Įkraunama...
Įkraunama...

Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?

skaudėjo tik pilvo apačią, skausmas toks, kaip per mėnesines, tik milijoną kartų didesnis blink.gif
Atsakyti
iš pat pradžių, kiek pamenu, nubėgus vandenims skausmas pradėjo jaustis pilvo apačioje, na o jau intensyviai atsidarinėjant kakleliui tai apėmė visą nugarą, bet taip apėmė kad ohohoho blink.gif
Atsakyti
Siaip tai labiausiai pilvo apacioj jautesi, bet i gala, toks vaizdas, kad skaudejo viska, nuo galvos iki koju... doh.gif
Atsakyti
man taip pat skaudejo nugara 4u.gif net nebepamenu ar pilva pradejo skaudet ar ne g.gif lotuliukas.gif turbut ne biggrin.gif
Atsakyti
pradzioj pilvo apacia ir sakyciau kazkiek uzpakali hihihi.gif o gale jau nugara visa rolleyes.gif
Atsakyti
Laimingos tos kurios nepajaučia nugaros skausmo. Esu perėjusi abu atvejus tai galiu palyginti, nejaučiant nugaros skausmų praktiškai galima sakyti nėra ir baisių gimdymo skausmų, tik maži skausmeliai smile.gif bet čia kol nepajausi nesuprasi smile.gif
Atsakyti
Nei vieno skausmelio nugaroj...bet uztat pilva kaip skaudejo, maniau pleso kazkas is vidaus, peiliais bado doh.gif
Atsakyti
Prasidėdavo skausmas nugaroje ir eidavo į pilvą. Todėl padėdavo, kai vyras spausdamas masažuodavo strėnas smile.gif
Atsakyti
pilvo apačioje kylant viršun..o paskui jau nebepamenu, rodos visur skaudėjo biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Pilvo apacia ir sonai ir nugara. Viskas ratu
Atsakyti
Nugaros apačioje, pabaigoje, kai sąrėmiai tapo dažni ir ilgi, skausmas iš nugaros plito ir į kojas (šlaunis).
Atsakyti
Tik kazkaip keistai skaudejo strenas, lyg pasitempus buciau. g.gif
po to jau likus keliolikai minuciu skaudejo per visa dubeni, bet ir tai turejus atsiplaidavimo minute spejau pajuokauti ir ,,atsigauti" naujai skausmo bangai. tiesa sakant, man tas skausmas nebuvo baisesnis uz kartais man bunancias skausmingas menstruacijas thumbup.gif
Atsakyti