Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

QUOTE(LLaura @ 2008 10 09, 14:21)
kaip norėtūsi ir savo mažylei kada padainuoti lopšinę 4u.gif , kažkaip jai niekada nepatiko lopšinės, dar kai mažesnės būdavo ir ant rankų reikėdavo migdyti, bandžiau kelis kartus, bet ji iš karto pradėdavo muistytis ir tekdavo man nutilti, gal negražiai dainuodavau blush2.gif . tai taip ir augam be lopšinių ax.gif

jus siuo atveju ne vieni 4u.gif mes taip pat augam be lopsiniu. maniskiui irgi nuo pat pradziu jos netiko. nei kai as dainuodavau, ar CD uzdedavau. bet kokia muzika, tik ne lopsines. schmoll.gif
o jei seku ar skaitau pasakas, jis juokiasi, kikena. ir tada toli grazu buna ne iki miegelio smile.gif todel musu pries miega ritualas: ate ate visiems. myliu lyliu padaryti, buskis ir ant sono smile.gif
Atsakyti
23 val vakaro mano metinukas uzmiega pats atsigeres pieno. miega vienas, keliasi 1000000000 kartu biggrin.gif
Atsakyti
21-22 val
Atsakyti
QUOTE(Rutukaz @ 2008 10 09, 14:59)
jus siuo atveju ne vieni  4u.gif  mes taip pat augam be lopsiniu. maniskiui irgi nuo pat pradziu jos netiko. nei kai as dainuodavau, ar CD uzdedavau. bet kokia muzika, tik ne lopsines.  schmoll.gif 
o jei seku ar skaitau pasakas, jis juokiasi, kikena. ir tada toli grazu buna ne iki miegelio smile.gif todel musu pries miega ritualas: ate ate visiems. myliu lyliu padaryti, buskis ir ant sono smile.gif

Dukrytė taip pat tik duoda mamytei su tėveliu po bučkį, pasiima savo žaisliuką su kuriuo miega, parodo ate ate ir išeinam, paliekam ją vieną ir ji užmiega ax.gif
Atsakyti
mano mazyle pati visada uzmiega smile.gif sugirdau pienuka, duodu soskute - ir labanakt 4u.gif
Atsakyti
manoji uzmiega tik jei salia buna kas nors is seimos nariu g.gif
siaip viena paguldzius ir palikus be sansu, kad uzmigtu, turi salia guleti kol uzmiega doh.gif
Atsakyti
Uzmiega be jokiu jokiu vargu,pats i lovyte apsikabina savo meskiuka kuri myli be galo ir su juo visada miega nors ir ne namie,ir paguli ir uzmiega........Oi o kai maziuks buvo vargau supau ant ranku liuliavau,bet dabar mes jau dideli thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukrytei jau 2m 3 men,bet pati nera uzmigus dar nei karto unsure.gif Visada pries miegeli pasakeles paskaitau,silto pienuko isgeria ir dar maziausiai puse valandos turiu gulet salia,paglostyt,ji mano ranka apsikabinus paguli ir geriausiu atveju po pusvalandzio uzmiega schmoll.gif Jau neviltis kartais ima ir netikiu,kad viena diena paims ir uzmigs pati man isejus is kambario... Kartais,'blogosiom' dienom,kai neuzmiega ilgiau nei valanda,jau ir pati i tuoleta uzsimanau,bet vos pabandau atsistot is lovos,is karto pasigirsta 'mamyte,neiseik'.Nezinau,ka darau ne taip,bet nu kankyne mums kiekviena vakara unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juliuxs @ 2008 10 10, 20:19)
Mano dukrytei jau 2m 3 men,bet pati nera uzmigus dar nei karto  unsure.gif  Visada pries miegeli pasakeles paskaitau,silto pienuko isgeria ir dar maziausiai puse valandos turiu gulet salia,paglostyt,ji mano ranka apsikabinus paguli ir geriausiu atveju po pusvalandzio uzmiega  schmoll.gif  Jau neviltis kartais ima ir netikiu,kad viena diena paims ir uzmigs pati man isejus is kambario... Kartais,'blogosiom' dienom,kai neuzmiega ilgiau nei valanda,jau ir pati i tuoleta uzsimanau,bet vos pabandau atsistot is lovos,is karto pasigirsta 'mamyte,neiseik'.Nezinau,ka darau ne taip,bet nu kankyne mums kiekviena vakara  unsure.gif

Maniske 2,2m budavo taip pat ax.gif As irgi jau vilti buvau praradus, bet kazkaip viena vakara pasakiau, jog tuoj ateisiu, i tualeta ejau, tikrai zadejau ateiti, bet atejau, o ji jau miegojo, tai nuo to karto taip ir darau thumbup.gif. Is pradziu kelias naktis dar truputi verke, bet labai nedaug, ne nespejau atlekt guost lotuliukas.gif
Dabar jau ne nesakau, kad ateisiu pasakau atia ir iseinu. tik duris visada praviras palieku, kad silpna sviesa matytus, kol uzmiega.
Tai ne nzn ar cia sutapimas ar ji jau pasiruosus viena miegot buvo g.gif
nors pietu miego vis dar supu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juliuxs @ 2008 10 10, 20:19)
Mano dukrytei jau 2m 3 men,bet pati nera uzmigus dar nei karto  unsure.gif  Visada pries miegeli pasakeles paskaitau,silto pienuko isgeria ir dar maziausiai puse valandos turiu gulet salia,paglostyt,ji mano ranka apsikabinus paguli ir geriausiu atveju po pusvalandzio uzmiega  schmoll.gif  Jau neviltis kartais ima ir netikiu,kad viena diena paims ir uzmigs pati man isejus is kambario... Kartais,'blogosiom' dienom,kai neuzmiega ilgiau nei valanda,jau ir pati i tuoleta uzsimanau,bet vos pabandau atsistot is lovos,is karto pasigirsta 'mamyte,neiseik'.Nezinau,ka darau ne taip,bet nu kankyne mums kiekviena vakara  unsure.gif

pas mus analogiska situacija doh.gif kartais vargina ir daug laiko uzima unsure.gif
Atsakyti
pries miega visada turiu apkabinti savo mazaja smile.gif tik pabandyk patraukti ranka kol dar neimigus pradeda zirzti kad padeciau atgal ranka biggrin.gif na problemu tai nesukelia nes greitai uzmiega smile.gif ir dar butinai savo pliusine karvyte turi pasiimti blush2.gif
Atsakyti
maniskis 1metu 4 men eina miegoti veliausiai 8ta vakaro,isgeriam pienuka , ir turiu sedeti prie lovytes kol uzmigs...bandau iseiti pasakiusi labanakt,tai asaru paklne pas vaika ax.gif taip,kad manau dar ilgai mes taip migdysimes doh.gif
Atsakyti