Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

tiek pietukus migdantis,tiek nakciai uzmiega glostant mano galva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2009 01 24, 22:05)
miega viena savo kambary,paguldau uzdarau duris ir viskas  smile.gif

pas mus tas pats drinks_cheers.gif didelej lovoj (nebe vaikiskoj lovytej) savo kambaryje miega savarankiskai nuo 1.5 metuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 29 sausio 2009 - 18:50
Mazoji nors miega musu kambaryje, bet kai nori miego eina i lova atsigula ir uzmiega. Del to neturime problemu wub.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
užmiegant turiu pasiguldyti šalia, guli žiūri TV ir užmiega, nemėgsta supimų schmoll.gif paskui perkeliu į lovytę, o kartais pats parodo rankyte į lovytę, kad ten užmigt nori biggrin.gif dėl užmigimo neturim problemų nuo gimimo thumbup.gif
Atsakyti
musu uzmiega irgi be problemu.Pati isiropscia ir truksta. ax.gif
Atsakyti
Kaip idomu paskaityti apei Jusu vaikiukus! Visi tokie skirtini!
Mano abu vaikai uzmiega laikydami mano ranka! Vyresne jau galima ikalbeti palaikyti tecio ranka arba palaukti, kol uzmygdysiu maza broliuka, arba pati atsisako, kai mano rankos saltos arba isteptos kremu (tuo dazniausiai ir naudojuosi biggrin.gif ). O jau sunui tai niekas nagali pakeisti mamos, net miegodamas atskiria,kur mano ranka, o kur kas nors kitas kisa! biggrin.gif Nors jam gimus, sau pasizadejau, kad tikrai pripratinsiu, kad uzmigtu savarankiskai....tai man pavyko iki kokiu 7-8men. Bet jis toks mamyciukas, jam taip svarbu tureti fizini kontakta su manimi....Tebunie...kiek tos vaikystes
Atsakyti
[quote=agu-gu,2009 02 01, 19:18]
o mes užmiegam laikydamiesi už rankyčių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2009 01 19, 20:47)
Mūsiškis miega kartu, per vidurį  lotuliukas.gif nes naktį kas 1-2 val.traukia paputį  wub.gif negana to, miegodamas dar iš abiejų pusių pagraibo ar mes abu esam...jei nors vieno nėra, prabunda ir rėkia, sunku tada užmigdyt  doh.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Maniskis 1prie1,tik nakti, vos pradeda zirst as papuli i dantis ir ramu lotuliukas.gif
Nors buvau nusistacius grieztai -tik savo lovytej,po puses metu pasidaviau-vis dazniau atsitikdavo taip, kad pati nuluzdavau, tad mazius palaipsniui isiprase i viduriuka blush2.gif
Atsakyti
o as nezinau kaip ipratinti paciai uzmigti. antra vaika nuo pat gimimo mokinciau kitaip - kaip sakoma su patirtim supranti, ko geriau nedaryti. nuo pat gimimo uzmigdavome tik su mamytes papuku. dar lig siol maitinu, tai taip ir dabar uzmiginejam. bet kai dabar jau didele, tai megsta pries miega pasizaisti, tai buna kartais po dvi valandas migdau, ir aisku ji ta papa taip ir ciulpe, tai isivaizduokite kaim man neskauda.... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2009 02 01, 14:51)
užmiegant turiu pasiguldyti šalia, guli žiūri TV ir užmiega, nemėgsta supimų schmoll.gif paskui perkeliu į lovytę, o kartais pats parodo rankyte į lovytę, kad ten užmigt nori biggrin.gif dėl užmigimo neturim problemų nuo gimimo  thumbup.gif

Geriau nepripratinti pries miega ziureti TV, trikdo hormono melatonino issiskyrima. Sis hormonas "pasako" musu organizmui, kada naktis ir reikia miegoti smile.gif
Atsakyti
Pietuku miega savo lovyteje,tai as turiu sale lovytes pasedeti kol uzmiega.O nakti tai turi apsikabinti ji ir uzmiega musu lovoj ax.gif
Atsakyti
[quote=kaasaandraa,2009 02 01, 20:37]
[quote=agu-gu,2009 02 01, 19:18]
o mes užmiegam laikydamiesi už rankyčių blush2.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif ir mes taip pat smile.gif
Atsakyti