Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

QUOTE(Mildzius @ 2007 11 24, 21:59)
pora dienu neuzsukau, tai vos toookiu swoon.gif grozybiu nepraziopsojau...  doh.gif

aš taip pat, tai gavau ir vakarykštę ir šiandienos naktipiečių porciją lotuliukas.gif
ir vaje, gultis visai nesinori, tik pasirėmus žiūrėti į jūsų sudėtas grožybes thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif gražios nuotraukos.......labai
Atsakyti
Labas, sekmadienis!
Kažkuriame forume mačiau skyrelį "Padėkite atpažinti" ir įkeliama augalo fotografija. Tačiau kaip supratau, su sanpauljomis taip nenorima "žaisti", gal didelė netikslumo galimybė ir nėra taip akivaizdžiai atpažįstama?
Klausiu todėl, kad turiu vieną margalapę, kai parsinešiau, buvo be užrašo, regis, ir pati šeimininkė nežinojo arba pasakė, o aš, višta, žaibiškai pamiršau. Ar turėčiau teisę pasirodyti, gal bent pavadinimų amplitudė paaiškėtų, ar verčiau nepradėti ir nesierzinti? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Na mes juk nežadame dviračio išradinėti, tad manau pasirodyti tikrai gali, o gal kuri tip top turime g.gif , rusų viename saite kaip tik tokia tema ir radau ir paskaičiusi pamačiau jog taip jie vieni kitiams padeda, aišku jokios garantijos nėra, bet galiu sau teigti kad yra tokių sanpaulijų kurių tikrai su jokia kita nesumaišysime, tiesiog buna būten tam pavadinimui būdingi požymiai, aišku taip nereikėtų painioti ir nedauginti, neplatinti su atpažintu pavadinimu, sanpaulija turi turėti savo tikslų keliaujantį kartu su augaliuku pavadinimą, bet dėl savęs kodėl nepabandžius įdetifikuotį.
Tad prašau pasirodyti, nesvarbu jog be pavadinimo, taip smalsu pamatyti tavo gražuoliukę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 25 lapkričio 2007 - 12:29
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 25, 13:03)
Labas, sekmadienis!
Kažkuriame forume mačiau skyrelį "Padėkite atpažinti" ir įkeliama augalo fotografija. Tačiau kaip supratau, su sanpauljomis taip nenorima "žaisti", gal didelė netikslumo galimybė ir nėra taip akivaizdžiai atpažįstama?
Klausiu todėl, kad turiu vieną margalapę, kai parsinešiau, buvo be užrašo, regis, ir pati šeimininkė nežinojo arba pasakė, o aš, višta, žaibiškai pamiršau. Ar turėčiau teisę pasirodyti, gal bent pavadinimų amplitudė paaiškėtų, ar verčiau nepradėti ir nesierzinti? blush2.gif  g.gif

Labas sekmadienio dienelę smile.gif

Liucerna, pabandyk buvusios sanpaulytės šeimininkės paklausti, jei ji pavadinimą patikslins - tada dar dar, bet jei ne, tokios sanpaulijos vadinamos NOID-ais (neatpažintos, neidentifikuotos).

Va merginos, kodėl taip svarbu, kad labai tiksliai rašytume pavadinimus.

Beje neseniai gavau kelias sanpaulijas su tooooookiais "šedevrais" varduose, kad nei verkti nei juoktis! Vos ne vardiniai NOID`ai gaunasi!

O vienai forumo senbuvei noriu sprigtą į nosį užvanoti už vardų kraipymą! Kiek kalbama, rašoma ir pykstama - kaip nereaguoja, taip nereaguoja! Rašiau į AŽ, bet matomai pašto dėžutė perpildyta, ir mano laiškelio negavo verysad.gif

Ojojoiii...
Atsakyti
Dėl pavadinimų turiu padėkti tau Rima*, ir prisipažystu turėjo praeiti nemažai laiko kol aš juos sutikslinau, pasitaisiau, vis nerasdavau laiko prisėsti, bet dabar jau pas mane tvarka, o gal dar pastebi kokią klaidą, norėčiau jog parašytum.
o šiaip tai laiko tikrai daug užėmė, net pagalbos kreiptis reikėjo, dėl pasitikslinimų, nes neatikimų iš gavėjų būta tikrai daug. Bet nemanau jog tai turiu piktai reaguoti, man tai nebūdinga, supratau tik vieną jog ir iš patyrusių sanpaulijų augintojų augaliukus gauname su juose įsivėlusiomis rašybos klaidomis, ir tikslinti kiekvieną augaliuką privalau pati, tai darydamos visos įlgainiui išvengsime pavadinimų klaidų.
O pabaksnoti draugiškai , viena kitą pastebėjusios klaidelę manau geras poelgis.

