Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

Miega panelyte savo lovoje, tik as turiu paguleti salia, kartais ja apkabinti. Daznai uzmiega padejusi delnukus ant mano skruostu.
Atsakyti
miega savo lovytese savo kambary bet mes su teciu turim pagulet salia kad apkabintume ir ramiai uzmigtu smile.gif
Atsakyti
mano tik ant ranku uzmiega doh.gif
Atsakyti
Mano iš pradžių paguli savo lovytėje, o kai suiima miegelis, ateina pas mane į lovą ir užmiega. O tada perkeliu atgal.
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 11 23, 02:53)
Iki 1,5 metų užmigdavo vienas lovytėj, o dabar mama turi kambary pabūt

mano mažiui 1m6 mėn, užmiega tik supamas vežimėlyje, bet jau greitai kojytės vežimo galą sieks, tai teks ieškoti kitų migdymo būdų, o ir vežimuke miegodamas ir pasupamas 2-3 kartus per naktį prabunda, po to jau sunkiau užmiega, tenka ir valandą pasikankinti besupant.Ar tai normalu, ar nėra kokio miego sutrikimo/Patarkite mamos mielosios?/?????ką daryti, nes jau ir sirupiukus miegui pagerinti išbandžiau ir Acosedum ir Sedalia gėrėm, niekas nepadeda.... doh.gif Lauksiu patarimų smile.gif
Atsakyti
Uzmigdavo dukryte tik kartu su ja gulint, pasekus pasakele, glostinejant tai koja, tai ranka, tai pilveli (cia pati pasivadovauja, kur ir kaip biggrin.gif ) arba su pagalve pasupavus. Iki siol tai nebuvo bedos, tik malonumas wub.gif , bet atsiradus mazajam, kuris vakarais su diegliukais kamuojasi ir papuli apsiziojes kabot nori, tai nors persiplesk doh.gif Tetis tuomet ne vienam netinka schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Numenor @ 2009 02 03, 15:33)
Geriau nepripratinti pries miega ziureti TV, trikdo hormono melatonino issiskyrima. Sis hormonas "pasako" musu organizmui, kada naktis ir reikia miegoti smile.gif

žinau....bet kad gaunasi taip, kad tuo metu žiūriu vakaro žinias ir užmiega..bandysim "parišti" šitą reikalą 4u.gif
Atsakyti
O as savo 2.6m sunaus negaliu niekaip iskraustyti is musu lovos ,uzmiega tik sumanim ir as turiu ji apkabinti net nakti keliasi ir tikrina ar as salia wub.gif bet manau jau butu pats laikas jam savo lovytei miegoti nes darosi mazoka vietos,bet kaip???
Atsakyti
maniskis dazniausiai uzmiega vienas, tik ne savo lovytej, didelej lovoj (ne teveliu) smile.gif pats atsigula, uzsikloja ir migdos thumbup.gif veliau perkeliu i lovyte. keleta kuoliuku isemus, tai ryte pabudes atbega mamyte pasizadint biggrin.gif
Atsakyti
O as saviske ant ranku vis dar supu ,niekaip neina atpratinti doh.gif Bet tikiuos isaugs ax.gif
Atsakyti
sveikutes,
mano lelyte,tai pati pradejo uzmigti kai buvo virs metuku.atsigeria pienuko ir ant sonelio, akytes uzmerkia.jei buteliuka netycia pasigriebe pati - tada jau neatimsi smile.gif pati isgeria ir uzmiega.
diena tai arbatele pries miega butinai geria pati ir viena,parodo atia kad iseiciau,nes kitaip neuzmigtu-pradetu zaisti ir panasiai.
tiesa ji turi toki apkloteli be kurio nezinau kaip butu,vadina ji "ulia" tik atsigula ir kartoja "ulia ulia ". kazkada bandem migdyt be jo tai pasigailejom,tokia isteria buvo abu su teciu issigandom, daugiau nebandem.
o kaip jusu vaikuciai yra prisirise prie konors, be ko negaletu uzmigt??
Papildyta:
P.S.beja o kaip miegate nakti,neprabundate?maniske tai dazniausiai viena karta ir labai verkdama - galvodavau kad kosmarai kamuoja,kol nuramindavau koki 10min. paskui neuzmigdavo po valanda-dvi kartais ir tris. dabar su vyru gavojam kad pilveli pusdavo, nes vakare megsta prisivalgyti ivairaus maisto-ka mes -ta ir ji ir dar daugiau.tai dabar vakare ribojam valgymus ir duodam nakciai lasiuku nuo pilvuko putimo + paliekam mazyte mazyte sviesele kad pabudus nebutu baisu ir tiesa pasakius dabar miegam ramiau.(jau dvi savaites)
Ka manote ar tie lasiukai (sab simpleks) pries miega nera blogai?
Atsakyti
kartais pati uzmiega,os iap turiu visada apkabinti,sako duok lanka ir viskas biggrin.gif
Atsakyti