Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

Vakarienei - kokio Bordo vyno... mirksiukas.gif Sigute, rūpinkis! Alkana miegot neisiu schmoll.gif
Atsakyti
Pasistenksiu įvairiaspalvio... drinks_cheers.gif
Atsakyti
turiu Konfetka abi iš vaikiuku isauginau,abi gavau su kitais vaikiukais,bet šios pražydo pirmosios g.gif kiti dar be žiedu arba tik po viena žiedynkotį išleido,o Konfetkos net po kelis bigsmile.gif iš rimulės gautas Konfetkos vaikiukas pats pirmasis pražydo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 23 lapkričio 2007 - 21:45
Na tos mano Konfetkos ... bigsmile.gif blush2.gif Alyvuoge tavo vaikiukai buvo vieni iš pirmųjų ..o Liucernai [man rodos ]kliuvo labiau jau rudeniop ....
Manau pavasariop pražys visos. mirksiukas.gif
Teisingai ,o kaip pražydo ar teisingai... g.gif

O kur naktipiečiai bigsmile.gif biggrin.gif ax.gif [prie gero greit priprantama ] blush2.gif LIucerna mačiau vyno organizavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Žydi labai gražiai ir manau teisingai,kai pirmas žydėjimas tai ...pirmas žiedas prasiskeidė blankesnis ir be ryškesnio rožinio krašto,paskutinis,tai tikrai teisingas žiedukai pilnaviduriai,kutuoti,su žaliu krašteliu ir dar ryškesniu rožiniu kraštu wub.gif Ryt jei išeis nufotkint įkelsiu foto ir dar parodysiu kas per šposai su mano Allamo Stranger darosi blink.gif vienas žiedas ružavas,kiti kažkokie žalsvi g.gif Gudruolės,"davai"rūpinkitės naktipiečiais,taip sakant gero "po biški" nepriprantam lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 23 lapkričio 2007 - 22:14
Pažadėjau spalvotai, prašom, pasidžiaugiat ir visos marš pas panelę paduškaitę... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Manau sapnuosite tik spalvotai, ir itin ryškiai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Labos nakties ax.gif

user posted image...user posted image...user posted image

user posted image...user posted image...user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 23 lapkričio 2007 - 22:31
Va čia tai parodos bigsmile.gif ir eglutė wub.gif iškilo klausimas ne į temą tongue.gif Ar jau parašėt laišką Kalėdų Seneliui?Ką užsiprašėt? bigsmile.gif
Atsakyti
Ką mes be Sigutės darytume ax.gif kas naktipiečius parūpins blush2.gif
Atsakyti
Čia tai bent naktipiečiai! Su studijiniu apšvietimu ir caraitėmis-karalaitėmis! Atrodo, net muziką išgirdau...
O aš Jums paseksiu prieš miegą (ar jau rytui) sanpaulijų pasaką...

Neįvardytas grožis

Gyveno kartą neturtinga šeima: Sanpaulija – mama, Sanpaulis - Tėtis, ir Sanpaulytė su Sanpauliuku, jų vaikučiai. Mamytė buvo gražių rausvų skruostų, Sanpaulis vilkėjo drabužį iš sodraus violeto, o vaikučiai buvo margučiai, kaip kad marga būna pati vaikystė. Jie skurdo ir alko, kol vieną dieną globoti vargetų šeimą apsiėmė viena rami moteris, dirbusi bibliotekoje. Ji išgelbėjo varguolius nuo kasdienio augaliukų perlaistymo niūriame ir tamsokame bibliotekos koridoriuje, ir niekam nieko nesakiusi, truputį drovėdamasi parsinešė keturias sanpaulijas į namučius. Bibliotekininkė nebūt bibliotekininkė, jei nepasidomėtų, kaip reikia puoselėti šias iš pažiūros nelepias, o iš tiesų - labai jautrias gėleles. Ji nusipirko trąšų, parsivežė iš miško žemės, ją persijojo ir iškaitino. O draugas, gyvenantis pamiškėje, jai atvežė stebuklingųjų kiminų. Tada moteris atsargiai persodino savo augintines ir šios subujojo, sukerojo, ėmė krauti žiedą vieną po kito. Tačiau... darbe ją apkaltino „gėlių vagyste“ ir ji, neištvėrusi pažeminimo, išėjo...
Anksčiau ar vėliau ši moteris susiras darbą. Ir galbūt nebebijos pasakyti tiesą į akis ir apginti silpnesnįjį. O kol josios "nekilmingosios" švyti ant rytinės palangės, ji su draugu, ilsindama akis ir sielą grožyje, galvoja ir renka savo išgelbėtosioms vardus...
O gal jūs juos sugalvosite?
Labos nakties!
Atsakyti
Liucerna,ačiū už pasakėlę(vienoj vietelėj,net širdy suspaudė unsure.gif )ryte prie kavos pats tas thumbup.gif Kaip gerai,kad pasaka baigėsi laimingai clap.gif Reiks pasekt savo mažiesiems,manau turėtu patikt,nes visos jau pabodusios.smile.gif Nupirkau brolių grimu pasakas,kai paskaičiau,tai visos jos su fantastikos ir siaubo elementais blink.gif pvz.nupjovė galvą,išgėrė kraują ir t.t.pora vakarų paskaičiau vaikams pamačiau kad ne nunurimsta,bet pakraupsta... doh.gif
Atsakyti
Pasakų prisiskaičiusios,tai miegat? g.gif aš čia viena žiuriu su savim visuose forumuose šnekuosi lotuliukas.gif kas man gali papasakot,kas atsitiko mano Allamo Stranger ???Visą laiką žydėjo ružavai,pilnaviduriais žiedeliais,visą vasarą pražydėjo,čia gal į žydėjimo galą sudurniavo?Vienas žiedelis liko ružavas,o kiti pažaliavo :shock: ir dar kažkokie nevisai pilnaviduriai skleidžiasi,jei matysis ir foto parodysiu,gal taip turi but,bet man keistai pasirodė :oops: Taip jis atrodo dabar user posted image user posted image O taip žydėjo vasarą user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif ,grazi pasakele. biggrin.gif .ACIU , 4u.gif 4u.gif 4u.gif atstojo deserta prie kavos.
Atsakyti