Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Saja @ 2007 11 08, 11:52)
kioske, gera virtuvė! thumbup.gif. Na, nebent baltas šaldytuvas iškrenta iš konteksto. Tarp kitko, jį galima apklijuoti lipnia plėvele arba nudažyti dažais (gal automobiliniais  g.gif). Buvo kažkada forume tokio nudažyto šaldytuvo nuotrauka. Bet čia tik tam atvejui, jei tave erzina balta spalva, nes dažnai prie to priprantama ir nebekreipi dėmesio irnesakyk.gif. elva, tau tai irgi dar viena idėja  mirksiukas.gif.

Saja, o kur cia tos pleveles gaut? bigsmile.gif Ar gal kokia firma tuo uzsiima? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2007 11 08, 19:09)
Saja, o kur cia tos pleveles gaut? bigsmile.gif Ar gal kokia firma tuo uzsiima? bigsmile.gif

Mačiau Senukuose, ir Irise šalia tapetų, berods. Gali dar čia žvilgtelėti. Tiesa, aš nežinau, ar jos patvarios g.gif.
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2007 11 08, 18:09)

niu esu as pas savo kriksto mama maciu labai senai,manau jau cia tos klijuojamos pleveles atgyvena doh.gif priestai saldytyva reikia gerai nuriebinti,kad jokios dulkeles nebutu,nes puslytes paskui issoksta tose vietose kur nelimpa,po kiek laiko ta lipionke atsilupineja krastai,tai vaizdas doh.gif niu o kodel jums nepatinka balta saldytuvas?juk galima kokius magnetukus kolekcuonuoti,taip ji paivairinti smile.gif bet ne manau kad grozis bus su ta klijonke klijuotas,pas daugeli cia idetu nuotraukyciu maciau baltus saldytuvus,tikrai gerai atrodo,nebent pas jus jis senas,tai norite kanors pakeisti,bet jei taip tai manau geriau pataupyti ir nusipirkti nauja 4u.gif
cia tik mano nuomone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labamba: 08 lapkričio 2007 - 19:00
dekui uz gerus zodzius mano virtuvytei 4u.gif as esu labai ja patenkinta wub.gif 9 kvadratu virtuvej geresnio varianto neradome ax.gif
QUOTE(Puikute @ 2007 11 08, 03:07)
Labai grazus spalvu derinys 4u.gif  Mano sesute panasia  turi
Atrodo labai praktiska , nors ir nedidele 4u.gif
Klausimukas, kaip tau juoda kriaukle tarnauja?

juoda kriaukle kaip kriaukle 4u.gif emiau juoda nes derinau prie kaitlentes bigsmile.gif man grazu wub.gif

QUOTE(Jolė @ 2007 11 08, 08:16)

kioske, virtuvytė nedidukė, bet jauki  smile.gif man patinka  drinks_cheers.gif

žiūrint į nuotraukas man dar klausimas iškilo  ax.gif
merginos, ar po orkaitėmis tie stalčiukai pas jus atsidaro, ar tik stalčiaus imitacija?
pas mane ties ta vieta plokštė dengs, bet nei spintutė, nei stalčiukas nesigauna  schmoll.gif

pas mane stalciukas atsidaro ir ten as susidedu skardeles, bei keptuves thumbup.gif

QUOTE(Saja @ 2007 11 08, 11:52)
kioske, gera virtuvė! thumbup.gif. Na, nebent baltas šaldytuvas iškrenta iš konteksto. Tarp kitko, jį galima apklijuoti lipnia plėvele arba nudažyti dažais (gal automobiliniais  g.gif). Buvo kažkada forume tokio nudažyto šaldytuvo nuotrauka. Bet čia tik tam atvejui, jei tave erzina balta spalva, nes dažnai prie to priprantama ir nebekreipi dėmesio irnesakyk.gif

kad man ta balta spalva gyvent netrugdo, nelabai ir krenta i akis ax.gif is pradziu buvo mintis dazyt su automobiliniais dazais, bet kotais fantazija atsoko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2007 11 08, 00:02)
pasirodom bendra vaizda  4u.gif
user posted image
user posted image

Labai fainai grindu plyteles isdeliotos thumbup.gif
mano nuomone, neišnaudotas kampas. Visais atvejais kampinės spintelės ne tik, kad vizualiai gražiau atrodo, bet ir funkcionalesnės bei patogesnės, aišku tokių dalykų ir kaina didesnė. Man asmeniškai dabar tas kampas atrodo nepatogus. Tačiau čia tik mano nuomonė smile.gif Pati turiu išnaudotą kampą thumbup.gif . Kadangi virtuvės nėra labai daug, tai tikrai daug ką reiškia.
Dėl balto šaldytuvo, tai šiuo atveju, man jis tiek akies nerėžia - juk ir baldai šviesūs. Tikrai nesiūlyčiau spalvą keisti lipnia plėvėle, o tik auto dažais, kurie parduodami flakonėliais, aišku, prieš tai reikia nugruntuoti. Taip atnaujintas šaldytuvas tikrai puikiai atrodo.
Papildyta:
[quote=Baravyke,2007 11 08, 09:06]

