Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

Taip, taip jei jau augini iki šiol be pavadinimo, tai ji tokia ir lai lieka...Pavadinimas rimtas dalykas. mirksiukas.gif

O Valšebnye Sny, kaip ir daugelį kitų atskirtų veislių vaikiukiukų turiu, auginu , dalis jų jau rezervuota, dalį pasiulyti galėsiu...
Faded Denim, jau po žydėjimo... user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistule @ 2007 11 11, 17:49)
sveikos sanpauliju myletojos. gavau siandien dovanu tokia gelyte ir nezinau ka man dabar su ja daryti g.gif nieko apie ja neismanau. persakaiciau visa tema, bet konkrecios info neradau nei kaip nei kas kiek laiko la laistyt kokia vieta megsta kokia temperatura, kokios zemes reikalingos ar reikia persodint is parduotuves parsinesus?
busiu labai dekinga uz atsakymus

Na, patyrusios jau pavargo kartotis, supratu as jas smile.gif Pati taip klausiau kazkada, nes irgi jauciausi visiska neziniuke, o norejosi issaugot zydincia dovana smile.gif Todel trumpai atsakysiu i tavo klausimus taip, kaip man atrodo. Kitos gal pataisys ar papildys:
1. Megsta dregme, bet ne permirkima. Todel laistyk tada, kai pradziuva (bet neperdziuva).Kas kiek laiko, tai jau priklauso nuo tavo auginimo salygu.
2. Megsta sviesia vieta, bet ne tiesioginius saules spindulius. Pvz.: vasara jie labai greit nudegina sanpauliju lapukus, jei jos ant pietines palanges (ziema, manau, gelytes tik dziaugtusi tokia prabanga smile.gif ) Todel geriau laikyti ant rytines/vakarines palnges, net ant siaurines pas mane gerai jauciasi. Arba truputi toliau nuo lango.
3. Apie zemes mergaites ka tik rase, pries kelis psl. : daromas pirktines spec. zemes sanpaulijoms, kiminu, misko zemes ir vermikulito misinys.
4. Jei tavo gelyte dabar zydi, as nepersodinciau. Palaukciau kol nuzydes arba netgi pavasario. Dabar pasidziauk ziedais.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Ne nepavargome, jai tiesiog atsakiau į AŽ, pasiuliau kur pasiskaityti, nes kartotis to paties tikrai nesinori, tiesiog man taip atrodė patogiau... 4u.gif
Mamce viską labai gražiai ir teisingai įšdėstei, pas tave turėtų sanpaulijos tiesiog bujoti... mirksiukas.gif

Naktipiečių manau nesulaukti, tai čia nuo mano palangių jums priedas prie vakarienės... lotuliukas.gif

Mano būsimieji perteklinukai.... wub.gif user posted image....user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 12 lapkričio 2007 - 16:28
Sigute,erzini ? lotuliukas.gif gal jau rezervuotis galima? smile.gif užmačiau kažkokia margu lapeliu bigsmile.gif
Papildyta:
Liucerna,pasakok kas per vardeliai tavo gražuolių? bigsmile.gif
Atsakyti
Matau Sigutė rimtai mergikes erzina lotuliukas.gif Ir taip iki pavaario ax.gif ar ką mirksiukas.gif

O aš ryt Panvėžin lėksiu g.gif pasiganyt blush2.gif
Liucerna labai gražiai tavosios sanpaulytės žydi....Ptraskaidrinai man nuotaiką .. ..
Atsakyti
Sanpaulijų auginimas man, bigsmile.gif tai savotiškas žaidimas, tad kodėl nepasierzdinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na o jei jau rimtai, tai kaip tik paugės, duosiu žinoti, nes dar visko gali nutikti su jais, juk pati žinai, būna gražus vaikiukas, o iš po nakties šast....ir suglemba... g.gif

Liucerna, turi skraidyti, kaip ant sparnų, tiek žiedukų sulaukusi... thumbup.gif wub.gif
Rimule,
Sunku pasakyti iki kada....Taip dabar sulėtėjo augimas, net keista, bet kita vertus ko ir stebėtis saulutės juk nebesimato... g.gif
(dirbu rytoj, gaila... blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 12 lapkričio 2007 - 16:59
su tais erzinimais tai atsargiai nono.gif ypač kai pas žmogų su stabdžiais negerai doctor.gif (čia aš apie save tongue.gif ) radau labai sau tinkančia frazę «Осторожно, фиалка»!
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 11 12, 16:28)
Ne nepavargome, jai tiesiog atsakiau į AŽ, pasiuliau kur pasiskaityti, nes kartotis to paties tikrai nesinori, tiesiog man taip atrodė patogiau... 4u.gif

aciu tau uz nurodyma mirksiukas.gif man rods nepadekojau, nebeturejau laiko, o veliau pamirsau blush2.gif
ir mamcei dekoju uz tokia išsamią ir tikslingą info blush2.gif
Atsakyti
Draugė skaitė kažką apie feng šui ..Tai sakė sanpaulijos ten pačios geriausios gėlės.... thumbup.gif Reiks užlaušt ir pačiai paskaityt ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ir atia verysad.gif
sedziu be neto, tai nuprotet baigiu doh.gif
Atsakyti
Girdėjau jog Tauragė be elektros... g.gif Sniegas padarė savo... g.gif
O pas mane, gražu, kaip pasakoje... thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Sigut g.gif neerzink su tom eglutėm bigsmile.gif Labai laukam norisi ax.gif O dirbt reikia doh.gif verysad.gif
Atsakyti