Miega panelyte savo lovoje, tik as turiu paguleti salia, kartais ja apkabinti. Daznai uzmiega padejusi delnukus ant mano skruostu.
miega savo lovytese savo kambary bet mes su teciu turim pagulet salia kad apkabintume ir ramiai uzmigtu

mano tik ant ranku uzmiega

Mano iš pradžių paguli savo lovytėje, o kai suiima miegelis, ateina pas mane į lovą ir užmiega. O tada perkeliu atgal.
QUOTE(zuasta @ 2007 11 23, 02:53)
Iki 1,5 metų užmigdavo vienas lovytėj, o dabar mama turi kambary pabūt
mano mažiui 1m6 mėn, užmiega tik supamas vežimėlyje, bet jau greitai kojytės vežimo galą sieks, tai teks ieškoti kitų migdymo būdų, o ir vežimuke miegodamas ir pasupamas 2-3 kartus per naktį prabunda, po to jau sunkiau užmiega, tenka ir valandą pasikankinti besupant.Ar tai normalu, ar nėra kokio miego sutrikimo/Patarkite mamos mielosios?/?????ką daryti, nes jau ir sirupiukus miegui pagerinti išbandžiau ir Acosedum ir Sedalia gėrėm, niekas nepadeda....

Uzmigdavo dukryte tik kartu su ja gulint, pasekus pasakele, glostinejant tai koja, tai ranka, tai pilveli (cia pati pasivadovauja, kur ir kaip
) arba su pagalve pasupavus. Iki siol tai nebuvo bedos, tik malonumas
, bet atsiradus mazajam, kuris vakarais su diegliukais kamuojasi ir papuli apsiziojes kabot nori, tai nors persiplesk
Tetis tuomet ne vienam netinka

QUOTE(Numenor @ 2009 02 03, 15:33)
Geriau nepripratinti pries miega ziureti TV, trikdo hormono melatonino issiskyrima. Sis hormonas "pasako" musu organizmui, kada naktis ir reikia miegoti 

žinau....bet kad gaunasi taip, kad tuo metu žiūriu vakaro žinias ir užmiega..bandysim "parišti" šitą reikalą

O as savo 2.6m sunaus negaliu niekaip iskraustyti is musu lovos ,uzmiega tik sumanim ir as turiu ji apkabinti net nakti keliasi ir tikrina ar as salia
bet manau jau butu pats laikas jam savo lovytei miegoti nes darosi mazoka vietos,bet kaip???

maniskis dazniausiai uzmiega vienas, tik ne savo lovytej, didelej lovoj (ne teveliu)
pats atsigula, uzsikloja ir migdos
veliau perkeliu i lovyte. keleta kuoliuku isemus, tai ryte pabudes atbega mamyte pasizadint

O as saviske ant ranku vis dar supu ,niekaip neina atpratinti
Bet tikiuos isaugs

sveikutes,
mano lelyte,tai pati pradejo uzmigti kai buvo virs metuku.atsigeria pienuko ir ant sonelio, akytes uzmerkia.jei buteliuka netycia pasigriebe pati - tada jau neatimsi
pati isgeria ir uzmiega.
diena tai arbatele pries miega butinai geria pati ir viena,parodo atia kad iseiciau,nes kitaip neuzmigtu-pradetu zaisti ir panasiai.
tiesa ji turi toki apkloteli be kurio nezinau kaip butu,vadina ji "ulia" tik atsigula ir kartoja "ulia ulia ". kazkada bandem migdyt be jo tai pasigailejom,tokia isteria buvo abu su teciu issigandom, daugiau nebandem.
o kaip jusu vaikuciai yra prisirise prie konors, be ko negaletu uzmigt??
Papildyta:
P.S.beja o kaip miegate nakti,neprabundate?maniske tai dazniausiai viena karta ir labai verkdama - galvodavau kad kosmarai kamuoja,kol nuramindavau koki 10min. paskui neuzmigdavo po valanda-dvi kartais ir tris. dabar su vyru gavojam kad pilveli pusdavo, nes vakare megsta prisivalgyti ivairaus maisto-ka mes -ta ir ji ir dar daugiau.tai dabar vakare ribojam valgymus ir duodam nakciai lasiuku nuo pilvuko putimo + paliekam mazyte mazyte sviesele kad pabudus nebutu baisu ir tiesa pasakius dabar miegam ramiau.(jau dvi savaites)
Ka manote ar tie lasiukai (sab simpleks) pries miega nera blogai?
mano lelyte,tai pati pradejo uzmigti kai buvo virs metuku.atsigeria pienuko ir ant sonelio, akytes uzmerkia.jei buteliuka netycia pasigriebe pati - tada jau neatimsi

diena tai arbatele pries miega butinai geria pati ir viena,parodo atia kad iseiciau,nes kitaip neuzmigtu-pradetu zaisti ir panasiai.
tiesa ji turi toki apkloteli be kurio nezinau kaip butu,vadina ji "ulia" tik atsigula ir kartoja "ulia ulia ". kazkada bandem migdyt be jo tai pasigailejom,tokia isteria buvo abu su teciu issigandom, daugiau nebandem.
o kaip jusu vaikuciai yra prisirise prie konors, be ko negaletu uzmigt??
Papildyta:
P.S.beja o kaip miegate nakti,neprabundate?maniske tai dazniausiai viena karta ir labai verkdama - galvodavau kad kosmarai kamuoja,kol nuramindavau koki 10min. paskui neuzmigdavo po valanda-dvi kartais ir tris. dabar su vyru gavojam kad pilveli pusdavo, nes vakare megsta prisivalgyti ivairaus maisto-ka mes -ta ir ji ir dar daugiau.tai dabar vakare ribojam valgymus ir duodam nakciai lasiuku nuo pilvuko putimo + paliekam mazyte mazyte sviesele kad pabudus nebutu baisu ir tiesa pasakius dabar miegam ramiau.(jau dvi savaites)
Ka manote ar tie lasiukai (sab simpleks) pries miega nera blogai?
kartais pati uzmiega,os iap turiu visada apkabinti,sako duok lanka ir viskas