Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

Na, man irgi nepavyksta super duper foto padaryti, bet štai kelios, mano akimis vykiausios smile.gif

Gėlytės ne mano, tik fotografijos mano smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na mergaitės, šiandien juk šeštadienis, kad nuotaika būtų puiki, vakaras neprailgtų, tai ir vakarienės ir naktipiečių porcija čia ir dabar... bigsmile.gif
Pasidžiaukime žiedukais, kad ir ne savais išaugintais, bet tituluotais. wub.gif

user posted image...user posted image...user posted image...user posted image

user posted image...user posted image...user posted imageuser posted image

user posted image...user posted image...
Atsakyti
Blykstė (blicas) spalvą iškreipia iš tiesų, taip vietoj švelnių violetinių žiedlapių dėmelių man padaro mėlynas. Jei su blykste –r eikia stovo iš toli (štatyvo), bet juk dėl sanpaulijų jo nepirksime, tačiau geriausia - dienos šviesoje. Arba - apšviečiant šoninėmis lempomis, tačiau tikslumo nebus, gausis "meninė". O Tavo skaitmeniniame nėra didinimo, su gėlės simboliu?
Atsakyti
Net galva apsisuko,kiek grožybių čia idėjot wub.gif Pienės Pūke sakyk čia realios su fotiku darytos nuotraukos,nei trupučio nekoreguotos su jokia programa? Liucerna yra fotike funkcija"tulpė":) bet vis tiek nesigauna tai ryškiai kaip norėčiau doh.gif o rankiniu būdu visai nenusistato doh.gif arba kažka prispaudžiau arba nežinau,nesigaudau foto technikoj absoliučiai blush2.gif man paprasčiau kompe Windowsus perinstaliuot,nei fotikui ar kamerai parametrus nustatyt blush2.gif
Atsakyti
Sigute, apalpau, guliu su daline sąmone prie kompo... mega_shok.gif Visos... be žodžių ir be sąmonės, bet Picasso! doh.gif
Tai ką, dabar jau eiti miegoti?!
Nežinojau, kad gali būti ir įdomiausio sporto nominacija. Reikia šitas išsisaugoti sau...
Pienės Pūke, gražios fotografijos. Oi kaip smalsu gi, kieno tokios klestinčios Kaune sanpaulytės? Ar didi paslaptis? Klausiu, nes pati esu kaunietė.
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 24, 17:57)
Sigute, apalpau, guliu su daline sąmone prie kompo... :šokas: Visos... be žodžių ir be sąmonės, bet Picasso! doh.gif
Tai ką, dabar jau eiti miegoti?!

Na šito tai nenorėjau. wub.gif wub.gif wub.gif

Nemanau jog dabar užmigtum, jei ką gal dar vieną porciją paruošiu, produktų turiu sočiai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 24 lapkričio 2007 - 18:01
QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2007 11 24, 18:29)

ši man primena tik besiskleidžiančias miško žibuokles, kaip gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pienės pūkas 4u.gif šaunios nuotraukos,šaunuolė thumbup.gif

Ačiū,Sigute***,nuostabūs žiedai,kada mano mažylės parodys žiedukus g.gif
Atsakyti
Aha ir man įdomu,kas tokias gražias sanpaulijas augina g.gif ir dar turi šia,kuri tik nesenai sužinojau "širše"arba "vapsva"vadinama,del žiedukų formos smile.gif (rusiškai Оса) visai norėčiau tokia įsigyt ax.gif tikrai i laukinės musiškes žibutes panaši thumbup.gif user posted image
Atsakyti
Ačiū, ačiū smile.gif Nuotraukos su programa nekoreguotos (na, tik sumažintos), fotografuota dienos šviesoje smile.gif
O tokias gražias sanpaulijas augina erdelterjerus veisianti Jūratė smile.gif
Atsakyti
Pienės Pūke,
draugiškai pakviesk Jūratę į forumą. Ne į erdelterjerų, bet į sanpaulijų smile.gif
Atsakyti
pora dienu neuzsukau, tai vos toookiu swoon.gif grozybiu nepraziopsojau... doh.gif
Atsakyti