Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

ryt gal turėsiu ir antra ax.gif tik nežinau kaip čia bus,brangusis burbuliuoja,kad per ryškiai šviečia,liepė uždengt kuom nors blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 11 15, 22:03)
ryt gal turėsiu ir antra  ax.gif tik nežinau kaip čia bus,brangusis burbuliuoja,kad per ryškiai šviečia,liepė uždengt kuom nors  blink.gif  doh.gif

teks roletus dėti, tik neaišku kam geriau tiks - lentynai su sanpaulijom ar brangiausiam ant akių, kad nematytų ne tik ryškios šviesos bet ir vis gausėjančių vazonėlių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 11 15, 23:03)
brangusis burbuliuoja,kad per ryškiai šviečia,liepė uždengt kuom nors  blink.gif  doh.gif

Nieko, pripras mirksiukas.gif
Pripratink pastačiusi jo fotelį būtent prie tų lentynų , ir bus ekonominė nauda - gal dar ir laikraštį paskaitys gana geroje šviesoje smile.gif)))
Tuo pačiu ir prie gėlyčių palaipsniui pripras kaip prie neišvengiamybės lotuliukas.gif )))))
Atsakyti
Oi, Alyvuoge, sveikinu! Ir tu jau "lentynininkė" smile.gif Aš jūsų dabar saugosiuosi. Bet ir ryžtingos, paydu net... 4u.gif
Atsakyti
Aš esu mačius kaip daro lentynas ,kad akių nežlibintų. ax.gif Ten buvo fanieros juosta klijuojama ,Ji turi būt lygi lempos išsikišimui .Klijuojasi prie lentynos ktašto. 4u.gif [tikiuosi supratot] blush2.gif
Aš tai galvojau imti storesnio kardono ir sūnaus lipučkę dvipusę[yra visose kanc,prekėse ,skirta popieriui prie sienos priklijuot.]Ir užklijuot tuos kraštelius ..visgi akis spigina. g.gif O pasidarbavus ir šviesa kryptingiau kris. mirksiukas.gif
Šis būdas yra su brėžiniais ..tik seniai mačiau ir nežinau kieno puslapiuse... blush2.gif
Atsakyti
Dar liko vaikiukų:

Antracit
Apache Daydream user posted image
Buckeye Celabration
EK- Liubašauser posted image
Fredettes Summer Shower
Ice Queenuser posted image
Midnihgt Magic user posted image
Nikomu ne dam user posted image
Podvenečnaja (Morev) user posted image
Red Lantern user posted image
Taboo user posted image
Atsakyti
Rima thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
nebegundyk, ir taip širdį skauda kad žiema ir sanpaulytės negali paštu keliauti verysad.gif aš laukiu pavasario ir turbūt teks kaip meškai eiti žiemos miego... doh.gif
Atsakyti
sigita.p jei tu is Klaipedos, tai gali pas mane uzsukti mirksiukas.gif . atliekamu vaikiuku turiu dvi dezutes smile.gif . gal issirinktum koki ax.gif ir mano zydincias apziuretum 4u.gif

Alyvuoge, sveikinu, dabar tai subujos, suzydes geles ziema bigsmile.gif

Rima, Antracit mazylis, kuri man siuntei neisgyveno unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 11 16, 10:39)
sigita.p jei tu is Klaipedos, tai gali pas mane uzsukti mirksiukas.gif . atliekamu vaikiuku turiu dvi dezutes smile.gif . gal issirinktum koki ax.gif ir mano zydincias apziuretum 

Rima, Antracit mazylis, kuri man siuntei neisgyveno unsure.gif

sveika. su mielu noru atvaziuociau pasiziureti tavo grazuoliu kai tik tu galesi.Tiesa po kiek jos pas tave?
Atsakyti
[quote=Rima*,2007 11 16, 02:13]
Dar liko vaikiukų:

blink.gif blink.gif
Tai jau mano svajonių sanpaulijos Irish Dream nebėr? cray.gif
Atsakyti
Na Rima tu tikrai sadistė mirksiukas.gif Nuotraukom marini blush2.gif ir erzini ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2007 11 16, 09:55)
blink.gif  blink.gif
Tai jau mano svajonių sanpaulijos Irish Dream nebėr?  cray.gif

jei gerai pamenu norejai Flirt, o ne Dream biggrin.gif . jei Rima nebetures, galesiu duoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 16 lapkričio 2007 - 10:00