QUOTE(Omelija17 @ 2008 05 29, 00:06)
Mano dukryte uzmiega pastoviai ant ranku.Pirmas 3 valandas miega lovytej, o paskuj pradeda verkti, kol nepaimsi jos i viduri.Atpratinti nera kaip, nnet parauduonoja verkdama,kol nepaimsime.O gaila vaikiuko.Na ir kaip atpratinti 

Viskas su laiku, mamyte, kantrybės

Man jau pavyko

Mes uzmiegam dazniausiai lovytej, aisku buna ir kitokiose vietose, tada tenka nunest i lovyte. Labai megsta mieghoti vaziuojant masina savo keduteje.

Vyresneli reikedavo migdyt ant ranku,o mazoji dazniausiai uzmiega pati loveleje,tik kartais reikia pasupt lovele.
QUOTE(*weita* @ 2008 09 07, 00:30)
sveikos ,patarkit kaip vaika 1.9 men atpratinti nuo tevu lovos ,nati atsikelia pradeda verkti visada nzn del ko tenka i savo lova atsinesti ,o daba is vis nenori miegoti savo lovelej,gal kas koki patarima duos

Sako, kad nuo 2 metų lengviausia pradėti pratinti

QUOTE(rumix @ 2008 09 07, 09:03)
Sako, kad nuo 2 metų lengviausia pradėti pratinti
Mes kol pristūmėm lovytę prie savo lovos ir nuėmėm vieną šoną -- tai lyg ir savo lovoj miega, bet su mumis 

tai ir as nuemus ta lovytes sona ,bet pastaciu toliau nuo musu lovos ,gal reik pabandyt pristumti ,ale teliko tada nesimatys

Anksčiau visada reikėdavo pagulėt su vaikais, o dabar užmiega patįs, tik reikia palikt žuvytes(lempa tokia, kur žuvytes plaukioja), bet retkarčiais mažoji atbėga pas mus į lovą

QUOTE(*weita* @ 2008 09 07, 02:30)
sveikos ,patarkit kaip vaika 1.9 men atpratinti nuo tevu lovos ,nati atsikelia pradeda verkti visada nzn del ko tenka i savo lova atsinesti ,o daba is vis nenori miegoti savo lovelej,gal kas koki patarima duos

Va va ir mums tas pats

Siaip nera gerai...reiketu prisiversti ir ka nors daryti

mano mazulis nuo kokiu 2men uzmigdavo tik pas mane ant ranku, as ji pasiguldydavau ant pagalves ir taip nesiodavau 2kartus pietu miego ir nakciai. o atsikeles nakti dar pavalgyt nebenesiodavau, kazkaip ipratinau nakties metu nesupuot jo ir pats ramiai atsigeres pieniuko uzmigdavo. (nepilna savaitele paniurzge man,kad nenesioju ir po to jau nebereikejo nieko)
nuo kokiu 7men tik diena pietu miegui nesiodavau, nakciai isgeres pieniuka ir pradejus man ji supuot, jis tiesiog lipdavo nuo ranku tiesiai i savo lovyte ir pats graziai uzmigdavo. fu, atsiputau, nors viena syk jau nebereiks nesiot
nuo kokiu 9men is vis man gyvenimas palengvejo, atsisake nesiojimu
tai nuo to laiko jis begerdamas pieniuka uzmiega musu lovoj, o ryte atsibunda jau savoj lovytej
(perkeliam)
buna, kad is ryto prasosi i musu lova, matyt susala
nuo kokiu 7men tik diena pietu miegui nesiodavau, nakciai isgeres pieniuka ir pradejus man ji supuot, jis tiesiog lipdavo nuo ranku tiesiai i savo lovyte ir pats graziai uzmigdavo. fu, atsiputau, nors viena syk jau nebereiks nesiot

nuo kokiu 9men is vis man gyvenimas palengvejo, atsisake nesiojimu

buna, kad is ryto prasosi i musu lova, matyt susala