Skaudejo nugaroje,siaubingai skaudejo...
VITI aciu uz palaikyma, tikekimes, kad taip ir bus
QUOTE(Pušūnė @ 2009 12 08, 20:30)
Turiu klausimeli, o tai kada cia jau lekt i ligonine, nes mums iki jos daugiau nei valanda.? Kaip pradeda maudenti nugara ar kaip? 
Na siaip, kai tik saremiai prasideda (tie patys pirmieji), ir laiko tarpai tarp ju pakankamai dideli, nebutina iskart vaziuot i ligonine, jei tau kokiu komplikaciju nera, tai, manau, suspesit jus i ta ligonine, bet kad tau stresas, tai puikiai galiu suprast, as paskutines 2-3 sav. irgi kaip ant adatu buvau
Na, gyvenam Laukuvoje, tai pasirinkimas ne kazi koks, nes Telsiuose gimdyt nenoriu, o iki Taurages ar Klaipedos atstumas tas pat. Tuo labiau, kad iki Klaipedos vaziuot galima autostrada jei uzpustytu, vis tiek valys.
QUOTE(Pušūnė @ 2009 12 08, 21:30)
Turiu klausimeli, o tai kada cia jau lekt i ligonine, nes mums iki jos daugiau nei valanda.? Kaip pradeda maudenti nugara ar kaip? 
asmeniškai man nugarą, pilvo apačią jau prieš kokį 10 d iki gimdymo mausdavo ir pilvas stipriau kietėdavo. Bet kai atėjo ta diena , tai abejonių nebebuvo
Saremius jauciau tik nugaroje, pilve visiskai nieko nejauciau.
Visada galvojau, kad turi skaudeti pilva (naivuole
), tai kai pradejo skaudeti nugara praejo nemazai laiko, kol susivokiau, kad cia jau saremiai.
Saremiaudama skaiciau sita tema noredama isistikinti, kad ne man vienai per saremius nugara skauda.
Dabar juokas ima pagalvojus.
Saremiaudama skaiciau sita tema noredama isistikinti, kad ne man vienai per saremius nugara skauda.
Dabar juokas ima pagalvojus.
Aciu Bertute uz palinkejimus
pirma diena jauciau pamaudenimus pilve kas 8-3min ir taip nuo ryto iki kito ryto kita ryta jau skausmas dasidejo ir i nugara saremiai tada nulekem i ligonine buvo 2cm kadangi iki ligonines 1val kelio tai pasiule gultis taip prasaremavau beveik 4 dienas kol pagimdziau
aisku skausmas kiekviena diena po to jau valandom stiprejo o laikas tarp ju liko nereguliarus net ir stangos nebuvo kaip pagal laikroduka kas 3-1min
pilve, bet nesupratau, kas cia tokio
isivaizdavau zymiai didesni skausma ir kazkoki 'ypatinguma'
galvojau pervargau...
gerai, kad nuvaziavau i ligonine
galvojau pervargau...
gerai, kad nuvaziavau i ligonine
pilve