Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

QUOTE(Sigute*** @ 2007 11 12, 17:28)
Ne nepavargome, jai tiesiog atsakiau į AŽ, pasiuliau kur pasiskaityti, nes kartotis to paties tikrai nesinori, tiesiog man taip atrodė patogiau... 4u.gif
Mamce viską labai gražiai ir teisingai įšdėstei, pas tave turėtų sanpaulijos tiesiog bujoti... mirksiukas.gif

Naktipiečių manau nesulaukti, tai čia nuo mano palangių jums priedas prie vakarienės... lotuliukas.gif

Mano būsimieji perteklinukai.... wub.gif

O, kad is tavo lupu Dievui i ausi..... biggrin.gif
Aha, tikrai, ko tu ten tam Panevezy isikurei taip toli? Mes , kavenskos, greit issluotume tavo pertekliu, jei butum arciau.. mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2007 11 12, 18:59)
Draugė skaitė kažką apie feng šui ..Tai sakė sanpaulijos ten pačios geriausios gėlės.... thumbup.gif Reiks užlaušt ir pačiai paskaityt  ax.gif

O, thumbup.gif Uztat jus visos tokios gerietes biggrin.gif Ir kuo daugiau sanpauliju turi, tuo arciau nirvanos lotuliukas.gif Dabar man jau visi galai susiveda... lotuliukas.gif

O jei rimtai, gal kuri kada uzmatet koki puslapiuka apie geliu energetika? Kazkada skaiciau, ar tik ne sitam forume apie tai, einu paieskosiu. Kai i mano namus isikrauste milziniska monstera, tai vyras net sunerimo: O ka tu apie jos energetika zinai,-klausia lotuliukas.gif . Bet as ja sutvarkiau, suraisiojau graziai ir jam daugiau tokiu minciu nebekyla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 11 12, 20:53)
. Kai i mano namus isikrauste milziniska monstera, tai vyras net sunerimo: O ka tu apie jos energetika zinai,-klausia  lotuliukas.gif .

Jeigu neklystu monstera tvarkos gele thumbup.gif namuose turetu isivyrauti tvarka mirksiukas.gif ir ... harmonija:D

Papildyta:
O sanpaulijos tai is vis kur desi ten tinka,labai gera energetika wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maidana: 12 lapkričio 2007 - 20:06
QUOTE(maidana @ 2007 11 12, 21:04)
Jeigu neklystu monstera tvarkos gele thumbup.gif namuose turetu isivyrauti tvarka mirksiukas.gif ir ... harmonija:D

Papildyta:
O sanpaulijos tai is vis kur desi ten tinka,labai gera energetika wub.gif

clap.gif clap.gif clap.gif
Oooo, pagaliau mano namuose ateis tvarkos metas! Seniai laukiu tokios dienos... lotuliukas.gif Aciu, Maidana 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maidana @ 2007 11 12, 09:56)
QUOTE(Mildzius @ 2007 11 12, 01:21)

Pažiūrėjau albumėlį,labai įspūdinga Frozen in time 4u.gif

ziedai dar ne maniskes blush2.gif visu isskyrus Louisiana lullaby ziedu nuotraukos kolkas skolintos, kad zinociau kokie bus... rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Mildzius,2007 11 12, 22:52]
Pažiūrėjau albumėlį,labai įspūdinga Frozen in time 4u.gif
[/quote]
ziedai dar ne maniskes blush2.gif visu isskyrus Louisiana lullaby ziedu nuotraukos kolkas skolintos, kad zinociau kokie bus... rolleyes.gif
[/quote]
Sveikos.Siandiena uzsisakiau dar kelis sanpauliju lapukus bet jau zianu pavadinimus tai alamo frills h. pittman
frozen in time
irish maiden sorado
silvergeade apples s. harrison.
Atsakyti
Ateinantį savaitgalį būsiu Amsterdame. Pagalvojau, kad Olandija lyg ir gėlių kraštas. Gal kokią gėlytę įdomesnę ten galima įsigyti, ar bent kažką įdomaus pamatyti? Gal kam teko būti, ar ką nors žinot? Nes aš tai žalia, be Latvijos ir Estijos užsieny niekur nebuvus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 lapkričio 2007 - 11:34
QUOTE(sigita.p @ 2007 11 13, 11:21)
Sveikos.Siandiena uzsisakiau dar kelis sanpauliju lapukus bet jau zianu pavadinimus  tai alamo frills h. pittman
frozen in time
irish maiden sorado
silvergeade apples s. harrison.

frozen in time ir silverglade apples galejau as tau vaikiukus pasiulyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 13 lapkričio 2007 - 12:16
mergaites padekit unsure.gif jau puse metu kaip auginu sanpaulija..lyg ir buvo gerai priziurima bet staiga pradejo nykti krastiniai lapai.. schmoll.gif
Atsakyti
Ką reiškia kraštiniai... g.gif Apatinės eilės?
Ar ji pirkta iš parduotuvės... g.gif jei taip, tai ar ją persodinai ... g.gif , Pirktinės ir Maximų būna pasodintos vienoje durpėje, o tai nelabai gerai...
O kokia dabartinė žemės būklė, gal perlaistei, o gal perdžiovinai... g.gif
Trašomis ar laistai?

Nematant tavo augalo sunku ką ir patarti, Persodink būtinai į naują žemės mišinį, (aš savo sanpaulijų ūkiui naudoju labai nebloga žemė, įdedu foto perku gėlių parguotuvėje, tą žemę maišau su miško sijota žeme, + dar kiminų nepagailiu, ir vermikulito )Persodinus laistyk labai jau saikingai...Jei gali parodyk foto savo gėlytės... mirksiukas.gif

user posted image tai tikrai gera žemė, mažai durpės, juodžemis, jau mano įšbandytas N kartų... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 13 lapkričio 2007 - 15:08
QUOTE(Aina @ 2007 11 13, 13:16)
frozen in time ir silverglade apples galejau as tau vaikiukus pasiulyti mirksiukas.gif

o tu ir uzfundik as juk uzsakyma galiu atsaukti o jai ka galiu ir kumai padovanoti jinai taippat sanpauliju myletoja pas ja dar daugiau rusiu bet pavadinimu neatsimenu.
Atsakyti
Kad ir skolintom nuotraukom, bet juk tai džiaugsmo nesumažins, vakarienei, o ir naktipiečiams pakaks... lotuliukas.gif thumbup.gif Stebint, gal kokia nauja, gera mintis užgims... bigsmile.gif

user posted image..........user posted image
Atsakyti
Nu koks grožis bigsmile.gif wub.gif tik kaip nervuoja,man nepasididina frusty.gif negaliu apžiūrėt visų grožių iš arčiau unsure.gif lens.gif
Atsakyti