Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

QUOTE(sigita @ 2007 11 23, 11:11)
Prieš gerą mėnesį persodinau ją tai supratau, kad ten treileris (pagal jūsų pateiktus požymius). O dabar ji vienoj pusėj žydi ir ruošiasi dar iš kitų židinių žiedus leisti, bet jau lapų  doh.gif

Gal jai tikrai šviesos perdaug... Tada lapai į plokštumą eina.

O šiaip - pabandyk didesnį vazoniką jai pritaikyti.
4u.gif Jau kad bujoja tavo gražuolė - tai bujoja! Obana! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 23, 01:10)
Labai norėsiu!  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Gal dabar dar nemerk, žiema...? Ar tavo namučiuose šilta? mano tai sunkiai šaknijasi....

na gavau is tea nemazai lapuku, tai visi isisaknijo, tik nzn kaip bus su vaikuciais ir siaip nezinau, kaip ten mano turtas gyvuoja, juk dar ne namie doh.gif bet MB sake, kad viskas tvarkoj g.gif na pasodinsiu ta keruka, kai prigis tada ir lapuka pasidaiginsiu mirksiukas.gif tai tau jau bus 2 baltaziedes wub.gif
o as saviskes laikau prie kaitlentes, tai kazkaip joms ten visai gerai biggrin.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2007 11 23, 07:07)
Liucerna rašo:Kažkas šįvakar nukniso mūsų naktipiečius... verysad.gif Bet miegoti vis tiek reikia.
Vos neiškritau iš koto ,iš juoko ....gerai- 4u.gif  blush2.gif  ,nei rytinės kavos nereiks ... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  :

nu as irgi jau neislaikiau user posted image

QUOTE(Kerpena @ 2007 11 23, 08:34)
Bet Sigita gi rašė, kad ten treileris. Tai ir turi būti krūmelis.

nu as irgi nelabai supratau, kam ta treileri reikia skirti g.gif
Atsakyti
Ačiū, Sigute, už "geros dienos" palinkėjimus. Kad taip – Dievui į ausį, o man - į protą...
Rena, jei pavasariop manęs tokios grožybės laukia, nieko neveiksi, teks būti laimingai smile.gif Ačiū!
Užtat prisigyriau apie žiedus kraunamus, tačiau du pajuodėlius lapelius nuo jau žieduotos Metelicos vaiko nuskyniau verysad.gif Reikia sprendimo, ką daryti, o jo neturiu. Nuodų visokių turiu, "margancovkės" irgi, sprendimai sukasi ratu aplink galvą, nes gaila persodinėti su tuoj išsiskleisiančiu žiedu. g.gif Dar namas šilumą ėmė taupyti, 16 - 17 laipsnių kambariuose. Tokia kieta buvusi partorgė sako: ponia, atsipeikėkite, taigi lauke pliusinė temperatūra... Bet aš negaliu su sanpaulijom gyventi lauke, tegu ta kaimynė pati gyvena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 23, 12:19)
Rena, jei pavasariop manęs tokios grožybės laukia, nieko neveiksi, teks būti laimingai  smile.gif Ačiū!
Tokia kieta buvusi partorgė sako: ponia, atsipeikėkite, taigi lauke pliusinė temperatūra... Bet aš negaliu su sanpaulijom gyventi lauke, tegu ta kaimynė pati gyvena verysad.gif

teks nenuvilt ir padziugint, nes ir pazastinukas auga bujoja bigsmile.gif reiks kada reanimuot, vis auginu, bijau liesti, kai bus didesnis, bus lengviau ax.gif
nu kaip blogai su tom kaimynkom g.gif doh.gif
Atsakyti
Ne per šilta ir pas mane, bet mano sanpaulynas virtuvėje gyvena, jei tik vėsiau (gal ir nelabai sveika) bet aš įjungiu dujinę virykle, ir pasišildau , o jei daugiau ką verdu tai savaime prišyla papildomai, visgi privalumas dydelė virtuvė, telpame ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 11 22, 21:20)
Mergaitės patarkit ką daryti. Mano treilerinė "mėlynakė" skleidžia žiedus, bet jau lapų gausa beprotiška ir bijau, kad žiedai išsiskleis po lapais, gal juos reiktų apgenėti. Jei reikia - tai iki kokio lygio? fotkinau, kad matytūsi tankioji pusė.

user posted image

man tai cia visai nepanasu i treileri, atrodo kaip standartine sanpaulija tik vaikai soniniai neatskirti ir ji taip iskerojusi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aina @ 2007 11 22, 18:12)
mintee, o kaip turi zydeti teisingai g.gif . labai jau ivairios nuotraukos googlej. kur pasitikslint doh.gif

Pas mane is dvieju sesuciu viena su baltais dryziais prazydo blink.gif doh.gif

O kita tamsi, viskas lyg it tvarkoj su spalva, bet ne pilnavidure. Bet tai pirmas zydejimas, sunku kazka sprest is jo...
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2007 11 23, 12:04)
man tai cia visai nepanasu i treileri, atrodo kaip standartine sanpaulija tik vaikai soniniai neatskirti ir ji taip iskerojusi  g.gif

va, va, ne man vienai taip pasirodė.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 11 23, 11:58)
Gal jai tikrai šviesos perdaug... Tada lapai į plokštumą eina.

O šiaip - pabandyk didesnį vazoniką jai pritaikyti.
4u.gif Jau kad bujoja tavo gražuolė - tai bujoja! Obana! wink.gif

Tai reiškia persodinti į didesnį vazoną. Bet turbūt jau reikia palaukti kol ji peržydės?
Atsakyti
Nepanašu kad tavo gėlyteui reikėtų ekstra persodinimo, ji gražiai auga, vešli.
Lauk , džiaukis žiedukais, o jos forma irgi nebloga.
Jei dabar ją išskyrstytum tai tikrai to grožio nebeliktų , geriau prieš persodindama, pasimerk lapuką, baigs žydėti atsiskirsi pažastinuką, tai garantijos neprarasti augaliuko, jei sėkmingai įsišaknys, prigys turėsi pulkelį "mėlynakių".
O tom kaip mes vadiname "maksimutėm" būdinga kupstuotis, ir matomai naudinga, kad taip gražiai suaugo, žiedukų padovanojo. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif aš šiandien tris lapukus išmečiau...jau pasodinti buvo ir senokai ,o suglebo staiga verysad.gif Na bet ką jiems padarysi žiema ant nosies g.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal katra auginate "Konfetka"? Ar nepastebėjote jos įnoringumo? Turiu du vaikiukus, ir abu - vos kruta, nei mirę, nei akivaizdžiai auga, kaip vietoj... Tai ir nežinau, ką kaltinti: "Konfetką", žiemą ar save verysad.gif g.gif
Atsakyti
Turiu, jei neklystu ačiū Rimulei, na negaliu pasakyti jog ypatinga kuom,ar kaprizna, gavau neperdicką augaliuką, bet judam į priekį, auga, būk kantri, saulutės tai nėra, ir jie liudnučiai, jei tik sulauks pavasario, pamatysi taps gražuoliai, patikėk. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

tiesa, o kaip su vakariene ar jau po... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,
tai gal naktipiečiams paliksiu prcijikę, apsirūpinau "produktais", lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o tai nebesisapnuoja spalvotai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ir nuo pat ryto "velnių porciją" randu , jog alkanutės buvot... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Rimule, išvardink kokiu lapukų netekai??? gal galiu pagelbėti, dabar tai nesiulau, bet pavasarį tai tikrai skabysiu, nes jau dabar kai kurios ševeliūras turi kaip reikiant. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 23 lapkričio 2007 - 19:33