Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

Sveikos visos mamytes jungiames ir mes prie jusu. Pas mus tos pacios bedos doh.gif .Vakare ir pietu uzmiega ant ranku.Nu nebent jei salia atsiguli tai dar siaip ne taip schmoll.gif .Na o viduri nakties tai butinai ateis i lova pas mus.O ka darysi juk nerigdysi.Tai va laukim gal greit atpras biggrin.gif . Na kaip bebutu visoms sekmes ir kantrybes su tais leliais biggrin.gif .
Atsakyti
sveikos mielos mamytes...mano dukrytei, 2m3men.bet miega ir uzmiega ne kaip,kartais reikia salia miegoti,kartais uzmiega savo lovytej viena,,bet beveik visada nakti keliasi kokia 3val ,kad isikeltume i lova,tada vel uzmiega rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif ....

user posted image
Atsakyti

QUOTE(Inguteuzk @ 2008 09 08, 22:05)
sveikos mielos mamytes...mano dukrytei, 2m3men.bet miega ir uzmiega ne kaip,kartais reikia salia miegoti,kartais uzmiega savo lovytej viena,,bet beveik visada nakti keliasi kokia 3val ,kad isikeltume i lova,tada vel uzmiega rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif ....

mes taip pat,tik mum 1,1 men ax.gif
Atsakyti
o pas mus visaip buna ir pats uzmiega savo lovytei ir i lova tenka isikelti ax.gif
Atsakyti
Labadiena turiu sunu ir dukra, sunus uzmigdavo visada pats, pagudau vaika i lovele ir jau migdosi, dukra namuose uzmiega be problemu viena, o svetur turiu buti salia, kol imigs
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2008 09 07, 19:49)
Anksčiau visada reikėdavo pagulėt su vaikais, o dabar užmiega patįs, tik reikia palikt „žuvytes“(lempa tokia, kur žuvytes plaukioja), bet retkarčiais mažoji atbėga pas mus į lovą  blush2.gif

O kur gavot lempą su žuvytėmis? Atsimenu aš pati geriausiai užmigdavu, kai tokią lempą man įjungdavo -- nuo lemputės šilumos ten žuvytės sukdavosi smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes.Mano mazoji mums leisdavo naktim pamiegoti thumbup.gif ,bet visad turedavau kokias 5-10 min.pasiubuoti pries mieguti.perskaiciau,kad nuo 10 men.turi pati paguldyta uzmigti,taigi per kelias dienas atpratinau nuo siubavimo,plyso sirdis ,kaip ji verke,bet uztai dabar man dar lengviau rolleyes.gif
Ismiega visa nakti ir diena du kartus po 2h.
Atsakyti
Ant rankų migdžiau iki pusantrų metukų. Dabar (2,3 m.) nakčiai ir pokaitukui migdau pasiguldžius prie savęs, mažė stipriai apsikabina ir greit užmiega wub.gif Darželyje sunkiau užmiega, auklėtojos minėjo, kadvienai tenka sėdėt prie lovytės kol užmiega. unsure.gif
Atsakyti
su tuo miegu ir mums bedos doh.gif diena pietu miego miega tik supamas, arba kai salia atsigulu, nakti irgi vienas nemiega, tik salia manes schmoll.gif o kai paguldau i jo lovyte, tai iskart jau akys atmerktos ir sauksmas kauksmas doh.gif pratinames po kelias valandeles eit i darzely, tai dar nebuvau palikus pietu miego ten... bet itariu kad bus prasti reikalai.. unsure.gif
Atsakyti
[/I][/B]Sveikos mamytės,
na mes tfu tfu tfu....su miegučiu bėdųneturim.Kada ateina laikas miegučiui,paguldau į lovytę ir jis pats užmiega.Būna,kad naktį keliasi 2-3 kartus,bet atsigeria arbatytės ir toliau sau pučia. bigsmile.gif
Atsakyti
mes tai jau problemu su miegeliu neturime.kai nori patys nueina atsigula ir uzsikloja. o nakti ismiega neatsikeldami, bet nezinau koks bus niegas kai persikrautysime i naujus namelius. gali buti kad teks miegoti salia kol pripras prie nauju sienu biggrin.gif
Atsakyti
Iki metų supdavau kas kart doh.gif .Metukai suėjo-miegodavo savo lovoje.Keista net buvo..paguldau,pabučiuoju ir išeinu.Vaikas miega..Naktį sunkiau,bet savo lovoje miega.Išvis keistuolis,labai myli savo lovą tai kitur nelabai užmiega schmoll.gif .
Dabar pradėjau leist į darželį tai vėl prasidėjo supavimas verysad.gif .Stresas ir visa kita,gaila vaiko.Tikiuosi greit apsipras ir viskas grįš į senas vėžias.
Atsakyti