Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

QUOTE(rimulėėė @ 2007 11 15, 10:28)
Liks liks ,kaip neliks  4u.gif
Kur tas tavo toli  biggrin.gif Vakar sesė Jurbarke buvo .... ax.gif
Taip kad neįmanomo nieko nebūna  biggrin.gif  biggrin.gif

O jei paštas nebankrutos ,tai pavasarį vaikiukai galės po visą Liettuvėlę keliauti...be jokio vargo. 4u.gif taip sakant .... ax.gif ir be jokių pavaojų sušalti  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Sveikos dar karta.Padariau savo gelyciu albumiuka http://public.fotki.com/Sigitaplac/
Atsakyti
Blue Dragon ziedelis visu grazumu wub.gif

user posted image
Atsakyti
aš Šiauliuose 4u.gif , arčiausia kaimynė turbūt Sigutė 4u.gif , tik 90 km.
tai lauksiu pavasario, jau dabar žiūrint jūsų sanpaulijų nuotraukytes sanpaulijų virusas vis kirbina, o pavasarį bus tikriausiai chroniškos sanpaulijų ligos pats pikas, labai stiprus paūmėjimas lotuliukas.gif Vaistai žinomi, tačiau nei gydytojas nei vaistininkas jau nepadės

Sigita p. gražutės tavo sanpaulytės 4u.gif , o vietos ant palangių matau ir tau striuka mirksiukas.gif

Atsakyti
sigita.p, ar tu is Klaipedos g.gif ? prie albumo matau parasyta smile.gif
Atsakyti
kol rašiau atsakymą Aina įdėjo nuotraukytę, ir ... visai pribaigė drakoniuko grožiu 4u.gif
Aina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 11 12, 10:00)
gali ir mano apziureti biggrin.gif . man ji pati paciausia wub.gif

Frozen in time

o man ji neissipildanti svajoniu svajone doh.gif verysad.gif
tikiuosi tavo deka, bus viskas tvarkoj ax.gif
parasiau tau i az

QUOTE(Sigute*** @ 2007 11 12, 19:27)
Girdėjau jog Tauragė be elektros... g.gif Sniegas padarė savo... g.gif
O pas mane, gražu, kaip pasakoje... thumbup.gif

pas mus su elektra viskas tvarkoj, tik MB isnese is namu rauteri ir neskuba ideti naujo ax.gif bando mane pagydyti nuo SM doh.gif abejoju ar tai isgydoma tongue.gif

QUOTE(Jasmin @ 2007 11 15, 11:37)
aš Šiauliuose  4u.gif , arčiausia kaimynė  turbūt Sigutė 4u.gif , tik 90 km.

na siaip dar as ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 15 lapkričio 2007 - 13:34
QUOTE(Rima* @ 2007 11 14, 00:18)
Lauksiu žinučių į AŽ 

Taigi kad ten visko pilna, nusiust nebeina...
Radau tavo sarase labai mane dominancia sanpaulija - Irish flirt. Ar jas "taupai" sanpaulininkiu susitikimui, ar ir siaip zmonems is gatves duotum? Ir kiek ko (cukraus maiseliu, pvz. biggrin.gif ) prasytum uz ja?

Atsakyti
Labukas,
merginos,o kada galvojat apie naują siuntimąsi?Jei tik galvojat apie jį smile.gif
Aš vis pas jus užsuku,paskaitinėju,pasigrožiu jūsų nuostabiais žiedeliais wub.gif Laukiu kada galėsiu saviškiais pati pasigrožėti ir jums pasigirti ax.gif Kelių merginų dėka turiu kelias veislines rolleyes.gif Bet svajonių svajonė- "Frozen in time" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 15 lapkričio 2007 - 13:46
Sigita p., labai gražiai prižiūrėtos tavo sanpaulytės, lapai atrodo kaip valgomi! Ar galėčiau pavasarį tikėtis baltos sanpaulijos (4 foto) lapuko? blush2.gif kad ir neveislinė, nesvarbu...
Aina, kokia Froze in Time! Ir Blue Dragon... O kuri Tau - Tavo spalva, Aina, ar spalvomis neskirstai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucerna: 15 lapkričio 2007 - 13:48
QUOTE(@asta @ 2007 11 15, 13:42)
Labukas,
merginos,o kada galvojat apie naują siuntimąsi?Jei tik galvojat apie jį smile.gif
Aš vis pas jus užsuku,paskaitinėju,pasigrožiu jūsų nuostabiais žiedeliais  wub.gif  Laukiu kada galėsiu saviškiais pati pasigrožėti ir jums pasigirti  ax.gif  Kelių merginų dėka turiu kelias veislines  rolleyes.gif  Bet svajonių svajonė- "Frozen in time"  wub.gif

asta, as tau esu midnight twist ir emerald lace pazadejusi. galiu ir frozen in time vaikiuka atskirti, jau nemazas mirksiukas.gif . tik nezinau kada i kauna vaziuosiu, bet kai vaziuosiu - atvesiu 4u.gif

maniske frozen in time vis dar zydi bigsmile.gif . nuo geguzes menesio blink.gif blink.gif

QUOTE(Liucerna @ 2007 11 15, 13:46)
Aina, kokia Froze in Time! Ir Blue Dragon... O kuri Tau - Tavo spalva, Aina, ar spalvomis neskirstai?

net nezinau, patinka idomesnes, ivairiu spalvu smile.gif . tik va uz baltu neuzsikabinau blush2.gif . gal nori tokiuos, galeciau duoti su ziedeliu ax.gif . ji turi melsva ir rausva fantazy rolleyes.gif . Beachcomber

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 15 lapkričio 2007 - 13:58
QUOTE(sigita.p @ 2007 11 15, 10:59)
Sveikos dar karta.Padariau savo gelyciu albumiuka http://public.fotki.com/Sigitaplac/

Labai gražiai auga tavo sanpaulijos, gražios nuotraukytės, sėkmės jas auginant... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 11 15, 14:56)
asta, as tau esu midnight twist ir emerald lace pazadejusi. galiu ir frozen in time vaikiuka atskirti, jau nemazas mirksiukas.gif . tik nezinau kada i kauna vaziuosiu, bet kai vaziuosiu - atvesiu 4u.gif

Dėkui,gali atskirt vaikiuką,jeigu jau nemažas,nes su pipiriukais dabar sunkiau būtų,žiema vistik smile.gif 4u.gif būtų thumbup.gif lauksiu žinių mirksiukas.gif
midnight twist ir emerald lace jau pasiėmus juk wink.gif
Atsakyti