Įkraunama...
Įkraunama...

Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?

Skaudejo nugaroje,siaubingai skaudejo... ax.gif
Atsakyti
VITI aciu uz palaikyma, tikekimes, kad taip ir bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2009 12 08, 20:30)
Turiu klausimeli, o tai kada cia jau lekt i ligonine, nes mums iki jos daugiau nei valanda.? Kaip pradeda maudenti nugara ar kaip? bijau.gif

Na siaip, kai tik saremiai prasideda (tie patys pirmieji), ir laiko tarpai tarp ju pakankamai dideli, nebutina iskart vaziuot i ligonine, jei tau kokiu komplikaciju nera, tai, manau, suspesit jus i ta ligonine, bet kad tau stresas, tai puikiai galiu suprast, as paskutines 2-3 sav. irgi kaip ant adatu buvau bijau.gif Nors mano ligonine tik 5min. su masina nuo namu. Hmmm... tik siaip, is idomumo: o kodel ligonine taip toli issirinkot, negi arciau jokiu nera? g.gif
Atsakyti
Na, gyvenam Laukuvoje, tai pasirinkimas ne kazi koks, nes Telsiuose gimdyt nenoriu, o iki Taurages ar Klaipedos atstumas tas pat. Tuo labiau, kad iki Klaipedos vaziuot galima autostrada jei uzpustytu, vis tiek valys. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2009 12 08, 21:30)
Turiu klausimeli, o tai kada cia jau lekt i ligonine, nes mums iki jos daugiau nei valanda.? Kaip pradeda maudenti nugara ar kaip? bijau.gif

asmeniškai man nugarą, pilvo apačią jau prieš kokį 10 d iki gimdymo mausdavo ir pilvas stipriau kietėdavo. Bet kai atėjo ta diena , tai abejonių nebebuvo lotuliukas.gif skausmas jau nebeleido galvot, važiuot i ligoninę ar ne smile.gif . Nuvažiavus paaiškėjo , kad jau 7 cm, dar pora valandikių doh.gif ir rankose sūpavau dukrytę. Lengvos jums nėštumo pabaigos ir žinoma lengvo vaikučio atėjimo 4u.gif
Atsakyti
Saremius jauciau tik nugaroje, pilve visiskai nieko nejauciau. ax.gif Visada galvojau, kad turi skaudeti pilva (naivuole biggrin.gif ), tai kai pradejo skaudeti nugara praejo nemazai laiko, kol susivokiau, kad cia jau saremiai. doh.gif lotuliukas.gif
Saremiaudama skaiciau sita tema noredama isistikinti, kad ne man vienai per saremius nugara skauda. lotuliukas.gif
Dabar juokas ima pagalvojus. biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Bertute uz palinkejimus 4u.gif
Atsakyti
pirma diena jauciau pamaudenimus pilve kas 8-3min ir taip nuo ryto iki kito ryto kita ryta jau skausmas dasidejo ir i nugara saremiai tada nulekem i ligonine buvo 2cm kadangi iki ligonines 1val kelio tai pasiule gultis taip prasaremavau beveik 4 dienas kol pagimdziau doh.gif aisku skausmas kiekviena diena po to jau valandom stiprejo o laikas tarp ju liko nereguliarus net ir stangos nebuvo kaip pagal laikroduka kas 3-1min smile.gif
Atsakyti
pilve, bet nesupratau, kas cia tokio biggrin.gif isivaizdavau zymiai didesni skausma ir kazkoki 'ypatinguma'
galvojau pervargau...
gerai, kad nuvaziavau i ligonine biggrin.gif
Atsakyti
Jau ne prima diena skauda nugara, bet maudimas tesiasi istisai... net nezinau ka daryt g.gif kamstis isejo o saremiu nejauciu, gal ju ir nebus, gal tik nugara skaudes?
Atsakyti
pilve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2007 11 07, 14:54)
jutau pilvo apačioje.

aš irgi unsure.gif
Atsakyti