Įkraunama...
Įkraunama...

Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?

nugaroje, ir gal siek tiek kirksnyse, bet tikrai ne pilve. turedavau nezmoniskai skausmingas menesines, bet nu ne kiek man sitas skaumas i menesines nebuvo panasus... schmoll.gif
gal is dalies del to, kad vaikelis pakausiu atsisukes ir dar galva atloses ejo? nezinau.
Atsakyti
Skaudejo tik pilvo apacioje.
Atsakyti
QUOTE(Viktė. @ 2011 06 13, 17:35)
Pradzioje jauciau nugaroje,po to jau ir pilve, dar poto jau ir klubuose nezmoniska plesima jauciau, o ant galo tai skaudejo, rodos, visur kur imanoma. Skausmas tikrai, kad ne kaip per menesines. Man atrode, kad ten apacioje viska pleso.  doh.gif

lygiai kaip mano pirmas gimdymas doh.gif tikiuosi si karta saremiai nebus tokie skausmingi
Atsakyti
QUOTE(Viktė. @ 2011 06 13, 17:35)
Pradzioje jauciau nugaroje,po to jau ir pilve, dar poto jau ir klubuose nezmoniska plesima jauciau, o ant galo tai skaudejo, rodos, visur kur imanoma. Skausmas tikrai, kad ne kaip per menesines. Man atrode, kad ten apacioje viska pleso.  doh.gif

Abu kartus lygiai taip pat.
Atsakyti
visur biggrin.gif tik nugaroje siek tiek "lengvesnis" skausmas, o pilvo apacioje lb stiprus..
Atsakyti
Iš pradžių toj srity, kur skauda per mmm, tik stipriau, aišku. Paskui daugiau nugaroj, o paskui jau viiiiiiisuuuuuuur.
Atsakyti
su pirmąja nugaroje ties kryžkailiu, maudimą
su antruoju pilvo apačioje skausmą, gal kiek panašų į mėnesinių skausmą.. bet atrodė, kad vieną tašką skauda..
Atsakyti
QUOTE(nuar @ 2011 07 07, 12:09)
Iš pradžių toj srity, kur skauda per mmm, tik stipriau, aišku. Paskui daugiau nugaroj, o paskui jau viiiiiiisuuuuuuur.
Taip pat. biggrin.gif
Atsakyti
is pradziu maude kaip per mmm, o po to sueme pilva...nugara pradejo mausti kai jau buvo 8cm atsidarymas
Atsakyti
Man tai tik nugara skaudejo per saremius, i pabaiga jau ten viska is eiles skauda, bet saremiai juosmens dalyje buvo doh.gif
Atsakyti
Paskaiciau jusu komentarus, ir labai nustebau, kad kai kurioms skauda nugara blink.gif Man asmeniskai taip pilva skaudejo, kad ko gero daugiau ir nepasirysiu gimdyti doh.gif doh.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lika84: 13 rugpjūčio 2011 - 12:25
pagrindinis skausmas buvo pilvo, saremio piko metuj skiausmas skverbesi per nugaros apacia, strenas, uzpakali biggrin.gif
Atsakyti