Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

QUOTE(Liucerna @ 2007 11 24, 00:33)
O aš Jums paseksiu prieš miegą (ar jau rytui) sanpaulijų pasaką...
Neįvardytas grožis

Liucerna lenkiuosi tau žemai, ir labai dėkoju, tu mūsų šviesulys, ačiū už tokia naują, negirdėta, tiesiog nepakartojamą pasaką... user posted image
Bet jaučiu kuo tai kvepia... user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 24 lapkričio 2007 - 13:32
Ačiū už "ačiū". blush2.gif
Alyvuoge, Broliams Grimams Tavieji dar per maži, nebent labai atrinktumei, pvz., apie Joniuką ir Grytutę, nors yra irgi kraupių vietų. Apie Allamo Stranger gal pasakys Tau toji, kuri auginusi ar turi patirties. O mano prašymas: ar neįdėtumei "Konfetkos" fotografijos, pasirodyk, kaip žydi Tavo?
Neįsivaizduoju, kaip tokioj tamsybėj, kokia yra dabar, prasiskleis "Stebuklingi sapnai" – Volšenbyje sny... g.gif Pumpuriukas tiesia kaklą, bet kad miglų ir lietaus prisotintas oras saulutės neįsileidžia. Gal man kišti kur ne per toli stalinės lempos, taip "Sapnams" padėčiau? Ar neskubint ir pasikliaut natūralia eiga...
Atsakyti
4u.gif Gražiai jūs čia thumbup.gif Praskaidrinot man nuotaiką.... wub.gif
Atsakyti
Liucerna, Valšebnye Sny jei laikai ant palangės tai lai ir būna, būk kantri parodys savo grožį, dangaus mėlynumo... thumbup.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Skaičiau žurnaliuke rusiškame, (regis, "Sanpolyi")kaip vienas augintojas savo mažiems atskirtiems vos krutantiems sanpaulijų vaikiukams kasdien pūtė šiltą kvapą iš burnos į šiltnamiuką. Ir tie po kurio laiko ėmė sparčiai stiebtis.
Aš, žinoma, savo žydriems"sapnams" – Volšebnyje sny - nepūsiu kvapo. Tačiau žinau, noriu tikėti, kad vieną dieną prieisiu lyg netyčia ir pamatysiu – atsimerkė! Būtinai pranešiu ir tada jau girsiuosi. smile.gif
Atsakyti
Maniškės:

user posted image

user posted image

Ir dar viena žydi, bet nenufotografuota smile.gif
Atsakyti
Gražuolės, kodėl jų vardelių nepaminėjai g.gif
Atsakyti
Pirmosios neatsimenu blush2.gif
Antroji- rose ruffles smile.gif
Atsakyti
Smagu , jog mūsų gretos didėja.
Sveika prisijungusi.... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif
Dar dažnai fotografuoju kitos sanpaulijų augintojos gėles smile.gif
Atsakyti
Šaunu, thumbup.gif tikimybė mums pamatyti gražiai nufotografuotas gėlytes, nes mums dar mokytis ir mokytis...
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 24, 15:06)
Ačiū už "ačiū". blush2.gif
Alyvuoge, Broliams Grimams Tavieji dar per maži, nebent labai atrinktumei, pvz., apie Joniuką ir Grytutę, nors yra irgi kraupių vietų. Apie Allamo Stranger gal pasakys Tau toji, kuri auginusi ar turi patirties. O mano prašymas: ar neįdėtumei "Konfetkos" fotografijos, pasirodyk, kaip žydi Tavo?
Neįsivaizduoju, kaip tokioj tamsybėj, kokia yra dabar, prasiskleis "Stebuklingi sapnai" – Volšenbyje sny... g.gif  Pumpuriukas tiesia kaklą, bet kad miglų ir lietaus prisotintas oras saulutės neįsileidžia. Gal man kišti kur ne per toli stalinės lempos, taip "Sapnams" padėčiau? Ar neskubint ir pasikliaut natūralia eiga...

Liucerna,ryt būtinai įdėsiu savosios Konfetkos foto,šiandien jau nusiplūkiau,vyrui buvo darbinga nuotaika,tai padarė dvi lentynas su lempom gėlytėm thumbup.gif ryt parodysiu kaip išmąstėm pridengt kad taip i akis šviesa nespigintų tongue.gif lempos šviesoj nemoku nufotkint,kad nuotrauka padoriai atrodytų blush2.gif ir išvis nemoku fotkint,kad realia sanpaulijų spalvą rodytų doh.gif geriausios nuotraukos gaunasi saulėtą dieną fotkinant be blico,bet ar mano fotikas "lievas"aš aš "lieva"fotografė,kad iš arti ne labai kokybiškos nuotraukos gaunasi g.gif
Atsakyti