gal is dalies del to, kad vaikelis pakausiu atsisukes ir dar galva atloses ejo? nezinau.
nugaroje, ir gal siek tiek kirksnyse, bet tikrai ne pilve. turedavau nezmoniskai skausmingas menesines, bet nu ne kiek man sitas skaumas i menesines nebuvo panasus...
gal is dalies del to, kad vaikelis pakausiu atsisukes ir dar galva atloses ejo? nezinau.
Skaudejo tik pilvo apacioje.
QUOTE(Viktė. @ 2011 06 13, 17:35)
Pradzioje jauciau nugaroje,po to jau ir pilve, dar poto jau ir klubuose nezmoniska plesima jauciau, o ant galo tai skaudejo, rodos, visur kur imanoma. Skausmas tikrai, kad ne kaip per menesines. Man atrode, kad ten apacioje viska pleso. 
lygiai kaip mano pirmas gimdymas
QUOTE(Viktė. @ 2011 06 13, 17:35)
Pradzioje jauciau nugaroje,po to jau ir pilve, dar poto jau ir klubuose nezmoniska plesima jauciau, o ant galo tai skaudejo, rodos, visur kur imanoma. Skausmas tikrai, kad ne kaip per menesines. Man atrode, kad ten apacioje viska pleso. 
Abu kartus lygiai taip pat.
su pirmąja nugaroje ties kryžkailiu, maudimą
su antruoju pilvo apačioje skausmą, gal kiek panašų į mėnesinių skausmą.. bet atrodė, kad vieną tašką skauda..
su antruoju pilvo apačioje skausmą, gal kiek panašų į mėnesinių skausmą.. bet atrodė, kad vieną tašką skauda..
QUOTE(nuar @ 2011 07 07, 12:09)
Iš pradžių toj srity, kur skauda per mmm, tik stipriau, aišku. Paskui daugiau nugaroj, o paskui jau viiiiiiisuuuuuuur.
Taip pat.
is pradziu maude kaip per mmm, o po to sueme pilva...nugara pradejo mausti kai jau buvo 8cm atsidarymas
Man tai tik nugara skaudejo per saremius, i pabaiga jau ten viska is eiles skauda, bet saremiai juosmens dalyje buvo
Paskaiciau jusu komentarus, ir labai nustebau, kad kai kurioms skauda nugara
Man asmeniskai taip pilva skaudejo, kad ko gero daugiau ir nepasirysiu gimdyti
pagrindinis skausmas buvo pilvo, saremio piko metuj skiausmas skverbesi per nugaros apacia, strenas, uzpakali