Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Iškilo klausimas ax.gif O buitinę techniką reik turėt užsisakinėjam komplektą ax.gif ax.gif
Modeliukus žinau technikos,ale nusipirkus neturiu kur sandeliuot ax.gif,o baldai juk porą mėn gaminami g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedriene: 19 lapkričio 2007 - 15:33
gal kas netyčia žinot ar įmanoma (jei taip tai kaip) ALNO programoj padaryt veidrodinį varinatą????
Papildyta:
QUOTE(Giedriene @ 2007 11 19, 15:32)
Iškilo klausimas ax.gif O buitinę techniką reik turėt užsisakinėjam komplektą  ax.gif  ax.gif
Modeliukus žinau technikos,ale nusipirkus neturiu kur sandeliuot  ax.gif,o baldai juk porą mėn gaminami g.gif

aš neturėjau schmoll.gif ir neprašė schmoll.gif pasakiau tik kad bus katlentė, orkaitė ir indaplovė įmontuojamos.. i psio..
Atsakyti
Na del indaploves reiketu zinoti kokia desi 450, 500, ar 600 plocio. Daugiau standartas. Blogiau su saldytuvu jei imontuojamas, reik buti apsisprendusiai.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 11 19, 15:35)
aš neturėjau  schmoll.gif  ir neprašė  schmoll.gif  pasakiau tik kad bus katlentė, orkaitė ir indaplovė įmontuojamos.. i psio..

Akvilyte,kas tau gamina/o gal kontaktus gali,nes reik ieškotis jau o rankos nekyla doh.gif,net nežinau nuo ko pradėti,firmų,garažų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedriene: 19 lapkričio 2007 - 15:47
QUOTE(Giedriene @ 2007 11 19, 15:45)
Akvilyte,kas tau gamina/o gal kontaktus gali,nes reik ieškotis jau o rankos nekyla doh.gif,net nežinau nuo ko pradėti,firmų,garažų unsure.gif

mes su akvilyte pas tuos pacius gaminames..na ji dar tik procese, o mano jau keli menesiai kaip stovi mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas galit duot kokiu ideju kaip paslept radiatorius g.gif iejus i virtuve jie visa vaizda gadina,daremes remonta ir kazkaip nesugalvojom ju paslept ar pakeist.Va dabar ir suku galva..kazkaip nesiderins prie nauju baldu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2007 11 19, 17:09)
Gal kas galit duot kokiu ideju kaip paslept radiatorius g.gif iejus i virtuve jie visa vaizda gadina,daremes remonta ir kazkaip  nesugalvojom  ju paslept ar pakeist.Va dabar ir suku galva..kazkaip nesiderins prie nauju baldu doh.gif

jei radiatoriai yra, jų slėpt nereikėtų.. Jie gi šildyt turi .. Paslėpsi, bus neefektyvu ir šalta bus žiemą.. Belieka susitaikyt, kad jie yra ir tiek
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 11 19, 15:57)
mes su akvilyte pas tuos pacius gaminames..na ji dar tik procese, o mano jau keli menesiai kaip stovi mirksiukas.gif

Tai išduokit paslaptį kas,kur ,kiek bigsmile.gif Kiek žinau tai tu patenkinta labai savo virtuve.Nes nežinau ar lyst į firmas apskritai g.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 11 19, 17:18)
jei radiatoriai yra, jų slėpt nereikėtų.. Jie gi šildyt turi .. Paslėpsi, bus neefektyvu ir šalta bus žiemą.. Belieka susitaikyt, kad jie yra ir tiek

Uztektu mums tos silumos ir uzdengus ,nes jau dustam doh.gif langai atidarineti..sildom ora rolleyes.gif bet kad jau labai negrazu,na jie nera labai jau dbaisus,nudazyti sienu spalva ,bet vistiek,geriau kad nesimatytu
Atsakyti
Sveikos. Kątik grįžau pasižiūrėjusi savo virtuvę nubraižytą ir likau nesupratus ar taip turi būti. Visų pirma kai išsikvietėm dizainerę,kad išmatuotų virtuvę, ji paprašė sumokėti 50 litų, o šiandien kai nuėjau pasižiūrėti ką nubraižė, paprašiau, kad man atspausdintų tą darbą ir man jo nedavė.Pasakė duos tik kai pasirašysim sutartį. Bet tai kam man jis bereikalingas tada. Taip ir likau nesupratus. Gal čia visur taip. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniux`s @ 2007 11 19, 18:07)
Sveikos. Kątik grįžau pasižiūrėjusi savo virtuvę nubraižytą ir likau nesupratus ar taip turi būti. Visų pirma kai išsikvietėm dizainerę,kad išmatuotų virtuvę, ji paprašė sumokėti 50 litų, o šiandien kai nuėjau pasižiūrėti ką nubraižė, paprašiau, kad man atspausdintų tą darbą ir man jo nedavė.Pasakė duos tik kai pasirašysim sutartį. Bet tai kam man jis bereikalingas tada. Taip ir likau nesupratus. Gal čia visur taip. g.gif

blink.gif nesamone kazkokia, dar ir sumoket turejei ir nedave projekto g.gif tai uz ka mokejei tada?
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 11 19, 19:29)
blink.gif  nesamone kazkokia, dar ir sumoket turejei ir nedave projekto g.gif  tai uz ka mokejei tada?

Man atrodo, kad mokejo uz tai, kad atvaziavo ismatuoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2007 11 18, 20:57)
westos spalvinis variantas man grazus, nes ir pas pacia panasios spalvos virtuveje, o va linutos virtuvej man per daug tos metalo spalvos, toks saltumo ispudis susidaro, nejaukumas.

drinks_cheers.gif linutos virtuve man labai salta ax.gif O westos tokia erdvi wub.gif Ir tas ornamentas ant grindu thumbup.gif
Atsakyti