Įkraunama...
Įkraunama...

Aš - Jūsų idealus kelionių agentas

Na kaip jau ir as cia neisikisiu 4u.gif Net ir neturedama nieko gero pasakyti blush2.gif
Isivaizduoju pazintines Meksikos keliones biudzeta... Bet ar ne verta butu apsilankyti vien tik miske Michoacane, kur spali susirenka milijonai drugeliu? Ar aplankyti grazuti kaip paveiksliuka Guanajuato miesteli su mumiju muziejumi... Kainuotu, aisku, ir skrydis, ir apsistoti kazkur reiketu - o visa kita ne taip brangu kaip Lietuvoje..
Ax, na, pasvajojau - toliau gryztam i realybe.. ax.gif
Rugpjuti gryztu pasisveciuoti i Lietuva - va ir paziuresiu, kaip visos sitos svajones is tos puses atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virdzinija: 01 liepos 2005 - 05:02
Šaltmėte, bandysiu kada primesti, koks Sibiro biudžetas būtų. Aš irgi už tą idėją. Nebuvau niekad tuose kraštuose, bet noriu noriu noriu...

Noa, nieko juokingo nėra su ta Velykų sala. Skrendi sau į Peru, o iš ten skrendi į velykų salą. Atstumas tarp sausumos ir salos - apie trys tūkstančiai km (jeigu nieko nesumaišiau), trumpiausios trijų dienų kelionės kaina - ~1200 USD. Turiu omeny, iš Peru į Velykų salą smile.gif Dar ~10 000 Lt reikia už pagrindinę kelionę susimokėti smile.gif

As:), galiu pasiūlyti tikrai gerą pažintinį maršrutą į Izraelį. Tai ne piligriminė kelionė. Už maršrutą galiu guldyti galvą. Data - rugsėjo pabaiga wink.gif
Atsakyti
Mane labai traukia Pietų Amerikos šalys: Peru, Gvatemala, Čilė, Argentina, Brazilija. Fantastiška gamta, spalvingiausios gėlės, šilti žmonės, ugninga muzika, aštrus maistas.... Dar labai įdomu būtų pamatyti Galapagų salas. Ir dar norėčiau į Pietų Afrikos respubliką.
Atsakyti
O aš už Aziją - Saudo Arabija, Jemenas, Omanas ir kt.
Arba savotiškas ekstrymas - Tadžikija ar Kirgistanas ar kažkas panašaus.
Arba Kinija.
Arba jau minėtas Sibiras.
Arba Afrika, tik ne nuvalkiotas Egiptas ar kažkas panašaus, o giliau, link Pietų Afrikos...
ACH ax.gif
Atsakyti
Madagaskara labai idomu butu aplankyti, Antarktida blink.gif , Islandija, Naujaja Zelandija, Aliaska, Nepala, Koreja rolleyes.gif
Atsakyti
Shalimar, aš tyliai kamputyje pasvajoju apie Šiaurės Korėją... Blyn, vat čia tai būtų egzotika, ekstrymas ir kiti pojūčiai vienos kelionės metu.
Atsakyti
QUOTE(matroskinas @ 2005 07 01, 08:08)
Shalimar, aš tyliai kamputyje pasvajoju apie Šiaurės Korėją... Blyn, vat čia tai būtų egzotika, ekstrymas ir kiti pojūčiai vienos kelionės metu.

Ten vis dar taip pat problematiska patekti?
Ir dar buciau nieko pries i Bruneju nuvykti, atrodo ten gyvena turtingiausias pasaulio zmogus, sultonas g.gif Ir labai daug prabangos saly kiek girdejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2005 06 30, 21:17)
Labai norėčiau, bet pati savarankiškai niekada nesiryžčiau (nors paprastai keliauju tik savarankiškai smile.gif ) nuvažiuoti į Rusijos Sibirinę dalį. Ten, kur tokie gražūs kalnai ir ežerai, ten kur sovietiniais laikais buvo palygint lengva nuvažiuot, o dabar - ne. Į tai įeitų ir Baikalo ežeras. 
Nežinau, ar tai išvis realu kaip pažintinė kelionė, bet jei taip, tai tai būtų grand kelionė. ax.gif

Apie Rusiją manau yra blogiau galvojama nei yra iš tikrųjų. Mes gyvenom Maskvoje ir mūsų vienas draugas lenkas susiorganizavo sau ir draugams puikiausią pažintinę kelionę aplink Baikalą- viską internetu ir telefonu be jokios pagalbos - vyko keliolikos žmonių grupė iš Lenkijos - buvo visko ir važiavimo traukiniu ir ilgas žygis pėščiomis kai limituojamas net maistas, nes labai sunku visai savaitei nešti ant nuosavų pečių, buvo ir ektrymo kritimo ant akmenų ir šiek tiek traumų, bet viskas baigėsi gerai ir nei vienas organizatorius- vietinis nepavedė. Ir gidas buvo fainas ir t.t.

Taigi Matroskinai nebijok jokių pernelyg didelių sunkumų viskas ten pusė bėdos.
Atsakyti
Islandija .....
Atsakyti
KAMČIATKA---kažkada seniai praleidau galimybę nukeliauti ten,dabar taip gaila verysad.gif ...Noriu...
Atsakyti
Va va va! Kamčiatka būtų jėga! Kažkaip buvau pamiršęs šį kraštelį.

Kapse, pasakysiu vieną dalyką. Aš irgi degu noru suorganizuoti trumpą kelionę į Berlyną. Su nostalgija prisimenu praėjusių metų vieną kelionę. Važiavom prieš Kalėdas, rinkomės ne tai, kas pigiau, o tai, kas geriau. Kelionė buvo ne pati pigiausia, bet: gyvenom Berlyno centre, lankėm įdomiausius muziejus, ekskursavom nuo anksčiausio ryto iki vėliausio vakaro. Po to dar vakare patiems ištvermingiausiems suorganizavau pasivaikščiojimą po naktinį Berlyną - ten, kur paprastai turistų grupės neužsuka. Ech, kaip su mielu noru pakartočiau visą tai...

Bet tai buvo, kartojuosi, tikrai ne iš pigiausių kelionių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapsė @ 2005 07 01, 11:22)
Arba norėčiau su Shalimar pasivaikščiot po Vieną. ax.gif  Esu nemažai pakeliavus, bet kai prisimenu labai seną ekskursiją į Leningradą, su gide, kuri pergyveno blokadą, kuri myli kiekvieną savo miesto gatvelę ir pasakoja apie ją su tokia ugnim wub.gif  wub.gif
  tai va, gal reikia ieškot ne tik maršrutų, bet ir palydovų? 4u.gif

ax.gif wub.gif Vienoj su manim pilnai nusivarytum nuo koju biggrin.gif praeitais metais po dvieju savaiciu darbo (ir pora valandu poilsio per para be jokiu iseiginiu) atvykau i Viena, autobusas buvo perpildytas, apie joki miega net kalbos nebuvo, buciau Lietuvoj, tai turbut is lovos visa para nelipciau, o ten atsikeliau sesta ryto blink.gif ir isejau pasivaikscioti.Nusigrudau i kita gala miesto, ejau tol, kol batai tiek nutryne kojas, kad nebegalejau pastovet su jais, su taksi grizau namo, persiaviau ir vel i trasa biggrin.gif draugai isprotejusia tik ir tevadino stupid.gif o man visos paros ten maza, vis laiko neuztenka cry.gif
Atsakyti