Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

As valgau pica, tiksliau jau suvalgiau....vos vos biggrin.gif
Ziuriu i eteri islindo maniskis biggrin.gif Paplepesiu smile.gif
Atsakyti
As kalbejau su MB per skype, jis mane labai myli ir t.t....nezinau ar galima tiket kad zmogus taip kardinaliai pasikeist galejo?>>

Haneriete, palaikysiu tau kompanija varau ir as sidro issipilsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 10, 23:15)
Zinot sita aktore, daininke smile.gif
Tai vat karteli ziurinejau jos foto, omano vaikas pamates sita, sako - mama!!!  tongue.gif  tongue.gif Cia man didziausias komplimentas is jo biggrin.gif Man labai grazi Jennifer, bet nemaniau kad panasi  ax.gif Vaikas nemeluotu biggrin.gif biggrin.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Taip taip, vaikas nemeluotu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 10, 22:25)

Haneriete, palaikysiu tau kompanija varau ir as sidro issipilsiu smile.gif

As einu arbatos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 10, 23:22)
aš geriu vyną, plepu skype su draugeliu ir vėl pavydo scenos doh.gif kad pasakiau ilsėsiuos, o rado skype. marsietis doh.gif

Nu gražu blink.gif tu ilsiesi prie kompo, ir ką dabar?? Man, žinai, jau tikrai būtų įgrysę... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 10, 23:27)
As einu arbatos smile.gif

Kokios dar arbatos??
Norit sidru pasidalinsiu? Daug turiu...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 10, 22:32)

Norit sidru pasidalinsiu? Daug turiu...

irnesakyk.gif kad as negeriu alkoholio biggrin.gif
Atsakyti
Pats geriausias ROMANAS

I dalis
II dalis
III dalis
IV dalis
V dalis
VI dalis
VII dalis
VIII dalis
IX dalis
X dalis
XI dalis
XII dalis
XIII dalis
XIV dalis
XV dalis

QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 10, 20:31)
ką tas tavo senukas marsietis padarė???? nepasakoji,o gal vėl klysti.

Labas Dominyyka biggrin.gif

QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 10, 20:33)
Ne tai, kad liudziu..siaip kazkaip keistai
Pasiprasiau i svecius pas drauga, tai jis rase, kad uzsiemes bus..bet galiu pabuti salia...bet paskui dingo is eterio ir tiek..
jei ir atsiras..tai nezadu nakti vaziuoti pas ji  schmoll.gif

Vilte, man tavo draugas švelniai tariant keistas. Seniai būčiau tokį programuotoją išprogramavus iš savo gyvenimo dėl tokio elgesio, visokių akcijų.. Bet jei tu juo tiki, jauti, jog čia laikina ir jis vertas lauk. Būti su žmogum vien tik dėl to kad nebūti vienai schmoll.gif Sėkmės dideliausios su juo. Tu mūsų šauniausia smile.gif
Jauna, graži, stipri mamytė smile.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 10, 21:22)
GV Labai atsiprasau, del tos fifos tiesiog ta zodi manau visi skirtingai suprantam, o kad esi cia is musu kieciausiai, tai net nediskutuojama 4u.gif  nepyk fainuolyt...

Aš juk juokais.. nepykstu. Aš tikrai nekiečiausia. Yra moterų vertų daug daugiau nei aš.

QUOTE(haneriete @ 2007 11 10, 22:05)
Nu as pameginsiu daryt namucius, bet nebus tokie jaukus kaip Abzorytes  blush2.gif

Nereikia, jog viskas būtų kaip Abžorytė. Ji šauni mergina, bet nereikia aklai sekti kuo nors. Esi neprastesnė.. sukūrei gerus namus.
Ir man nepatiko DG, Dominyykos pasisakymai..nemoku, negaliu. Viską kiekviena galit- mest žodžius negaliu, nežinau iš žodyno. Reikia bandyt smile.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 10, 22:14)
nes pati nezinau, noriu normaliu santykiu, o e nu tipo jau gal nebe e MB airijoje...

