turiu Konfetka abi iš vaikiuku isauginau,abi gavau su kitais vaikiukais,bet šios pražydo pirmosios kiti dar be žiedu arba tik po viena žiedynkotį išleido,o Konfetkos net po kelis iš rimulės gautas Konfetkos vaikiukas pats pirmasis pražydo
Na tos mano Konfetkos ... Alyvuoge tavo vaikiukai buvo vieni iš pirmųjų ..o Liucernai [man rodos ]kliuvo labiau jau rudeniop .... Manau pavasariop pražys visos. Teisingai ,o kaip pražydo ar teisingai...
O kur naktipiečiai [prie gero greit priprantama ] LIucerna mačiau vyno organizavo
Žydi labai gražiai ir manau teisingai,kai pirmas žydėjimas tai ...pirmas žiedas prasiskeidė blankesnis ir be ryškesnio rožinio krašto,paskutinis,tai tikrai teisingas žiedukai pilnaviduriai,kutuoti,su žaliu krašteliu ir dar ryškesniu rožiniu kraštu Ryt jei išeis nufotkint įkelsiu foto ir dar parodysiu kas per šposai su mano Allamo Stranger darosi vienas žiedas ružavas,kiti kažkokie žalsvi Gudruolės,"davai"rūpinkitės naktipiečiais,taip sakant gero "po biški" nepriprantam
Čia tai bent naktipiečiai! Su studijiniu apšvietimu ir caraitėmis-karalaitėmis! Atrodo, net muziką išgirdau... O aš Jums paseksiu prieš miegą (ar jau rytui) sanpaulijų pasaką...
Neįvardytas grožis
Gyveno kartą neturtinga šeima: Sanpaulija mama, Sanpaulis - Tėtis, ir Sanpaulytė su Sanpauliuku, jų vaikučiai. Mamytė buvo gražių rausvų skruostų, Sanpaulis vilkėjo drabužį iš sodraus violeto, o vaikučiai buvo margučiai, kaip kad marga būna pati vaikystė. Jie skurdo ir alko, kol vieną dieną globoti vargetų šeimą apsiėmė viena rami moteris, dirbusi bibliotekoje. Ji išgelbėjo varguolius nuo kasdienio augaliukų perlaistymo niūriame ir tamsokame bibliotekos koridoriuje, ir niekam nieko nesakiusi, truputį drovėdamasi parsinešė keturias sanpaulijas į namučius. Bibliotekininkė nebūt bibliotekininkė, jei nepasidomėtų, kaip reikia puoselėti šias iš pažiūros nelepias, o iš tiesų - labai jautrias gėleles. Ji nusipirko trąšų, parsivežė iš miško žemės, ją persijojo ir iškaitino. O draugas, gyvenantis pamiškėje, jai atvežė stebuklingųjų kiminų. Tada moteris atsargiai persodino savo augintines ir šios subujojo, sukerojo, ėmė krauti žiedą vieną po kito. Tačiau... darbe ją apkaltino gėlių vagyste ir ji, neištvėrusi pažeminimo, išėjo... Anksčiau ar vėliau ši moteris susiras darbą. Ir galbūt nebebijos pasakyti tiesą į akis ir apginti silpnesnįjį. O kol josios "nekilmingosios" švyti ant rytinės palangės, ji su draugu, ilsindama akis ir sielą grožyje, galvoja ir renka savo išgelbėtosioms vardus... O gal jūs juos sugalvosite? Labos nakties!
Liucerna,ačiū už pasakėlę(vienoj vietelėj,net širdy suspaudė )ryte prie kavos pats tas Kaip gerai,kad pasaka baigėsi laimingai Reiks pasekt savo mažiesiems,manau turėtu patikt,nes visos jau pabodusios. Nupirkau brolių grimu pasakas,kai paskaičiau,tai visos jos su fantastikos ir siaubo elementais pvz.nupjovė galvą,išgėrė kraują ir t.t.pora vakarų paskaičiau vaikams pamačiau kad ne nunurimsta,bet pakraupsta...
Pasakų prisiskaičiusios,tai miegat? aš čia viena žiuriu su savim visuose forumuose šnekuosi kas man gali papasakot,kas atsitiko mano Allamo Stranger ???Visą laiką žydėjo ružavai,pilnaviduriais žiedeliais,visą vasarą pražydėjo,čia gal į žydėjimo galą sudurniavo?Vienas žiedelis liko ružavas,o kiti pažaliavo :shock: ir dar kažkokie nevisai pilnaviduriai skleidžiasi,jei matysis ir foto parodysiu,gal taip turi but,bet man keistai pasirodė :oops: Taip jis atrodo dabar O taip žydėjo vasarą