QUOTE(kioske @ 2007 11 08, 00:02)
Labai fainai grindu plyteles isdeliotos
mano nuomone, neišnaudotas kampas. Visais atvejais kampinės spintelės ne tik, kad vizualiai gražiau atrodo, bet ir funkcionalesnės bei patogesnės, aišku tokių dalykų ir kaina didesnė. Man asmeniškai dabar tas kampas atrodo nepatogus. Tačiau čia tik mano nuomonė

Pati turiu išnaudotą kampą

. Kadangi virtuvės nėra labai daug, tai tikrai daug ką reiškia.
Dėl balto šaldytuvo, tai šiuo atveju, man jis tiek akies nerėžia - juk ir baldai šviesūs. Tikrai nesiūlyčiau spalvą keisti lipnia plėvėle, o tik auto dažais, kurie parduodami flakonėliais, aišku, prieš tai reikia nugruntuoti. Taip atnaujintas šaldytuvas tikrai puikiai atrodo.
Papildyta:
[quote=Baravyke,2007 11 08, 09:06]
Man sia savaite irgi pradejo montuot virtuve. Bet paziurejus i tai, ka gavau (nors dar ir ne iki galo sumontuota) - pradedu nusivilti. Gal patarsit ar verta man toliau nervuotis?
Ar nebuvo matyti, koks bus galutinis variantas brėžiniuose? Nelabai suprantu, dėl kokios priežasties nusivylei?Taigi, kas nepatiko:
-kad stalciai pilnai padaryti is baldu plokstes (sonai, nugareles), o medzio faneruotes plokste tiesiog prilipdoma ant tokios storos lipnios juostos prie fasado!).
Kadangi bus daug stalciu, jie man atrodo labai sunkus savaime, ir ta geroji prisitraukiancioji vokiska furnitura abejotinai ar islaikys pridejus i stalcius kruopu
Čia pats pigiausias variantas. Tokie stalčiai galėjo būti padaryti dėl kainos skirtumo.
- ar galima kaip nors atskirt kokia furnitura idejo? Ar pvz Blum furnitura zenklinama? Tiesiog nenoriu but apgauta.
Ar renkantis medžiagas tarėtės, kas bus sudėta?
Mergaites pasakykit, ar tai normalu, kad tokie stalciai?
Normalu, jei susitarėt taip arba jei dėl stalčių nieko nesakei, tiesiog staliai užsidirbs daugiau nuo to.
Pamačiusi kainą, tai jau ir aš sunerimau. Paprastai už tokią kainą tikrai gali pasidaryti virtuvę, jau su nemažia navarotų, net ir tuo atveju, jei pati plokštė barngensė dėl kokybės. Siūlau labai kruopščiai susižiūrėti viską, tikiuosi, kad yra sutartis, nes tai už tokią kainą stalčius medinius daryti, nu šakės, tai gal pas tave ten visokie išvažiuojami stelažai iš lentynų dar yra ar kas? neįsivaizduoju iš kur tokia kaina.........