Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

Kokia trumpa diena, su tamsa išeinu, su tamsa ir gryžtu, nors dienos saulėtos būtų, vis šviesiau augalam, kad ir ant palangių, laukiu žiemos su gurgždančiu sniegu po kojomis, ir spiginančiu baltumu, kad net prisimerkti reikia, įsisvajojau... lotuliukas.gif

Kad nesakytumėte, jog palikome be vakarienės desertuko... bigsmile.gif 4u.gif bigsmile.gif
Tai Taffeta Petticoats, džiugina pirmuoju žydėjimu, teišleido vienintelį žiedstiebį su pora žiedukų, tinginiukė.
user posted image....user posted image
Atsakyti
Sigute, labai miela, šviesi ir šilta spalva. Manasis Taffetos Petticoast lapelis vaikuojasi, tai pažiūrėjau ir tikiuosi, kad kada nors gal ir man toks žiedas taip švelniai nusišypsos. Ačiū už foto vakarui, sušilddei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 11 20, 16:35)
Alyvuoge+, as ne tik is artimesniu tavo kaimynu, bet mes dar ir pazistamos mirksiukas.gif  ax.gif Prisimink Silainiu poliklinika.... ir melyna kombinzoniuka....  lotuliukas.gif
Itariu, kad tavo kolekcijoj yra tikrai nemazai mano norimu veisliu, tai pavasari neisvengsi mano vizito - apskabysiu viska, ka leisi.....  ax.gif

Prisimenu drinks_cheers.gif žinoma,pavasariop būtinai į svečius užsuk mirksiukas.gif o nebūtinai ir pavasario laukt tongue.gif Sigute labai fainulka tavo ... Petticoast thumbup.gif man šiek tiek panaši manąją Music Box Dancer wub.gif taip pat išleido tik viena žiedynkoti su dvie žiedukais,bet aš žiauruole ji nuskyniau blush2.gif nežinau kas man sušvietė doh.gif ir idėjau džiovint i knyga,kai sudžius atiduosiu Liucernai,kad atvirukus gamintu lotuliukas.gif Taip gražiai žydėjo ir kaip aš taip galėjau doh.gif jau gailiuosi unsure.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 20 lapkričio 2007 - 19:56
Valioooo 4u.gif Žiedukam biggrin.gif biggrin.gif Geri naktipiečiai .... ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Alyvuoge, drauguže, nepergyvenk, juk neišmetei, o džiovini! Ačiū.
Atsakyti
Panaši, panaši...Aš pirmametėm jei jos jau paugėjusios, dičkės sumano žydėti nebeskinu žiedukų, tik nesusipratėlėm, mažutėm kurios turėdamos vos kelis lapukus sumano žydėti skinu žiedukus, bet čia jau kiekvienos atskiras pasirinkimas, nustatymas pagal augaliuko didumą.
Gražiai aprengiai vazonėlį, nesušals tikrai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 20 lapkričio 2007 - 21:13
QUOTE(saldainia @ 2007 11 20, 13:39)
O štai maniškė Fredette's Risen jei neklystu smile.gif
user posted image

Bandyk tikslinti varduką.
Pagaliuko vardas lyg kitoks matosi...

O žiedelis - NUOSTABUS!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima*: 20 lapkričio 2007 - 21:27
Rima, kokia Tu didžiaakė, kad tokį pagaliuką net įžvelgi mirksiukas.gif Greičiausiai atskiri žieduką, kuris tikrai nusotabus... 4u.gif
Atsakyti
kokiu graziu ziedu prisiziurejau wub.gif

idomu, kas su manaisiais dedas g.gif MB sake palaiste, tik idomu, kaip ten kas, nes bijau, kad neperlaistytu unsure.gif na grysiu namo reiks pravierke padaryt rolleyes.gif
Atsakyti
na šiandien tai naktipiečiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , tikiuosi gražūs sapnai sapnuosis tongue.gif
Atsakyti
Nuostabūs žiedai thumbup.gif
Mano naujokėlės auga ,nei viena neišsigando,džiaugiuosi... biggrin.gif Noriu pasidaryti katalogėlį,taigi knisuosi po nuorodas,bet kol kas nesusirenku visų nuotraukyčių,kaip turėtų žydėti mano gėlytės doh.gif

Atsakyti
Mano sanpaulytėms atrodo po lempa patiko ....Artodo stiebiasi ..bent jau judėjimą pastebiu. bigsmile.gif ax.gif Tik bijau ,jog vaidenasi g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti