Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

Sigita p.,
ar gavai mano nuorodas, kaip įkelti nuotrauką? Ar mėginai?
Nuoširdus patarimas: nesigundyk lapukais žiemą, jei neturi patirties ir gerų sąlygų namuose: šilumos, spec. apšvietimo, nes galimi nemaži nuostoliai. Vis tiek lėtesnis augimas, o dar ir kad apskritai išgyventų lapelis, reikia. Nebent moki tai daryti. smile.gif
Atsakyti
Gražu Sigut 4u.gif Tik nepasididina ax.gif eisim ilsėtis jau .... blush2.gif doh.gif Gal įdėjų ir man kils.

Juokingiausia ,kad vakar vyras man lentynėlę padarė thumbup.gif wub.gif Tai ar įsivaizduojat kokią problemą turiu blush2.gif g.gif ......Taigi nebežinau ką joje apgyvendint..Ar lapukus varkšiukus ,[su vaikiukais ir be jų ]Ar vaikiukus [varkšiukus]Ar savo mylimiausius vaikkiukus ... doh.gif verysad.gif
Nebuvo lentynos -pasirodo nebuvo ir problemos.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O lentyna super bigsmile.gif lempa įtaisyta ,stiklas užsidaro -kad būtų kuo mažesnis temperatūrų svyravimas ... thumbup.gif
Atsakyti
na, Rimuleee,su lempa! Sveikinu. Kaip tai nežinai, ką dėti? Taigi tuos, kuriems labiausiai popinimo reikia...
Atsakyti
Oi rimule,kaip tau pasisekė clap.gif ir dar su stiklu,tiesiog liuksiška lentyna thumbup.gif papasakok kokio ilgio,pločio,aukščio.Aš kaip tik šiandien braižiau kaip mano stalažas-lentynos turėtu atrodyt lotuliukas.gif lauksiu ir aš brangiausiojo gerumo priepolio tongue.gif
Atsakyti
Rimule, turiu pastebėti, jog tavo vyreliui jau darbymetis baigėsi, jei atsidėjo tokiam darbui, meistrystei... bigsmile.gif

Alyvuoge - jokiu būdu neik miegoti susinervinusi, pasididink ir pastudijuok... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pataisiau kad pasididintų... bigsmile.gif
user posted image...user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 13 lapkričio 2007 - 21:41
Jo meistrystei blush2.gif nejuokinkit tongue.gif
Pati lentyną dabojau ,kad neišmestų ar nesukurentų mirksiukas.gif Pati dažiau , doh.gif pati vyrelį prie lempų lentynų senukuose pastačiau[dar kokia reikėjo miną nutaisyt ,kad nupirktų ,triukšmo įšsigandęs]dar kiek kentėjau ,kol "vargo "taisydamas kinietišką lempą ...teko šypsotis ,padavinėt įrankius ir dar visokių gudrybių imtis box.gif Bet rezultatas liuks ...neskaitant kad rozetė gavosi ne europinė doh.gif Ir dabar žuliko reikia. tongue.gif 4u.gif

Šiaip panaudojau paprastą senovinę knygų lentyną su stiklais.Jos ilgis 1 metras .Tad mertinė lempa vos tilpo įstrižai.Kad šviesa atsispindėtų visą nudažiau baltai ,išorę irgi.Dabar neatrodo tokia gremėzdiška.Blogiausia ,kad neturiu vietos dar numačius kur kabės.Kol kas pastačiau ant palangės.... mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
su knygu lentyna ir man mintis kilo taip pasielgt tongue.gif tik pirkčiau 90cm.lempa,manau užtektu g.gif
Atsakyti
Sveiki, as su klausimu, ka daryti kaip is vaikucio kuris atskirta buvo nuo lapo, pradead augti nuo vieno lapelio pradead augti kiti lapai, na taip neturetu butu juk tas augaliukas tada svyra i sona nes jam per sunku ant vieno to stiebo viska islaikyti, ar cia jau nebeisgelbejama mest lauk, ar ka galima pakeisti? smile.gif

Ir turiu pora vaikuciu gal kam reikia keiciu i sokolada blush2.gif
Red lantern 2 vaikai
mermaid 1
Kaunas smile.gif
Atsakyti
Nelabai supratau blush2.gif
Bet jei vaikiukas turi vieną lapą ir svyra tai paprasčiausia jį paremti dantų krapštukais..Taip kad stovėtų tvirtai ,ir jei šaknytės yra- įsikabins ax.gif Kam jį mesti 4u.gif

O man ir priežodis toks patinka"išmest visada spėsi" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2007 11 13, 22:45)
Nelabai supratau  blush2.gif
Bet jei vaikiukas turi vieną lapą ir svyra tai paprasčiausia jį paremti dantų krapštukais..Taip kad stovėtų tvirtai ,ir jei šaknytės yra- įsikabins ax.gif Kam jį mesti  4u.gif

O man ir priežodis toks patinka"išmest visada spėsi" 4u.gif

but galimybe nufotkint tai imesciau kaip atrodo, bet kad kazko mano kompas su fotiku nedraugauja, kazkas begedo tai negaliu parodyt, na bet paremsiu ziuresim kas cia isaugs smile.gif
Atsakyti
Merginos, drinks_cheers.gif

turiu vaikiukų perteklių. Mano sanpaulytės gerai nestuke.gif ir dabar prieauglis į kitus namučius prašosi thumbup.gif

Šeštadienį, lapkričio 17-tą Vilniuje "Forte" Algirdo g. bus sanpaulisčių susitikimas, atnečiau, jei domintų.

1. Antracit 2
2. Apache Daydream 8
3. Beachcomber 1
4. Buckeye Butterflies 1
5. Buckeye Celabration 1
6. EK-Liubaša 2
7. Fredettes Summer Shower 1
8. Frosen in Time 1
9. Ice Queen 2
10. Irish Flirt 2
11. Island Rose 1
12. Kniažna Meri 1
13. Midnight Magic 4
14. Ness Midnight Fantasy 1
15. Nikomu ne dam 3
16. Phobos 1
17. Playful Spectrum 1
18. Podvenečnaja (Morev) 2
19. Rob`s Sasparilla 1
20. Taboo 2

Lauksiu žinučių į AŽ drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas rytelis visoms 4u.gif
Sigute labai gražūs vaizdai tose lentynose, taip ir norėtųsi šalia atsisėsti ir kaifuoti
perskaičiau Rimos* žinutę ir taip gaila pasidarė verysad.gif kad jūs taip toli cry.gif cry.gif ir negaliu atvažiuoti į Vilnių į susitikimą gathering.gif
Atsakyti