Nu tai reiskias as del vandens viska darau teisingai.Nes arbatas geriu labai retai ,kavos is viso negeriu ,kaip ir limonadu. tik retkarciais sulciu.Vandens tai negaliu tiksliai suskaiciuoti kiek isgeriu.Bet kuo dazniau geriu tuo daugiau jo noriu.Esu nusipirkusi tokius puodukus po 0.7litro. Tai isgeriu tik atsikelusi pries valgi toki viena puoda ,jei karsta tai visus du, ir dar po to stikline sulciu.vakare irgi baisiausia troskina, tai isgeriu 1-2, bet tada buna beda ,kad tenka nakti keltis i WC, bet po WC dar nakti isgeriu dar viena, diena kiek isgeriu vandens sunku suskaiciuoti , bet ne tiek daug kiek ryte ar vakare.tai manyciau ,kad as isgeriu tuos 2litrus kuriuos reikia ,aisku butina gerti negazuota vandeni ,nes gazuoto neina daug isgerti.
Sakysit kazkas negerai su sveikata ,tyriausi viskas OK, jokiu bedu.Nors visi gimines ir artimieji ziuri i mane kaip i nenormalia.beje apetito sitas dalykas nemazina.
o prasidejo viskas nuo to , kad neseniai buvom su MB pradeje draugauti , ir jis jau JAV buvo pratinamas ,gerti daug skysciu ,jis man kalbedavo ,kad reikia reikia ,o as kaip negerdavau ,tik karta per diena arbatos maza puodeli ir tuom baigdavosi mano skysciai.O jisai vargsas troksdavo ,pasistatydavo 3lt.stiklaini ir isgerdavo, beveik vienu kartu.
Tai va zodziu ,viena diena kazkaip nezmoniskai blogai jauciausi . atrode kad tuoj apalpsiu , buvo karsta vasaros diena, pasiskundziau jam ,tai jis kioske artimiausiam nupirko negazuoti mineralinio litra ir liepe isgerti.as dar pradzioj priesinaus (nes gerdavau ti gazuota), bet priverte, ir didziai mano nuostabai isgerusi vandens pasijutau zenkliai geriau ,kaip po gero duso.ir nuo to laiko kai tik blogiau pasijuntu irt ne tik geriu vandens.
Beje tas pats labai padeda ir vartojant alkoholi , mes su MB ant vieno stikliuko arba salia vyno, sampano pastoviai turim negazuoto vandens, ir geriam , ir pasirodo tas alkoholis atsiskiedzia ,ir mes bunam blaivi o kiti girti.Beje ant taip vadinamo pachmielo irgi reikia gerti ne alkoholio kaip dauguma lietuvos vyru daro ,o vandens , nes dazniausia tada buna dehidratacija.tai mes velgi po kokio baliaus is pacio ryto isgeriam po kokius 2lt vandens ,ir nei pagiriu nieko ,kaip naujai gime.visada padeda.
ir nors visi ziuri i mus kaip i nenormalius , bet uztai mes zymiai geriau uz juos jauciames.

Skysciai yra visko pagrindas, o arbatos ir kavos nesiskaito skysciais ,nes sitie gerimai tik isvaro skyscius is organizmo.o limonadai siaip labai nesveika.
A ir dar apie medicini irodyma ,kad vandens gerti butina mano mamos drauge , viena vakara labai blogai pasijuto,taip blogai ,kad ja isveze i ligonine , gydytojai istyre krauja nustate ,kad jos kraujas per tirstas ,nepasakysiu kaip tiksliai vadinasi ta bukle ,bet jai buvo pasakyta ,kad jinai blogai jauciasi ,nes del skysciu trukumo sitirstejo kraujas tiek kad jis negali normaliai cirkuliuoti ,ir lipe kas diena isgerti tuos 2litrus. na ir padetis jos velgi pasitaise.bert jai kaip ir man ,kaip iprotis pasidare kuo daugiau geri to vandens tuo daugiau jo norisi......
tai va tiek mano isminties....

tikiuosi kam nors pades...