Įkraunama...
Įkraunama...

Aš - Jūsų idealus kelionių agentas

o vis dėlto, kaip su islandija? gal ten visai paprasta nuvykt, tik mes nežinom?
ir japonija? ax.gif
Atsakyti
o aš norėčiau į Afriką.... į safarį... rolleyes.gif aišku būtų nieko nuvaryt ir į P.Ameriką ar tą pačią Rusiją, bet...
P.Amerikoje tikrai pavojinga, dar vakar mačiau per TV svarstė, gal reiktų Rio de Žaneire aptvert autostradą... Afrikoje, bent jau PAR irgi tas pats... Sakė baltajam gatve einant (konkrečiai tai merginai) reikia kas 5 s atsisukti ir pažiūrėti pro petį ar neseka.... visur žiauriai pavojinga unsure.gif
na bet juk tam ir yra visos egzotiškos kelionės:D
Atsakyti
Matroskinai, vezk mus i Kazachstana prie Isyk Kiulio ezero, please...
po Armenija, po Gruzija ir ten toliau i tuos krastus po kalnus, kaimelius, prigirdyk vyno, primaitink arbuzu smile.gif

Galu gale prie Uralo, nors ten jau kazkas veza...
Atsakyti
Tiesa, prasome organizuoti tura i aplink Sachara esancias salis, Sirija, Maroka ir ttt... ir i Sahchara kokiai dienelei su kupriais uzveskite, nes kai Tunise buvau, tai valandai iveze ant kupriu ir atgal sad.gif
Atsakyti
Mane labai senai vilioja Australija ir Japonija ax.gif
Dar Naujoji Zelandija, po pamatytų nerealių peizažų, filme "The Lord of the rings"
Atsakyti
Ogi tikrai, kaip būtų įdomu nuvažiuot į Maskvą. Nepriklausomais laikais nesu buvus, ar beatpažinčiau?
Atsakyti
as tai noreciau pamatyti kinija,indija. jordanija, kombozda, afrika, pakistana,irana, velyku sala, meksika, peru ir dar ta pati banaliai nuvalkiota ir archeologu iskasineta egipta, tik ne kurortus, o istorines vietas, nes ten tikrai yra ka paziureti.be to mane nuo mazens trauke senoves civilizacijos. tiesa dar buvusi konstantinopoli- stambula. na tai pradziai tiek biggrin.gif
Atsakyti
Iš pradžių - lyrinis nukrypimas. Džiaugiuosi susipažinęs su Kapse. Nepaprastai smagi moteriškė smile.gif Atėjo pas mus į biurą ir... Kai pamačiau taip laisvai ir smagiai besijaučiančius žmones, supratau, kad ne veltui dirbame smile.gif Net jeigu tarp 15 niurgzlių atsiranda tokia šeima, kaip Kapsės - mums tai yra didžiausias komplimentas! Ech, smagu wink.gif Be galo smagu smile.gif

Bet aš ne apie tai. Niekam ne paslaptis, kad dirbu turizmo agentūroje. Kartais vedu ekskursijas. Patinka man važiuoti pavasarį ir rudenį - kai visos mokyklų klasės traukia po Lietuvą. Be proto smagu vesti ir Aukštaitijos nacionalinį parką, ir Panemuniais važiuoti, ir į Kuršių Neriją pašauti...

Tačiau vaikams juk nepasakosi istorijos nuo kelionės pradžios iki pabaigos. Aišku, šito neišvengsi. Bet vaikams autobuse reikalingi ir kitokie užsiėmimai.

Kavonkėm nežaisi. Sugedęs telefonas ne visada tinkamas (tarkim, pasitaiko vaikų su klausos sutrikimais - pamenu, kaip pats vaikystėj kompleksuodavai žaisti šį žaidimą). Piešti paveikslų ar šiaip piešinių - nelogiška. Poezijos konkursas... užima per daug laiko. Gerai, jeigu kelionė (tiksliau pats važiavimas autobusu) trunka nuo ryto iki vakaro - tada gali skirti dvi valandas. Tačiau dažnai būna, kad važiuoji iš viso dvi arba tris valandas.

Šiame forume renkasi daugiausiai mamų. Įsivaizduokite, kaip būtų galima jūsų vaikus užimti kelionių metu. Ką būtų galima nuveikti autobuse? Mįslių konkursai - viskas OK. Tačiau aš pats sau baigiu nusibosti su visom mįslėm, be to, neberandu knygučių su naujienom, o senienos... Vis tik ekskursijas vedu nuo 1998 metų, taigi jau pats sau būčiau mirtinai nusibodęs, jeigu nekeisčiau repertuaro.

Taigi: kaip siūlytumėte paįvairinti repertuarą kelionių po Lietuvą vaikams metu?

Aš specialiai nepasakoju, ką darau. Gal su jūsų pagalba savo dabartiniame repertuare atrasiu naujų krypčių? O gal jūs pasiūlysit ką nors labai naujo ir netikėto?

Patarkit wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matroskinas: 03 rugpjūčio 2005 - 22:00
Mes mokykliniais metais labai daug keliavom po Lietuvą, tai visą kelią dainas traukdavom; kelionės pabaigoj dauguma nuo rėkimo jau balsų nebeturėdavo doh.gif nes viena autobuso pusė mėgindavo perrėkti kitą pusę... Bet šiais laikais turbūt tuo nesužavėsi publikos biggrin.gif vairuotojo irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal čia kažką rasi ir prisitaikysi, tik reikia pasiknaisioti zaidimai

Atsakyti
Aurėja, dainuoti ir aš bandžiau smile.gif Tik va: balso neturiu žiauriai, o mano ir vaikų muzikiniai skoniai skiriasi tragiškai. Tarkim, man klaikiai atrodo, kai vaikai (aštuonmečiai - dešimtmečiai) visa gerkle traukia: "Aš myliu kiną, o prie telikos citriną..." arba "Dingo mieste elektra - padariau lengvai tave".

Už žaidimus AČIŪ smile.gif

Bet norėtųsi ir daugiau nuomonių wink.gif
Atsakyti
Autobusas tai pervidurį turi takelį kuris jį dalina į dvi dalis, tai dvi komandos, duodi tema pvz: pavasaris, na ir kiekviena iš dainos fragmentą kur dainuojama apie pavasarį ax.gif
Atsakyti