lotuliukas.gif
Labai prajuokinai su tais e nu tipo.. biggrin.gif
Priminei man gimtąjį kaimą (tą kur mytą galvojom daryt laugh.gif) Kai ten nuvažiuoju ir vakare išeini į miestą tai apspinta treninguoti intelektualai: e pupa važiuojam pasivažinėt tipo aš Tomas o tu a pupa važiuojam nesilaužyk e lotuliukas.gif

QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 10, 22:34)
GV man asocijuojasi su moteriškumo įsikūnijimu, norėčiau pamatyt wink.gif Beje labai patiko GV avataras, kur prie kompo mergaitė sėdėjo. Tokia ramybe dvelkė  wub.gif Ir, jei gerai pamenu, GV kaip tik buvo ramus periodas po visokių inkstų pardavinėjimo. (Man, kaip ramybės būsenoj retai būnančiai, ramybė - didelė vertybė)
Mergaitės, - siaubas kiek mūsų čia daug! Susivokiau kad dar nepaminėjau Dovyyles, Drugelio, Dominyykos, Populi.... ir nei vienos iš neseniai prisijungusių  doh.gif O ką dar pamiršau?

Žodžiu - iš pasisakymų sprendžiu, kad dauguma pasirinkę avatarus, atspindinčius jei ne išvaizdą, tai sielos būseną  thumbup.gif

Man patinka tavo ramybė, išmintis..
Avatarus pasirenku visiškai na ura biggrin.gif
Tiesiog į google įvedu woman ir pasidairau ką siūlo smile.gif Kas užkimba tas.
Aš moteriškumo įsikūnijimas.. per drąsiai pasakyta.
Atsakyti
GV, man netycia issitryne raides, ten neturejo buti e lotuliukas.gif lotuliukas.gif musu krastas nerealus lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei turi golfa esi kietas, o jei dar adidas kedai tai super isvis thumbup.gif

Haneriete, siandien vaisina, as taip pat galiu pavaisint, tikrai mielai pasikviesciau Jus i svecius, tik kad kaimas tolokai, beje GV gal tu irgi kaime pas tevus????

Vilte, istiesu esi panasi,dar jeigu plaukai butu sviesesni bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 10, 23:34)
irnesakyk.gif kad as negeriu alkoholio biggrin.gif

O niekada negerei? Šiaip įdomu pasidarė smile.gif

GV, aš žinau, kad aš ne prastesnė lotuliukas.gif bet gal ne visose situacijose. Tikrai pripažįstų, yra daug dalykų, ko aš nemoku ir niekada nemokėsiu, bet yra tokių, kur niekas už mane geriau nepadarys thumbup.gif tik kartais baisoka ką nors daryti pirmą kartą, ypač kai prieš tai tas darbas buvo atliekamas be priekaištų. Bet vistiek darau. Aš labai mėgstu pirmus kartus ir dar žinau, kad jei daryčiau kitą kartą, turėčiau daugiau laiko, dar geriau padaryčiau yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 10 lapkričio 2007 - 22:50
GV, aciu uz nuomone 4u.gif
Zinau, kad man pasiseks, bet kokiu atveju smile.gif
Atsakyti
Pasidariau arbatos su brendžiuku.. Reikia juk kraujagysles praplėsti, kad senatvėj problemų nebūtų. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 10, 22:47)
O niekada negerei? Šiaip įdomu pasidarė  smile.gif

zinoma geriau smile.gif bet tiesiog pajutau kad tas alkoholis man nieko gero neduoda
net po gurksnelio sampano pasijusdavau nekaip..tai galva imdavo skaudeti tai dar kas.. na tiesiog smile.gif bet ca ne zygdarbis biggrin.gif
zygdarbis, kad meciau rukyti blush2.gif blush2.gif net pati savimi didziuojuosi ax.gif
Atsakyti