Įkraunama...
Įkraunama...

ar nepavargstat kasdien tvarkytis?

pavargt tai ir as pavargstu smile.gif sutvarkau as maziaus zaisliukus bet tik 5min nes paskui visi vel buna ant zemes ir po visa kambary smile.gif o kur dar namu ruosa vyras vakare oj doh.gif doh.gif ir taip visadiena kekviena diena smile.gif
Atsakyti
Amžinas BARDAKAS ir pas mus doh.gif Man jau taip savęs gaila, einu ir einu su tuo šiupeliu ir skuduru, o galo kaip nėr taip nėr verysad.gif O kas liečiant trupinius, tai jaučiuosi kaip kokiam paukščių narve, visur tų trupinių pilna, tai ir šluoji juos doh.gif Kai auginom pirmąjį, turėjom šunį - tai jis kaip tas teletabių siurblys visus tuos trupinius surinkdavo iš visų kampučių lotuliukas.gif bet tuomet kankino kita bėda - visur tie šuns plaukai doh.gif Tai dabar galvoju, kad vis tik tas trupinynas geriau, nei plaukynas, net ir ant išskalbtų vaiko pėdkelnių unsure.gif
Joa apie idealiai sutvarkytus namus tenka kol kas pamiršti, kaip ir apie naujų, gražių baldų pirkimą ir remontą, nes tie naujieji greit pasidarys senieji, o dabar net negaila kai matai vaiko eksperimentus ant sekcijos, sienų, minkšto kampo ir t.t...
Bet kaip nesinervint dėl tos nuolatinės betvarkės? Jau atrodo pakeitus esu požiūrį, vertybes, bet kai pamatau betvarkę po 15 min., oj kaip sunku susivaldyt nepykus ir savęs negailėjus doh.gif
Atsakyti
o aš maniau kad viena aš nieko nespėju ir atrodo tvarkausi ir vis veltui nesekas man su ta tvarka vos per viską perlipu o manasis monstriukas tik ir žiūri kur čia ką nutverti ir nuversti kažin ar dar ilgai?????
Atsakyti
Na pas mus yra šiokia tokia tvarka. Mažė žaidžia savo kampe, bet aišku kartais būna ir bardako... Bet dabar kai burbuliukas esu, tai už tvarką atsakingas MB smile.gif
Atsakyti
Na man gal biski lengviau nes nedirbu siuo metu, bet jau nuo to laiko, kai mazius pradejo ropot stengios tvarkytis kol mazius nemiega. Dabar jau ir padeda biski. Jam patinka siurblys, todel, kai sakau, kad tuoj siurbsim, bega man padeti. PAts aisku nesudeda zaislu, bet kai mato, kad as sudedu tai ir pats man padeda mirksiukas.gif
Kas diena siurbliu, kas antra plaunu grindis. Karta per savaite pilnas tvarkymas.
Kas vakara pries einat miegot sudedam zaislus i vieta, todel ryte dar buna siokia tokia tvarka.
O seip siulau nesureiksminti, jei nera laiko ar noro tai tegul vyras padeda. O seip zaislu dezes tikrai gerai ideja. Turime kelias ir ismeto daznausiai tik kokios vienos dezes zaislus o ne visu 4. TAd ir betvarke buna 4 kart mazesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2007 11 27, 00:30)
Na man gal biski lengviau nes nedirbu siuo metu, bet jau nuo to laiko, kai mazius pradejo ropot stengios tvarkytis kol mazius nemiega. Dabar jau ir padeda biski. Jam patinka siurblys, todel, kai sakau, kad tuoj siurbsim, bega man padeti. PAts aisku nesudeda zaislu, bet kai mato, kad as sudedu tai ir pats man padeda  mirksiukas.gif
Kas diena siurbliu, kas antra plaunu grindis. Karta per savaite pilnas tvarkymas.
Kas vakara pries einat miegot sudedam zaislus i vieta, todel ryte dar buna siokia tokia tvarka.
O seip siulau nesureiksminti, jei nera laiko ar noro tai tegul vyras padeda. O seip zaislu dezes tikrai gerai ideja. Turime kelias ir ismeto daznausiai tik kokios vienos dezes zaislus o ne visu 4. TAd ir betvarke buna 4 kart mazesne  biggrin.gif

aš irgi esu žaislus į dėžes su dėjus ir duodu tik vieną žais kas savaitę keičiu ir žaislų mažiau ir bardakas mažesnis bet jei duodu visas tai visas ir išverčia todėl duodu tik po vieną
Atsakyti
Mes taip pat turime zaislu deze thumbup.gif . Pries tai turejom kartonine, tai neilgai isturejome rolleyes.gif , mazoji megsta i jas isilipti ir pasedeti , tai neilgai ir isbuvo ta kartonine lotuliukas.gif . O dabar ant ratuku, tai ji ir prisigalvoja daugiau uzsiemimo mirksiukas.gif
Pati dar nesusideda i deze, tik jei as dedu, tai ir ji padeda - kai ka ideda, kai ka isima bigsmile.gif
SIOKIA TOKIA BETVARKE - tikriausiai visuose namuciuose, kur auga mazieji stebukleliai .. 4u.gif
Atsakyti
na pas mus vienas kambarys anksciau vis sakydavau kad nervina niekaip nesusitvarkau viena kambari buvo amzinas bordakas o vakare nuvargsti ir tingi tvarkytis bet dabar mazytei davem stalciu zailsliukams ir jau siek tiek tvarkingiau.
Atsakyti
QUOTE(*Elenute* @ 2007 11 27, 14:34)
na pas mus vienas kambarys anksciau vis sakydavau kad nervina niekaip nesusitvarkau viena kambari buvo amzinas bordakas o vakare nuvargsti ir tingi tvarkytis bet dabar mazytei davem stalciu zailsliukams ir jau siek tiek tvarkingiau.

ir susideda ji tuos žaisliukus į stalčių????
Atsakyti
Čia jau aišku kaip diena kol vaikas mažas,namuose tvarkos nebus, ir jau susitaikiau su tuom, kasdien ta pati tvarkau, smile.gif o bardakas jis bus ir aišku kad nuo to yra pavargstama smile.gif
Atsakyti
Na, kaip pas mus.. Aš tavrkaus, o mažė ant viršaus asvąją daro rolleyes.gif Ir juokinga, ir nelabai.. unsure.gif Kitą kartą pyktis ima, kai apsisuki ir vėl baisiausia netvarka, pritrupinta ir pan.
Tiesa, pradedam mokytis tvarkytis smile.gif
Atsakyti
nu manau,kad pas visas sita problemele yra su netvarka.ateina laikas kai vaikas pradeda suprasti zodeli negalima.o kad visur vercia ir pilni kampai primetytu zaislu tai yra normalu.juk neuzdarysi vaikucio i kampa su zaislais ir neisaiskinsi jam kur jo zaidimo zona biggrin.gif
Atsakyti