Įkraunama...
Įkraunama...

Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?

Przdzioje jauciau pilvo apacioje. Kazkur nuo 6 cm atsirado labai stiprus skausmas nugaroje + spaudimas i tarpviete. Zodziu skausmu trio lotuliukas.gif
Atsakyti
Sunku pasakyti kur skaudejo,nes skaudejo viska,bet manau labiau pilvo sriti.Kaip atsiminsiu ta nepakeliama skausma tai net baisu darosi. unsure.gif
Atsakyti
pilvo pačioj kaip per mmm smile.gif
Atsakyti
O man žiauriai skaudėjo nugarą ir skausmas toks pereinantis į klubus (kaulus). Toks jausmas buvo, kad kaulus traiško. Gydytoja sakė, kad taip būna, kai nerviniai impulsai kitaip nueina. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2010 01 26, 13:45)
O man žiauriai skaudėjo nugarą ir skausmas toks pereinantis į klubus (kaulus). Toks jausmas buvo, kad kaulus traiško. Gydytoja sakė, kad taip būna, kai nerviniai impulsai kitaip nueina.  4u.gif

Pamenu, kad beproto plese nugara ir gydytoja liepe guleti, kas tuo metu buvo neimanoma arba siule daryti manksta ant kamuoliu, bet deja tuo metu protas veike tarpais, tad nebepamenu, kas istiesu skaudejo, ko gero buvo trio skausmas, kaip jau kazkas ir minejo blink.gif

Man jau nebedaug liko iki gimdymo, bet jauciuosi lyg pirma karta gimdyciau doh.gif
Atsakyti
man skaudejo juosiamai per visa nugara,einant link pilvo blink.gif ...bet epiduras visagaliiiiissss ax.gif
Atsakyti
visame kune fear.gif
Atsakyti
As net nezinau, ar man pilva ar nugara skaudejo, prisimenu, tik, kad laabai skaudejo... Atejus anestaziologui sakiau: nooriu mirti smile.gif tas nusisypsojo, sako, ka tu cia mirti ruosiesi... tuoj vaika turesi, tau ji auginti reikes biggrin.gif
Atsakyti
skausmas prasidėdavo pilve kaip per mmm ir pereidavo į nugarą.
Atsakyti
Skausmas tik nugaros apacioje doh.gif Toks jausmas, kad nugara sulus doh.gif O skausmas klaikus nors lipk i sienas doh.gif Gerai nors, kad trumpai tai truko karsta.gif
Atsakyti
as jutau nugaros apacioje, virs uzpakalio. mama ir vyras masazavo pakaitom, labai padejo
Atsakyti
pilvo apačioj
Atsakyti