Man sia savaite irgi pradejo montuot virtuve. Bet paziurejus i tai, ka gavau (nors dar ir ne iki galo sumontuota) - pradedu nusivilti. Gal patarsit ar verta man toliau nervuotis? g.gif Ar nebuvo matyti, koks bus galutinis variantas brėžiniuose? Nelabai suprantu, dėl kokios priežasties nusivylei?Taigi, kas nepatiko:
-kad stalciai pilnai padaryti is baldu plokstes (sonai, nugareles), o medzio faneruotes plokste tiesiog prilipdoma ant tokios storos lipnios juostos prie fasado!).
Kadangi bus daug stalciu, jie man atrodo labai sunkus savaime, ir ta geroji prisitraukiancioji vokiska furnitura abejotinai ar islaikys pridejus i stalcius kruopu g.gif
Čia pats pigiausias variantas. Tokie stalčiai galėjo būti padaryti dėl kainos skirtumo.
- ar galima kaip nors atskirt kokia furnitura idejo? Ar pvz Blum furnitura zenklinama? Tiesiog nenoriu but apgauta. Ar renkantis medžiagas tarėtės, kas bus sudėta?
Mergaites pasakykit, ar tai normalu, kad tokie stalciai? unsure.gif Normalu, jei susitarėt taip arba jei dėl stalčių nieko nesakei, tiesiog staliai užsidirbs daugiau nuo to.
Pamačiusi kainą, tai jau ir aš sunerimau. Paprastai už tokią kainą tikrai gali pasidaryti virtuvę, jau su nemažia navarotų, net ir tuo atveju, jei pati plokštė barngensė dėl kokybės. Siūlau labai kruopščiai susižiūrėti viską, tikiuosi, kad yra sutartis, nes tai už tokią kainą stalčius medinius daryti, nu šakės, tai gal pas tave ten visokie išvažiuojami stelažai iš lentynų dar yra ar kas? neįsivaizduoju iš kur tokia kaina......... blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 08 lapkričio 2007 - 22:33
Kioske labai jauki virtuve 4u.gif Puikiai isnaudotas virtuves plotas thumbup.gif O koks abieju sienu( kur pastatytas virtuvinis ) ilgis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 09 lapkričio 2007 - 02:30
QUOTE(kioske @ 2007 11 08, 22:18)
emiau juoda nes derinau prie kaitlentes  bigsmile.gif  man grazu  wub.gif

labai gerai priderinai drinks_cheers.gif

o stalčiukas pas mane bus imitacinis verysad.gif Nutarėm rankenėlę uždėti. taip gražiau rolleyes.gif

Baravyke, aš vakar išsiklausinėjau savo meistriuką, prieš tai į Blum pardę savanoriuose nulėkiau (ten, beje, ir rankenėles nusigriebiau wub.gif ), kad nedūrintų ir nusiraminau. mergina, kuri ten dirba natūroje neparodė, bet kataloge (popierineme) mano visi stalčiai ir karuselės yra blush2.gif
beje iš to paties ir rinkausi, bet tai buvo gegužę...pasimiršo per tiek laiko, ar su užrašu tie stalčiai , ar be doh.gif lotuliukas.gif

o kaip tu stalčiukus pasirinkai? jokių pavyzdžių neaptarinėjote?
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2007 11 08, 21:18)
dekui uz gerus zodzius mano virtuvytei  4u.gif as esu labai ja patenkinta  wub.gif 9 kvadratu virtuvej geresnio varianto neradome  ax.gif

juoda kriaukle kaip kriaukle  4u.gif  emiau juoda nes derinau prie kaitlentes  bigsmile.gif  man grazu  wub.gif

O nesimato kalkiu nuosedu ant tamsios kriaukles? Nes esu girdejusi atsiliepimu, kad grazu, bet is praktiskos puses, tai nekoks variantas ax.gif
Atsakyti
AŠ irgi juodą kriauklę vakar užsisakiau clap.gif:
Dėl valymo, tai man atrodo, nesvarbu kokia spalva.. visas jas reik valyt.. šviesi, ar tamsi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2007 11 09, 09:29)
o stalčiukas pas mane bus imitacinis  verysad.gif Nutarėm rankenėlę uždėti. taip gražiau  rolleyes.gif

O kam? g.gif Prieš keletą mėnesių, kai šioje temoje daug gerų patarimų dalino dizainerė Forma, kaip tik kalbėjome, kad ta rankenėlė po orkaite gadina vaizdą, ir geriau jos nedaryti, netgi jei ten yra stalčius (t.y. daryti atsidarantį su paspaudimu) bigsmile.gif. Na, stalčius su rankenėle gal patogiau, bet jei stalčiaus nėra, tai kam ta rankenėlė.
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2007 11 09, 09:29)

Baravyke, aš vakar išsiklausinėjau savo meistriuką, prieš tai į Blum pardę savanoriuose nulėkiau (ten, beje, ir rankenėles nusigriebiau  wub.gif ), kad nedūrintų ir nusiraminau. mergina, kuri ten dirba natūroje neparodė, bet kataloge (popierineme) mano visi stalčiai ir karuselės yra  blush2.gif
beje iš to paties ir rinkausi, bet tai buvo gegužę...pasimiršo per tiek laiko, ar su užrašu tie stalčiai , ar be  doh.gif  lotuliukas.gif

o kaip tu stalčiukus pasirinkai? jokių pavyzdžių neaptarinėjote?

Na del dizajno tai viska nuodugniai aptarinejom, bet del stalciu kazkaip jie nekalbejo, o as buvau rami, nes susitarem, kad naudos geraja Blum furnitura. O Blum sudejo tik begeli o visa kita doh.gif
Ytariu bus skandalas ir vaziuos jie su tais stalciais atgal i gamyba... g.gif
Papildyta:
Merginos!!!!!
Ka tik skambino virtuves gamintojai ir pasisiule perdaryt stalciukus, pripazino savo klaida, kad neakcentavo sios vietos.
thumbup.gif Pagarba tokiems gamintojams, retai tokiu berasi Lietuvoj.
Einu drinks_cheers.gif is palengvejimo tongue.gif
Atsakyti
Baravyke, sveikinu, kad viskas išsisprendė thumbup.gif.
Atsakyti