Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

westos spalvinis variantas man grazus, nes ir pas pacia panasios spalvos virtuveje, o va linutos virtuvej man per daug tos metalo spalvos, toks saltumo ispudis susidaro, nejaukumas.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 11 18, 13:04)
pagaliau po pusmečio turime virtuvėj stalą... Įdedu daugmaž baigtą savo virtuvę.. dar negaliu vis patikėt, kad jau yra stalas  biggrin.gif

user posted image

thumbup.gif Vertejo laukti tokio stalo.
Klausyk o kur tavo saldytuvas? Kazkaip nebepamenu g.gif Ir dar sakyk, jus ta grindu plyteliu ornamenta patys kuret?
Atsakyti
na patobulinau projekteli 4u.gif

naujasis variantas:

user posted image

chia indaplove po orkaite gaunasi, ir darbastalio padaugejo..

ir senasis:

user posted image

turbut naujasis geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 11 19, 08:41)
thumbup.gif Vertejo laukti tokio stalo.
Klausyk o kur tavo saldytuvas? Kazkaip nebepamenu g.gif Ir dar sakyk, jus ta grindu plyteliu ornamenta patys kuret?

šaldytuvas - kairiausiai, mes gi atskirai šaldiklį montavom - jis dešiniausiai biggrin.gif .. Ornamentas sudėliotas iš visokių plytelių likučių, akmenukų , iš vonios apdailos likusių.. Gyvai jis labai neblogai atrodo . beje - rudos grindys virtuvėj - vargas.. Iš karto pasakau.. Tai bene vienintelis minusiukas man virtuvėje. Bet aš norėjau būtent rudų. Norėjau ir turiu hihihi.gif

QUOTE(X-iuke @ 2007 11 19, 08:48)
na patobulinau projekteli  4u.gif

naujasis variantas:
user posted image

chia indaplove po orkaite gaunasi, ir darbastalio padaugejo..
ir senasis:

user posted image

turbut naujasis geriau?  g.gif

kažkas jau siūlė leist orkaitę žemyn. Labai protingas patarimas. Kodėl nenori to daryt? Išloši stalviršio, virtuvė atrodys erdvesnė, o iki orkaitės pasilankstyt tikrai nebus problema .. gi ne kasdien tai darai, o jei ir kasdien, gi nedidelė bėda smile.gif Tada palikt galėtum naują variantą, o nuo kaitlentės neprisitaškytų ant šono orkaitės dabartinės.
Atsakyti
Westuk, a kas ten dar lubose? dar viena lempa? lens.gif neįžiūriu..
man tavo virtuvikė labai wub.gif , ypač šaldytuvai.. bet čia vietos reik.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2007 11 19, 10:58)
Westuk, a kas ten dar lubose? dar viena lempa? lens.gif neįžiūriu..
man tavo virtuvikė labai  wub.gif , ypač šaldytuvai..  bet čia vietos reik..  verysad.gif

ten lubose - patronas smile.gif .. lempos pirmtakis.. čia vienas iš punktų tame ilgame nedadielkų sąraše unsure.gif ..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 11 19, 12:23)
ten lubose - patronas  smile.gif .. lempos pirmtakis.. čia vienas iš punktų tame ilgame nedadielkų sąraše  unsure.gif ..

Labai labai virtuvė wub.gif
Atsiprašau, jog neseku temos, bet iš kur ir kiek jūs pirkot stalą ir kėdes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 11 18, 14:04)
pagaliau po pusmečio turime virtuvėj stalą... Įdedu daugmaž baigtą savo virtuvę.. dar negaliu vis patikėt, kad jau yra stalas  biggrin.gif

westa, tikrai graži ir jauki virtuvė! good.gif O tamsios durelės su šviesiu grindų ornamentu padaro ją stilinga, užkabina akį - iš pradžių lyg ir kliūva, o paskui galvoji, galvoji ir jau gražu ir įdomu pasidaro bigsmile.gif. Žodžiu, verčia susimąstyti, o ne šiaip praeiti pro šalį thumbup.gif. Noriu paklausti (kažkada klausiau, bet negavau atsakymo unsure.gif) - ar nelaša ant grindų nuo garinės orkaitės?

