Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

Labutės, kūmutės.
Skaitau ir žaviuosi, kaip atsakingai ir skrupulingai jūs prižiūrit savo sanpaulijas. Kaip kūdikius... wub.gif
Keista, aš jų pernelyg nepopinu, bet ... 3 namie (balta paprasta, rožinė pilnavidurė treileris, rožinė paprasta) ir 4 darbe ( raudona paprasta, mėlyna paprasta, violetinė paprasta ir rožinė pilnavidutė) visai gerai laikosi. Tokios atsparios jos atrodo gėlės? Gal dėl to, kad paprastos kilmės, be pavadinimų?
Tiesa, darbe vieną bendradarbės kažkaip buvau nugalabijus - moteriškė buvo patikėjusi man prižiūrėti per dekretines atostogas. Bet kol ji grįžo, jau buvau iš lapo išauginusi naują - nieko net nepastebėjo. tongue.gif
Dabar turim darbe dovaną - sanpaulijos lapą, kuris, pasak dovanotojos, kada nors žydės "baltais žiedais, daiktais pereinančiais į violetinumą"... biggrin.gif Baisiai įdomu, kaip tai atrodys. Tikiuosi, ilgai laukti neteks, nes vaikučiai laikosi puikiai. biggrin.gif
Na va, prisigyriau čia kaip kokia nekukli persona. O tokia tai nesu. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif Girkimes clap.gif O dar geriau butu su nuotraukytemis photo.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 11 20, 13:35)
Cia Maksimuke, kurios deka "uzsikabinau" ir atradau jusu kompanija, o salia is Kasiopejos pavasari gautoji "Африканская ночь"

Mamce, grožis auga thumbup.gif Ir nepanašu, kad joms vieta nepatiktų mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(maidana @ 2007 11 21, 06:02)
Mano naujokėlės auga ,nei viena neišsigando,džiaugiuosi... biggrin.gif Noriu pasidaryti katalogėlį,taigi knisuosi po nuorodas,bet kol kas nesusirenku visų nuotraukyčių,kaip turėtų žydėti mano gėlytės doh.gif

Maidana, paprasčiau bus per Google įvesti gėlės pavadinimą ir taip susirasti mirksiukas.gif
Labai smagu, kad gėliukai auga. Jums dar reikia katino ir bus 'visas komplektas' tongue.gif
Atsakyti
Maidana gal galim padėti, jei kokios nerandi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 21, 10:43)
Maidana, paprasčiau bus per Google įvesti gėlės pavadinimą ir taip susirasti  mirksiukas.gif
Labai smagu, kad gėliukai auga. Jums dar reikia katino ir bus 'visas komplektas'  tongue.gif

biggrin.gif Jau mane paprotino per Google susirasti mirksiukas.gif katino tai ne,ne,ne.Gana kad šunė tris palanges atsilaisvino,mat gėlės trukdė žiūrėt per langą blink.gif

Dabar jau daugumą radau,jei ką kreipsiuosi,ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maidana: 21 lapkričio 2007 - 09:52
Aina, tavo neveislinukė jau pražydo bigsmile.gif
Galvoju, ar tik ji praeitam gyvenime nebuvo chimera g.gif biggrin.gif

user posted image

Maidana, niekada nesakykit niekada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 21, 09:57)
Aina, tavo neveislinukė jau pražydo  bigsmile.gif
Galvoju, ar tik ji praeitam gyvenime nebuvo chimera  g.gif  biggrin.gif

user posted image

Maidana, niekada nesakykit niekada  biggrin.gif

oho kaip prazydo blink.gif . jos sesute tai visiskai rausva, baltos palvos neturejo bigsmile.gif

va kaip pas mane zydejo:
user posted image
o kai prazydo, tai 5 menesius buvo ziedais apsipylus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 21 lapkričio 2007 - 10:42
QUOTE(Aina @ 2007 11 21, 08:39)
oho kaip prazydo blink.gif . jos sesute tai visiskai rausva, baltos palvos neturejo bigsmile.gif

aš irgi buvau mažumėlę nustebus blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 21, 10:40)
aš irgi buvau mažumėlę nustebus  blink.gif  biggrin.gif

kai prazys pas mus likusios (buvo dar 7 seses), galim mainyt mirksiukas.gif . jei nori tik rausvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 11 21, 08:44)
kai prazys pas mus likusios (buvo dar 7 seses), galim mainyt mirksiukas.gif . jei nori tik rausvos 4u.gif

noriu noriu grynai rausvos rolleyes.gif
o Sarsparilla pas tave dar nežydi?

Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 21, 10:49)
noriu noriu grynai rausvos  rolleyes.gif
o Sarsparilla pas tave dar nežydi?

pumpuru turejo daug, bet kazko nudziovino g.gif . dabar vel is naujo lenda ziedelis smile.gif
Atsakyti
Taip, neveislinės irgi pateikia siurprizų. Aš irgi turiu vieną tokią "nepastovią" smile.gif Kai pirkau, pardavusi mergina sakė, jog žydės panašiai, kaip dabar pas Kasiopėją, bet kai pražydo...
My Webpage

Taip ji žydėjo vasarą, kai buvo šviesu ir šilta.
Dabar ji vėl pradėjo žydėti. Tik žydi ant spintos, apšviesta dieninės šviesos lempomis. Žiedas beveik visiškai baltas, su vos vos rausva dėmele centre blink.gif (Gaila niekaip nepavyksta dirbtinėje šviesoje nufotografuoti) Kad taip spalva priklausytų nuo sąlygų, nesitikėjau.

Aina, ar suradai mano žinutę apie Bob Serbin. Būtinai pranešk kaip žydės, o tai man neramu darosi blush2.gif
Atsakyti