Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

Aš savo pirmąją sanpauliją irgi perlaisčiau, t. y. permylėjau mirksiukas.gif Po to ilgam nusprendžiau, kad sanpaulijos ne man, per daug sudėtinga gėlė. Tačiau su forumiečių pagalba, atrodo, baigiu su jomis susidraugauti. O žiemą viskas iš tikrųjų daug lėčiau vyksta. Vaikiukai prie lapukų kai sustojo augę, taip ir nė iš vietos. Iš Maskvos parsisiunčiau lapukų. Jau beveik mėnesis mirksta, o šaknelės vos vos kalasi verysad.gif
O čia nuotaikai pakelti - stambiausias ir kol kas gražiausiai pražydęs Bob Serbin žiedas
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2007 11 20, 10:00)
O čia nuotaikai pakelti  - stambiausias ir kol kas gražiausiai pražydęs Bob Serbin žiedas
My Webpage

Ausma, puikus ziedas wub.gif . tu man atsiustei Bob Serbin vaikiuka, bet pas mane jo pumpuras visiskai baltas, ar gali taip smarkiai prazydes patamset blink.gif g.gif ? o gal sumaisei ir cia kokia kita veisle atsiuntei bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 20 lapkričio 2007 - 10:55
Ausma, koks grazus ziedas bigsmile.gif
Atsakyti
Mildžiau.... 4u.gif Prisipažinsiu aš irgi dažnai bijau ,kad nedalieju savo sanpaulyčių...taip pat bijau ir perliet... blush2.gif Dabar kūrena pas mus nevienodai ,tai ir vandenukas garuoja skirtingai .... blink.gif ..tad rūpesčių sočiai.Nieko susikalbėsi su sanpaulytėm ,,susidraugausi ir kitą rudenį pati visas mokysi mirksiukas.gif
Atsakyti
stai kiek ziedu si ryta pas mano Ma's Silk flover wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 11 20, 12:27)
.... tu man atsiuntei Bob Serbin vaikiuka, bet pas mane jo pumpuras visiskai baltas, ar gali taip smarkiai prazydes patamset blink.gif  g.gif ? o gal sumaisei ir cia kokia kita veisle atsiuntei bigsmile.gif

Sumaišyti veislių tikrai negalėjau, nes kol kas neturiu ką sumaišyti blush2.gif Tau atsiųstas Bob Serbin yra maniškio "broliukas dvynukas". Parsisiuntusi jį iš Dilbey, pastebėjau, kad augaliukas turi dvi viršūnėles, greta didesnio vaikiuko augo visai mažutis. Iš pradžių atskirti nesiryžau. Pasodinau kartu. Po keleto savaičių, kai ūgtelėjo, atsargiai išskyriau. Dabar net nežinau, gal blogai padariau ir jis mutavo g.gif nes pumpuras tikrai neturi būti visai baltas, tik apvadėlis. O lapai, ypač apatinė jų pusė ar patamsėjo?
Siaubas, kokia gėda blush2.gif Pirmi išdalinti veisliniai vaikiukai ir jeigu neatitiks požymių... Jeigu tikrai pražys "neteisingai", pavasariop pamerksiu saviškio lapukų ir ištaisysiu klaidą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Matau vis grazeja jusu namuciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita.p: 20 lapkričio 2007 - 12:35
O štai maniškė Fredette's Risen jei neklystu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 11 19, 17:49)
Mamce ar čia tavo katinėlis?Lygiai toks pats kaip mano Pilkis  biggrin.gif galima bus tavo foto pasiskolint,maniškis nelabai mėgsta fotkintis  tongue.gif Hello sunshine ir aš turiu,šiuo metu žydi  wub.gif iš artimesnių kaimynų,matau,kad kaip ir aš Kaune esi  mirksiukas.gif

Alyvuoge+, as ne tik is artimesniu tavo kaimynu, bet mes dar ir pazistamos mirksiukas.gif ax.gif Prisimink Silainiu poliklinika.... ir melyna kombinzoniuka.... lotuliukas.gif
Itariu, kad tavo kolekcijoj yra tikrai nemazai mano norimu veisliu, tai pavasari neisvengsi mano vizito - apskabysiu viska, ka leisi..... ax.gif

QUOTE(Liucerna @ 2007 11 19, 18:37)
Mamce,
kokios gražios tavo veislinės „sanpaulijos“ – viena moka kniaukti, kita - loti... Žavingos! biggrin.gif

O dabar parodysiu savo tikrasias sio skyrelio gyventojas, kad moderatore neuzbanintu musu del netinkamu foto.... doh.gif
Cia Maksimuke, kurios deka "uzsikabinau" ir atradau jusu kompanija, o salia is Kasiopejos pavasari gautoji "Африканская ночь"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 20 lapkričio 2007 - 15:38
Saldainia, kaip gražu, kokia švelnybė... Turi ir tavo "pilvelis" džiaugtis! Dabar tau pats laikas tik ir žiūrėti į žiedus! 4u.gif
O Ainos 4u.gif – atitinka pavadinimą, tikras šilkas, tokia subtili.
Mildžiau manau, jei suaugęs augalas, pavojingiau yra vis dėlto perlaistyti nei perdžiovinti, ypač žiemą. Tačiau su mažais vaikiukais reikia būti budriam, nuo baimės perlaistyti esu ir nudžiovinusi doh.gif
Atsakyti
Kad tik pilvelsi žiedelių mano nepagadintų smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz padrasinamuosius zodzius friends.gif nu ka as be jusu daryciau 4u.gif nusiteikiau, kad viskas bus gerai. neveltui juk sakoma, kad nuo nusiteikimo laaabai daug priklauso - nosi aukstyn ir pirmyn pioneer.gif svarbu ne per aukstai, kad nenusimust i duru stakta lotuliukas.gif

Saldainia - pilvukas tikrai ziedeliu nepagadins smile.gif as kai laukiaus savosios, mano geles bujojo kaip niekad, matyt jos nestuke.gif patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildzius: 20 lapkričio 2007 - 16:26