Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

Labas mamytes, mano mazajai dabar metukai ir menuo, kai buvo mazute (6 men) visuomet uzmigdavo pati savo lovelej, pasizvalgydavo aplink ir liulia liulia. Visi pavydejo, kad neturiu jokiu problemu, bet va jau keli menesiai esam isvyke i uzsieni pasisveciuoti, tai nuo cia prasidejo vargo vakariene verysad.gif ir dienos miegelio ir pries nakti turiu guleti salia kol uzmiega. O tai gali uztrukti net valanda verysad.gif niekaip be mamos schmoll.gif ir tik pabandyk paguldyt i lovele, tai zinok visas kvartalas girdes kad mazu vaiku yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums du metukai ir du men. uzmiegam isikibe i mamytes ranka arba apsikabinusios ax.gif
Atsakyti
Dienos miego miegam tik lauke ar balkone (vezima ten-atgal paveziot reikia, kol uzmigs. O vakare pats lovyteje uzmiega, tik turiu salia savo lovoje guleti, kol uzmigs.
Atsakyti
maniskis uzmiega prie mamos papuko dar vis doh.gif
Atsakyti
mums 1,5 m., bet visada tiek pietų miego, tiek vakare užmiegame savarankiškai
Atsakyti
Kol miegodavo lovytej ir negalejo is jos islipti,tai budavo,kad ir su zaislais zaidzia zaidzia ir uzmiega.na o dabar pakeitem lovyte i didesne lova ir viskas pasibaige,turim kas nors guleti savo lovoj kol uzmiega(visi miegam vienam kambary).o kartais prasideda pasivaiksciojimai,tai i savo lova ,tai i musu lova ir tada kurioj nors uzmiega,bet dazniausiai musu lovoj.jauciu iki mokyklos taip ir bus doh.gif
Atsakyti
mums 1.3 m bet uzmiegam tik su mamyte smile.gif mamytes loveleje.... tiek diena, tiek vakare
Atsakyti
QUOTE(zyd @ 2008 09 20, 19:47)
mums 1.3 m bet uzmiegam tik su mamyte smile.gif mamytes loveleje.... tiek diena, tiek vakare

drinks_cheers.gif ir pas mus taip pat, o kai izmiega perkeliu i lovyte
Atsakyti
Mano dukrytei metukai, ji irgi uzmiega tik musu lovoj, paskui perkeliame i lovyte...Tiesa, uz keliu valandu kraustosi i musu lova blush2.gif
Atsakyti
mano suneliui 18men,pats uzmiega kazkur nuo metuku,pasakai kad reikia liuli ir pats nubega isavo kambari pasiima knyga(nes vakare butinai reikia paskaityti pasaka)ir laukia lovytei,paskaitom ,pasibuciuojam as iseinu o jis miega smile.gif
Atsakyti
Mums 2m ir 2men. tai uzmiega tik kai guliu savoj lovoj, buna, kad isikimba i mano ranka. Taciau pries uzmiegant sugeba patampyt uz nervuku, tik atsigula i lovyte ir prasideda kas 5 min A-A-A doh.gif Ir taip kelis kartus. Lyg ir vakarais neduodam daug gert, taciau jau imu manyt, kad cia gaunasi zaidimas bei noras pasivaiksciot pries uzmiegant, nes jei neleisi atsisest ant puodo, tai visas rajonas isgirs, kad ruosiames miegui. Ar taip kuriai yra? Ar kankina taip jus mazyliai? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iruciukas911: 25 rugsėjo 2008 - 18:59
Jau viskas pas mus gerai pats pasiima pizama pradeda rengtis,apsirengia i lovyte pasiguldo meskucius salia apsikabina ir pasivarto ir miega,taip ir vakare ir pietu miegeli mes uzmiegame patys thumbup.gif
Atsakyti