Na kaip jūsų sanpaulijos auga, mano suaugėlės tai tiek lapų prisiaugino , jog reikia jas jau viena nuo kitos toliau traukti, nebeisitelpa poniutės, su jaunutėmis paprasčiau joms tinka kaip vazonėliai susiglaudę, tad augaliukam augant vietos sparčiai mažėja.
Atsakyti
Štai mano „Neatpažintas skraidantis objektas", kitaip tariant, Nežiniukas. Etiketės niekada ir nebuvo, persodinusi taip pat nesu. Gal Jums kurią nors veislę labai primena?
Esu gavusi dovanų sanpaulyčių iš labai daug mergaičių, nebeatseku doh.gif Jei nepaaiškės, niekas man iš esmės neatsitiks, dalintis nežadu tuo, ko nepažįstu. user posted imageuser posted image
Atsakyti
Gal pažins .kas savo indelį... ax.gif būtų lengviau atrinkti.... g.gif
Jei ne turėsi -gražią nežiniukę .... mirksiukas.gif nemanau ,kad mylėsi mažiau už vardines 4u.gif

Mergaitės ,gal turit ką naktipiečiam ..[anksčiau miegot eisiu ,po to be sapnų dar liksiu] blush2.gif
Atsakyti
Čia maniškė turbūt gal maximinė nes iš forumo pirkau, o ji nežino ar veislinukė
user posted image
Atsakyti
Na štai, ta, kurios žiedų taip ilgai laukiau, o kai pražydo, niekaip neprisiruošiau nufotkinti doh.gif

Zima Ulibajetsa

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 25, 17:03)
Štai mano „Neatpažintas skraidantis objektas", kitaip tariant, Nežiniukas.

Graži tavo nežiniukė, taip gražiai lapukai išsidėstę, įdomu kokia spalvyte žydės, gal balta... lotuliukas.gif juk tai tavo mylimoji spalva. thumbup.gif
Taip ir parašyk ant induko vazoniuko- NEŽINIUKAS bus teisingiausiai ir ateičiai tau aišku, nes be užrašų matai kaip gaunasi.
Aš tai gavus augaliuką ar lapuką pasižymiu spec. užrašuose, iš kur gauta, kaip turi žydėti, kada gauta, pamerkta, pasodinta, isišaknijo ir tt. Man įdomu, o praėjus tam tikram laikui naudinga ir pasiskaitinėti.

QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2007 11 25, 18:21)
Zima Ulibajetsa

Tai gražuolė kuri puikuojasi ties mano varduku. thumbup.gif wub.gif

Na va šiandien vakarienei ir naktipiečiams pagal užsakymą

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 25 lapkričio 2007 - 18:39
Na štai mano lentynos,padariau sekcijoj rekonstrukciją tongue.gif neišvegta ir nesklandumų,viena sekcijos dalis pora cm.siauresnė,tai vos lempa tilpo,teko šonus nuimt,bet nesimato smile.gif uždengimą išpjovėm iš tos pačios plokštės(buvo likusi"lyčna"lentyna)dabar i akis nespigina,kai televizoriu vakare žiurim :)dar viena "kliurka",tik šiandien pastebėjau,kad lempų šviesa skiriasi,vienoj pusėj balta,kitoj geltona doh.gif norėjau okupuot visas 6 lentyna biggrin.gif bet vyras nugesino,sakė:neįsijausk,tau užteks stalažo ir dviejų lentynų sekcijoj lotuliukas.gif o vietos vistiek mažai doh.gif dar puse tiek ant palangių glaudžiasi ir kai augalai suaugs nežinia kaip bus,teks i sandėlį kraustytis lotuliukas.gif ir dar kaip žadėjau Liucernai mano "Konfetka" mirksiukas.gif tamsesnis kraštelis vos įžiūrimas,bet manau antram žydėjime bus viskas kaip reikiant smile.gif user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti