Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

QUOTE(sigita @ 2007 11 22, 20:20)
Mergaitės patarkit ką daryti. Mano treilerinė "mėlynakė" skleidžia žiedus, bet jau lapų gausa beprotiška ir bijau, kad žiedai išsiskleis po lapais, gal juos reiktų apgenėti. Jei reikia - tai iki kokio lygio? fotkinau, kad matytūsi tankioji pusė.

ne kazin kokia dar is manes patareja, bet man atrodo, kad lapuku del to apgenet nereiketu blush2.gif teko skaityt, kad ziedai skleidzias po lapais, kai jiems sviesos per daug, o dabar jie tikrai turetu islist kur sviesiau mirksiukas.gif
P.S. tikslindama ar nesuklydau, radau atsakyma ir i savo klausima rolleyes.gif panasu, kad mano gelytems per mazai sviesos, kad jos lapelius iskele doh.gif tad iskilo naujas klausimas, kokiu atstumu nuo gelyciu turi buti lempa? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildzius: 22 lapkričio 2007 - 20:49
QUOTE(Mildzius @ 2007 11 22, 21:47)
ne kazin kokia dar is manes patareja, bet man atrodo, kad lapuku del to apgenet nereiketu  blush2.gif teko skaityt,  kad ziedai skleidzias po lapais, kai jiems sviesos per daug, o dabar jie tikrai turetu islist kur sviesiau  mirksiukas.gif
P.S. tikslindama ar nesuklydau, radau atsakyma ir i savo klausima  rolleyes.gif panasu, kad mano gelytems per mazai sviesos, kad jos lapelius iskele doh.gif tad iskilo naujas klausimas, kokiu atstumu nuo gelyciu turi buti lempa?  blush2.gif

suaugusiems augalams lentynos aukštis turi būti 40cm.tai lempa gausis kažkur 35 cm.aukštyje,ir plotis 40-45cm.tokiai lentynai reiktų dvieju dienos šviesos lempu,jei vaikams uztenka vienos ir atstumas gali but mazesnis smile.gif
Atsakyti
Merginos, prašysiu jūsų pagalbos: blink.gif mano santpaulijas apniko kažkokie smulkūs balti amariukai-vabaliukai. verysad.gif Kaip joms padėti?
Atsakyti
QUOTE(Mildzius @ 2007 11 22, 21:47)
ne kazin kokia dar is manes patareja, bet man atrodo, kad lapuku del to apgenet nereiketu  blush2.gif teko skaityt,  kad ziedai skleidzias po lapais, kai jiems sviesos per daug, o dabar jie tikrai turetu islist kur sviesiau  mirksiukas.gif
P.S. tikslindama ar nesuklydau, radau atsakyma ir i savo klausima  rolleyes.gif panasu, kad mano gelytems per mazai sviesos, kad jos lapelius iskele doh.gif tad iskilo naujas klausimas, kokiu atstumu nuo gelyciu turi buti lempa?  blush2.gif

Pabandyk pasižiūrėti:

http://www.sugardas....helving_lt.html
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 11 22, 18:20)
Mergaitės patarkit ką daryti. Mano treilerinė "mėlynakė" skleidžia žiedus, bet jau lapų gausa beprotiška ir bijau, kad žiedai išsiskleis po lapais, gal juos reiktų apgenėti. Jei reikia - tai iki kokio lygio? fotkinau, kad matytūsi tankioji pusė.

sprendžiant iš lapų verpetų, tai ten jau kelios sanpaulijos krūvoj užaugusios, o ne viena biggrin.gif Aš pirmiau jas išsskirstyčiau, kad po vieną būtų, o tada, aišku šviesą ir trąšas reguliuočiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 22, 20:09)
Rena, sadiste! nono.gif „Baltą treileriuką“. Taigi, lauk pavasariop manęs Tauragėje, paruošusi BALTO treileriuko lapą ar vaikiuką! smile.gif

na bet tas treileriukas neveislinis ax.gif
jei lb nori, tai galeciau lapuka pamerkt rolleyes.gif

QUOTE(gutė @ 2007 11 22, 21:44)
Merginos, prašysiu jūsų pagalbos: blink.gif mano santpaulijas apniko kažkokie smulkūs balti amariukai-vabaliukai. verysad.gif Kaip joms padėti?

bandyk aktaru g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 11 23, 01:23)
na bet tas treileriukas neveislinis ax.gif
jei lb nori, tai galeciau lapuka pamerkt rolleyes.gif
bandyk aktaru g.gif

Labai norėsiu! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Gal dabar dar nemerk, žiema...? Ar tavo namučiuose šilta? mano tai sunkiai šaknijasi....
Kažkas šįvakar nukniso mūsų naktipiečius... verysad.gif Bet miegoti vis tiek reikia.
Atsakyti
Liucerna rašo:Kažkas šįvakar nukniso mūsų naktipiečius... verysad.gif Bet miegoti vis tiek reikia.
Vos neiškritau iš koto ,iš juoko ....gerai- 4u.gif blush2.gif ,nei rytinės kavos nereiks ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif :
Atsakyti
Sveikos.As irgi turiu klausimeli. Kada geriau persodinti sanpaulija kai ji zydi ar kai perzydejo, nes matau kad mano zydinti grazuole nebetelpa i vazoniuka vaikuciu tiek prisigauginusi siaubas.
Atsakyti
Labas rytas, na ir naktibaldos jūs, o reiklumas mat be naktipiečių negali užmigti... lotuliukas.gif
Gražios ir darbingos dienos jums linki Sigutė 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gali ir žydinčia sodinti, tik pasaugok šaknis, nenupurtyk žemių labai, jos persodinimą pakenčia visais atvėjais, tik elkis gerai, švelniai...Sėkmės... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 23 lapkričio 2007 - 07:14
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 23, 00:18)
sprendžiant iš lapų verpetų, tai ten jau kelios sanpaulijos krūvoj užaugusios, o ne viena  biggrin.gif Aš pirmiau jas išsskirstyčiau, kad po vieną būtų, o tada, aišku šviesą ir trąšas reguliuočiau  4u.gif

Bet Sigita gi rašė, kad ten treileris. Tai ir turi būti krūmelis.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 23, 00:18)
sprendžiant iš lapų verpetų, tai ten jau kelios sanpaulijos krūvoj užaugusios, o ne viena  biggrin.gif Aš pirmiau jas išsskirstyčiau, kad po vieną būtų, o tada, aišku šviesą ir trąšas reguliuočiau  4u.gif

Prieš gerą mėnesį persodinau ją tai supratau, kad ten treileris (pagal jūsų pateiktus požymius). O dabar ji vienoj pusėj žydi ir ruošiasi dar iš kitų židinių žiedus leisti, bet jau lapų doh.gif
Atsakyti