Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

Mano mazasis nuo 9men pietu miegelio ir nakciai uzmiega savarankiskai vienas savo loveleje. Mes jam duodam bonkele su pienu,kai isgeria piena suktelna MAMA arba TETE, mes ateinam jis paduoda bonkele ir mes iseinam,o jis nusisuka ir po keliu minuciu jau miega thumbup.gif
Atsakyti
Mes nuo 11 men uzmiegam patys,bet tik savo lovyteje.Sveciuose reik kartu gulet kol uzmigs smile.gif
Atsakyti
tik su mumis uzmiega... ax.gif
Atsakyti
mano sunelis iki 7 men (kol maitinau) miegodavo su manimi vienoje lovoje ax.gif o kai nustojau maitinti nuo tos dienos miega ir uzmiega vienas savo loveleje isjungus sviesa ir aiksu davus soske doh.gif
Atsakyti
mano mergina dar irgi miega salia,nes visdar maitinu ja...nors jai jau 1m4men,taciau niekaip nuo to neatpratinu..tat ka jau kalbeti apie miegojima atskirai doh.gif
Atsakyti
miega viena savo kambary,paguldau uzdarau duris ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2009 01 24, 22:05)
miega viena savo kambary,paguldau uzdarau duris ir viskas  smile.gif

o kiek tavaja metuku? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gudriukas @ 2009 01 24, 21:22)
o kiek tavaja metuku? bigsmile.gif

2m7men dabar. miega viena nuo 2metuku,bet as ja nuo gimimo pripratinau taip,paguldydavau,pieno butelys,iseidavau,poto paimdavau,pabuciuoju i kakta ir iseinu smile.gif tai ir palikt viena jau kambari ir migdymo problemu nera smile.gif
Atsakyti
As paguldau ir uzmiega vienas.Tik dabar kazkas pasidare kad sunkiai mes su miegu draugaujam kai reikia uzmigt tai kariaujam doh.gif
Atsakyti
Kiekvieną vakarą prisitraukiam lovytę prie savęs ir tada jau gulamės visi. Kol vaikutis užmiega, turiu jį apsikabinti, pats liepia uždėti rankytę ir visada pabrėžia, kad stipriai apkabinčiau biggrin.gif Na o tada liūllia liūlia.. užmiega patenkintas 4u.gif
Atsakyti
kaip pasiseka. kai kalasi dantys, vis dažniau pas tėvus į lovą įlipa.
Atsakyti
iki kokiu 11men., uzmigdavo savo lovyteje vienas biggrin.gif , o po to kazkas tai pasidare jam nenori vienas uzmigti doh.gif , butinai reikia salia pabuti paglostyti, ar pasaka paskaityti, o kai uzmiega ismiega visa nakti ramiai be atsikelimu,dabar jam 1,6men. matyt toks laikotarpis jam cia, o gal lovyte jau reikia keisti i normalia, nes didelej lovoj uzmiega greitai g.gif
Atsakyti