Mano mazasis nuo 9men pietu miegelio ir nakciai uzmiega savarankiskai vienas savo loveleje. Mes jam duodam bonkele su pienu,kai isgeria piena suktelna MAMA arba TETE, mes ateinam jis paduoda bonkele ir mes iseinam,o jis nusisuka ir po keliu minuciu jau miega

Mes nuo 11 men uzmiegam patys,bet tik savo lovyteje.Sveciuose reik kartu gulet kol uzmigs

tik su mumis uzmiega...

mano sunelis iki 7 men (kol maitinau) miegodavo su manimi vienoje lovoje
o kai nustojau maitinti nuo tos dienos miega ir uzmiega vienas savo loveleje isjungus sviesa ir aiksu davus soske

mano mergina dar irgi miega salia,nes visdar maitinu ja...nors jai jau 1m4men,taciau niekaip nuo to neatpratinu..tat ka jau kalbeti apie miegojima atskirai

miega viena savo kambary,paguldau uzdarau duris ir viskas

QUOTE(DAIIVA @ 2009 01 24, 22:05)
o kiek tavaja metuku?

QUOTE(gudriukas @ 2009 01 24, 21:22)
2m7men dabar. miega viena nuo 2metuku,bet as ja nuo gimimo pripratinau taip,paguldydavau,pieno butelys,iseidavau,poto paimdavau,pabuciuoju i kakta ir iseinu

As paguldau ir uzmiega vienas.Tik dabar kazkas pasidare kad sunkiai mes su miegu draugaujam kai reikia uzmigt tai kariaujam

Kiekvieną vakarą prisitraukiam lovytę prie savęs ir tada jau gulamės visi. Kol vaikutis užmiega, turiu jį apsikabinti, pats liepia uždėti rankytę ir visada pabrėžia, kad stipriai apkabinčiau
Na o tada liūllia liūlia.. užmiega patenkintas

kaip pasiseka. kai kalasi dantys, vis dažniau pas tėvus į lovą įlipa.
iki kokiu 11men., uzmigdavo savo lovyteje vienas
, o po to kazkas tai pasidare jam nenori vienas uzmigti
, butinai reikia salia pabuti paglostyti, ar pasaka paskaityti, o kai uzmiega ismiega visa nakti ramiai be atsikelimu,dabar jam 1,6men. matyt toks laikotarpis jam cia, o gal lovyte jau reikia keisti i normalia, nes didelej lovoj uzmiega greitai