tai visuos kampuos ir apversta... visos spinteles isverstos ir viskas ismetyta....  kai mazoji uzmiega susitvarkau, bet tai atima labai daug laiko, dar mokinuos, tai neber net laiko ne pasimokint, o ka jau kalbet apie pailsejima... ir taip kartais pavargstu vien nuo tos netvarkos, kai gali tvarkytis ir tvarkytis.... kaip jus su tuo susitvarkot? ar neapsesta kasdienine depresija? o gal as per daug smulkmeniska?  doh.gif

pas mane labai panasi situacija, taip pat dar nera duru uztai mazius duodasi lakstydamas ir darydamas bardakus visur. tik spek eit is paskos, nekreipt demesio neiseina, nes jei kas uzeina tai kai ner duru viskas matosi, kad visur bardakas ir geda blush2.gif as net mokslus sustabdziau, nes kantrybe neisnese, ir sunku labai buvo gryzus is mokslu gerokai popiet pasiimt is darzo vaika, padaryt visai seimynai valgyt,susitvarkyt, paruost vaikus i mokykla, i darza ir dar paciai pasimokyt reikdavo,kartu su ant galvos lipanciu mazium nes jis noredavo daryt ka ir as doh.gif o jau nuvargus budavau nes labai anksti keldavau tai dar ir vyras priekaistaudavo kad jam demesio visai nebeliko doh.gif , zodziu sustabdziau mokslus, nzn kada tesiu, bet tikrai dar ne siemet, o i neakivaizdini mano spec neperkelia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2007 11 05, 11:45)
o jeigu mazajai dar tik metai su biskiu ir jinai nesupranta ko galima ir ko ne... jos zaislai jos nebedomina, nes jai idomiau kompo knopkes paspaudyt, teliko pulteli pametyt ar zirnius ar grindu berinet ir pan.  doh.gif kartais tai jau varo i depresija... ale jokios tvarkos... o kai ir sakau kad negalima jokios reakcijos, kai jau uzsauki ar nunesi i kita gala pabuna ir vel ten pat ta pati daryt pradeda...  verysad.gif

Lygiai tas pats ir pas mus. Ir žaislai nebeįdomus, ir... Kiekviena diena tas pats, aš manau, kad dar ne laikas, vaikas dar nelabai supranta, nors pasakyti, kad visiškai nesupanta negaliu, Supranta, kad negalima, ale visvien prieina prie kompo ar stalčiaus, pažiūri į tavo reakciją ir daro savo. Toks amžius, kai vaikas pažįsta pasaulį, reikia kantrybės ir laiko. 4u.gif
Atsakyti

Pas mus irgi panasiai blush2.gif
Atsakyti

Kaip pirštu į akį. lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif

Na pas mus su tvarka panašiai turbūt, kaip ir pas visus.. Tik bėda tame, kad susituokus su vyru, kenčiau (tikrąja to žodžio prasme) nuo jo pedantiškumo. Jis negalėjo pakęsti nei dulkių ant baldų, nei to, kad daiktas guli ne savo vietoj.. doh.gif Žodžiu ilgai kariavom, ir jei aš nesitvarkydavau, jis pats tai darydavo, sakydamas, kad viskas turi būti savo vietose, tvarkinga doh.gif doh.gif Na o darbar... (kai jau ir aš pripratau prie to pedantiškumo, aišku proto ribose) negaliu pakęsti jei baldai dulkėti, ar daiktai mėtosi, žaislai pasimaišo po kojomis, bet apsitvarkyti stengiuosi atsikėlus ryte, kol vaikai dar miega.. Ir tikrai nesu iš tų, kurios pluša kasdien, tačiau tvarką stengiuosi palaikyti.. O vyrui kartais paburbu, kad nusibodo tos betvarkės, tai ką jūs sau manot.. Tas pedantas, kuris kažkada mane mokė tvarkos, dabar jau matyt suseno hihihi.gif ar aptingo, nes kaskart pabrėžia: - nu ko tu varginies kaskart tvarkydama, pailsėk, juk idealios tvarkos niekada pas mus nebebus, nes du vaikai po namus laksto hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
[quote=Elinga_27,2009 06 16, 10:00]
4u.gif

Na pas mus su tvarka panašiai turbūt, kaip ir pas visus.. Tik bėda tame, kad susituokus su vyru, kenčiau (tikrąja to žodžio prasme) nuo jo pedantiškumo. Jis negalėjo pakęsti nei dulkių ant baldų, nei to, kad daiktas guli ne savo vietoj.. doh.gif

maniskis irgi is tos pacios "tvarkingumo firmos": dar vis prideda darbevis bardakas kitu kolegu darba perdarinek ir nuolat kontruoliok , o paskui namo grizus mano su dukryte "bardaka" tvarkyk!;))))

pas mane irgi panasi situacija buvo...
bet gyvenant uzsieny vienas is fainu privalumu yra tas, kad gali paskambinti labdaros firmoms ir jos nemokamai atvaziuoja pas tave ir surenka tau "nebereikalingus" daiktus ( senus baldus, sena elekrotechnika, vaikiskus drabuzelius atnesiotus, bei zaislus ir pan.) viena diena ir as suruosiau pusia kambario tokiu daiktu ir atidaviau vargsiems zmonems (ir kitam gerai ir namie prakvepuoti galima!!!)

plius mano tvarkos politika: kasdien po viena kambari generaliskai "islaizyti" ir greit su vaiku pusei dienos i lauka zaisti....

zinot visai neblogai iseina ir depresija nuo amzino bardako praejo!!!!
sekmes mamytes !!!
Atsakyti