Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

Mano dukryte uzmiega pastoviai ant ranku.Pirmas 3 valandas miega lovytej, o paskuj pradeda verkti, kol nepaimsi jos i viduri.Atpratinti nera kaip, nnet parauduonoja verkdama,kol nepaimsime.O gaila vaikiuko.Na ir kaip atpratinti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Omelija17 @ 2008 05 29, 00:06)
Mano dukryte uzmiega pastoviai ant ranku.Pirmas 3 valandas miega lovytej, o paskuj pradeda verkti, kol nepaimsi jos i viduri.Atpratinti nera kaip, nnet parauduonoja verkdama,kol nepaimsime.O gaila vaikiuko.Na ir kaip atpratinti blink.gif

Viskas su laiku, mamyte, kantrybės 4u.gif smile.gif tiesiog manau reikia stebėt vaikelį, kada jis bus tam pasiruošęs. Pradėk pratinti dieną, kad viena lovytėj užmigtų. Leiskit joje pažaisti, kad ši aplinka jai būtų miela, o ne vien asocijuotųsi su miegeliu
Man jau pavyko thumbup.gif kaip tik kelios dienos, kaip migdosi pati thumbup.gif
Atsakyti
Mes uzmiegam dazniausiai lovytej, aisku buna ir kitokiose vietose, tada tenka nunest i lovyte. Labai megsta mieghoti vaziuojant masina savo keduteje. smile.gif
Atsakyti
Vyresneli reikedavo migdyt ant ranku,o mazoji dazniausiai uzmiega pati loveleje,tik kartais reikia pasupt lovele.
Atsakyti
sveikos ,patarkit kaip vaika 1.9 men atpratinti nuo tevu lovos ,nati atsikelia pradeda verkti visada nzn del ko tenka i savo lova atsinesti ,o daba is vis nenori miegoti savo lovelej,gal kas koki patarima duos blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Nusiprausiam, apsirengiam pižamą, į lovytę, duodu bonkę šilto pieno, išgeria, atiduoda man, pasičiumpa soskę ir užmiega. Retkarčiais paskandalija valandėlę, bet niekas nekreipia dėmesio, tai greit baigia savo koncertus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 07, 00:30)
sveikos ,patarkit kaip vaika 1.9 men atpratinti nuo tevu lovos ,nati atsikelia  pradeda verkti visada nzn del ko tenka i savo lova atsinesti ,o daba is vis nenori miegoti savo lovelej,gal kas koki patarima duos blush2.gif  unsure.gif

Sako, kad nuo 2 metų lengviausia pradėti pratinti smile.gif Mes kol pristūmėm lovytę prie savo lovos ir nuėmėm vieną šoną -- tai lyg ir savo lovoj miega, bet su mumis smile.gif
Atsakyti
maniskis su papuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rumix @ 2008 09 07, 09:03)
Sako, kad nuo 2 metų lengviausia pradėti pratinti  smile.gif  Mes kol pristūmėm lovytę prie savo lovos ir nuėmėm vieną šoną -- tai lyg ir savo lovoj miega, bet su mumis  smile.gif

tai ir as nuemus ta lovytes sona ,bet pastaciu toliau nuo musu lovos ,gal reik pabandyt pristumti ,ale teliko tada nesimatys doh.gif
Atsakyti
Anksčiau visada reikėdavo pagulėt su vaikais, o dabar užmiega patįs, tik reikia palikt „žuvytes“(lempa tokia, kur žuvytes plaukioja), bet retkarčiais mažoji atbėga pas mus į lovą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 07, 02:30)
sveikos ,patarkit kaip vaika 1.9 men atpratinti nuo tevu lovos ,nati atsikelia  pradeda verkti visada nzn del ko tenka i savo lova atsinesti ,o daba is vis nenori miegoti savo lovelej,gal kas koki patarima duos blush2.gif  unsure.gif

Va va ir mums tas pats doh.gif Keliam pas save,o ka darysi,kai nakti pats luzti miegu,tai darai viska,kad toliau galetum sau parpti,ypac kai vyrui reikia anksti i darba,tai net net neerzinu ir nerikdau mazosios jos lovyteje.Pasiguldau salia saves,o ji is karto pucia sau toliau i aki rolleyes.gif
Siaip nera gerai...reiketu prisiversti ir ka nors daryti g.gif
Atsakyti
mano mazulis nuo kokiu 2men uzmigdavo tik pas mane ant ranku, as ji pasiguldydavau ant pagalves ir taip nesiodavau 2kartus pietu miego ir nakciai. o atsikeles nakti dar pavalgyt nebenesiodavau, kazkaip ipratinau nakties metu nesupuot jo ir pats ramiai atsigeres pieniuko uzmigdavo. (nepilna savaitele paniurzge man,kad nenesioju ir po to jau nebereikejo nieko)
nuo kokiu 7men tik diena pietu miegui nesiodavau, nakciai isgeres pieniuka ir pradejus man ji supuot, jis tiesiog lipdavo nuo ranku tiesiai i savo lovyte ir pats graziai uzmigdavo. fu, atsiputau, nors viena syk jau nebereiks nesiot biggrin.gif
nuo kokiu 9men is vis man gyvenimas palengvejo, atsisake nesiojimu thumbup.gif tai nuo to laiko jis begerdamas pieniuka uzmiega musu lovoj, o ryte atsibunda jau savoj lovytej thumbup.gif (perkeliam)
buna, kad is ryto prasosi i musu lova, matyt susala g.gif
Atsakyti