QUOTE(X-iuke @ 2007 11 19, 09:48)
turbut naujasis geriau?  g.gif

Man naujasis geriau drinks_cheers.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 11 19, 11:30)
Noriu paklausti (kažkada klausiau, bet negavau atsakymo  unsure.gif) - ar nelaša ant grindų nuo garinės orkaitės?
Man naujasis geriau  drinks_cheers.gif.

ui sorry, gal nepastebėjau .. blush2.gif tikrai nelaša schmoll.gif schmoll.gif Gal nuo orkaitės priklauso g.gif . Pas mane AEG, jokių nusiskundimų neturiu ir esu patenkinta.. Ji man ir maistą ataušina ir pašildo vietoj mikrobangės. Iš pirmo bijojau, kad mikrobangės pasigesiu, bet tikrai nepasigedau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Betule @ 2007 11 19, 11:30)
Labai labai virtuvė  wub.gif
Atsiprašau, jog neseku temos, bet iš kur ir kiek jūs pirkot stalą ir kėdes?  ax.gif

stalą užsisakiau individualiai kad padarytų.. o kėdes šeštadienį SBA pirkom. Dabar akcija - viena tik 99 lt kainuoja bigsmile.gif .. o buvau tokias pačias penktadienį kitpoj pardėj nusižiūrėjus.. Viena mažu 400 kainavo. gerai, kad ten kortele nepriėmė.. tai ir nepirkom.. ir kiek sutaupėm ax.gif
Atsakyti
Pastebejau apie orkaites snekat, mum dabar kaip tik padare pasiulyma visos buitines technikos, is AEG (tik saldytuva Liebheri labai norejau) Tai niekaip negaliu apsispresti del orkaites ir kaitlentes, ar verta imti ta indukcine, ar paprasta , nes visa gyvenima turejom pati paprasciausia dujine ir nelabai dabar zinau kokiu funkciju ieskoti tose kaitlentese g.gif
ir dar orkaites gi su garu buna, ar verta toki imti? g.gif
prisipirksim su 100 funkciju o po to niekados nesinaudosim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 11 19, 13:14)
stalą užsisakiau individualiai kad padarytų.. o kėdes šeštadienį SBA pirkom. Dabar akcija - viena tik 99 lt kainuoja  bigsmile.gif .. o buvau tokias pačias penktadienį kitpoj pardėj nusižiūrėjus.. Viena mažu 400 kainavo. gerai, kad ten kortele nepriėmė.. tai ir nepirkom.. ir kiek sutaupėm  ax.gif

Nugis ir sekasi žmonėms ax.gif Čia aš iš balto pavydo blush2.gif O kiek stalo gamyba kainavo?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 11 19, 13:14)
ui sorry, gal nepastebėjau .. blush2.gif tikrai nelaša  schmoll.gif  schmoll.gif Gal nuo orkaitės priklauso  g.gif . Pas mane AEG, jokių nusiskundimų neturiu ir esu patenkinta.. Ji man ir maistą ataušina ir pašildo vietoj mikrobangės. Iš pirmo bijojau, kad mikrobangės pasigesiu, bet tikrai nepasigedau  smile.gif

Ačiū už atsakymą! aciuks.gif Gal gali daugiau apie tai, kaip savo orkaitę vietoj mikrobangės naudoji blush2.gif. Aš taip įsivaizduoju (gal klystu), kad vietoj mikrobangės iš principo tinka bet kuri orkaitė, tiesiog viskas vyksta gerokai ilgiau g.gif, ir kad garai - tai jau atskira funkcija sveikam maistui gaminti. Ar garus ir pašildymui naudoji? unsure.gif O per kiek laiko orkaitė įkaista? Mano senoji įkaista iki 200 laipsnių net per 20 minučių doh.gif.
Atsakyti