[quote=romanciuke,2007 11 11, 14:02]

kaip man patiko tavo visa kas parasyta,atrodo as pati sedeciau ir jau visa issekusi ieskociau pagalbos SM...Bardakas amzinas,na gal ne toks jau didelis jis,kiek as pati ziauri pedante,ir NEGALIU persiversti i kitokia,nu negaliu!as kiekviena diena pradedu nuo tvarkos ir kiekv ja pabaigiu besitvarkydama...sakot vyras?juokaujat?ar jusu vyrai tokie auksiniai,jie gi DIRBA,o mes namie sedim

Dukryte ir aprekiu ir vel tvarkau ir drausminu ir mokinu,vyras padeda tada kai jau pasakau kad buk geras surink jos zaislus,o dar maisto gaminimas,vaiko maitinimas,vedimas i lauka,apsipirkimas,lyginimas,cia vel esu pedante,turi but islyginta...pampersu keitimas,kuris uztrunka koki 15min,kol prikalbini,taip noris ismokinti ant puodelio,paleidi plika shikna,o cia jau slapia,o tu valgyt darai,puodai verda,permauni,po kiek laikobandai pasodinti,mol padarys,nesedi,ateina po 5 min su slapiom kelnem,netenki kantrybes,uzdedi pampersa...man niekas nepadeda auginti,nera uosvieniu,mamu,seneliu,ar draugiu,vyras dirba nuo ryto iki vakaro,tai as jauciuosi kaip narvelyje,jokiu renginiu,na nebent tai butu diena,jokiu pasipuosimu,baliu,apart musu namuose,juk patogiau...stogas tikrai vaziuoja ir saves labai gaila...ir dabar sedziu be manikiuru,neplauta galva,vietoj tu 15min kavai skiriu kompui,zinot ir tikrai laukiu kada galesiu eiti i darba,nes bus kita veikla,gal i ta buiti kitaip ziuresiu...
Pabaigiau labai pesimistiskai,nors visa laika rasiau su sypsena,palinkesiu jums visoms ir sau,o ROMANCIUKEI labiausiai KANTRYBES,zinok ne viena tokia esi