Pats geriausias ROMANAS
I dalis
II dalis
III dalis
IV dalis
V dalis
VI dalis
VII dalis
VIII dalis
IX dalis
X dalis
XI dalis
XII dalis
XIII dalis
XIV dalis
XV dalis
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 10, 20:31)
ką tas tavo senukas marsietis padarė???? nepasakoji,o gal vėl klysti.
Labas Dominyyka
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 10, 20:33)
Ne tai, kad liudziu..siaip kazkaip keistai
Pasiprasiau i svecius pas drauga, tai jis rase, kad uzsiemes bus..bet galiu pabuti salia...bet paskui dingo is eterio ir tiek..
jei ir atsiras..tai nezadu nakti vaziuoti pas ji
Vilte, man tavo draugas švelniai tariant keistas. Seniai būčiau tokį programuotoją išprogramavus iš savo gyvenimo dėl tokio elgesio, visokių akcijų.. Bet jei tu juo tiki, jauti, jog čia laikina ir jis vertas lauk. Būti su žmogum vien tik dėl to kad nebūti vienai

Sėkmės dideliausios su juo. Tu mūsų šauniausia

Jauna, graži, stipri mamytė
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 10, 21:22)
GV Labai atsiprasau, del tos fifos tiesiog ta zodi manau visi skirtingai suprantam, o kad esi cia is musu kieciausiai, tai net nediskutuojama

nepyk fainuolyt...
Aš juk juokais.. nepykstu. Aš tikrai nekiečiausia. Yra moterų vertų daug daugiau nei aš.
QUOTE(haneriete @ 2007 11 10, 22:05)
Nu as pameginsiu daryt namucius, bet nebus tokie jaukus kaip Abzorytes
Nereikia, jog viskas būtų kaip Abžorytė. Ji šauni mergina, bet nereikia aklai sekti kuo nors. Esi neprastesnė.. sukūrei gerus namus.
Ir man nepatiko DG, Dominyykos pasisakymai..nemoku, negaliu. Viską kiekviena galit- mest žodžius negaliu, nežinau iš žodyno. Reikia bandyt
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 10, 22:14)
nes pati nezinau, noriu normaliu santykiu, o e nu tipo jau gal nebe e MB airijoje...

Labai prajuokinai su tais e nu tipo..

Priminei man gimtąjį kaimą (tą kur mytą galvojom daryt

) Kai ten nuvažiuoju ir vakare išeini į miestą tai apspinta treninguoti intelektualai: e pupa važiuojam pasivažinėt tipo aš Tomas o tu a pupa važiuojam nesilaužyk e
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 10, 22:34)
GV man asocijuojasi su moteriškumo įsikūnijimu, norėčiau pamatyt

Beje labai patiko GV avataras, kur prie kompo mergaitė sėdėjo. Tokia ramybe dvelkė

Ir, jei gerai pamenu, GV kaip tik buvo ramus periodas po visokių inkstų pardavinėjimo. (Man, kaip ramybės būsenoj retai būnančiai, ramybė - didelė vertybė)
Mergaitės, - siaubas kiek mūsų čia daug! Susivokiau kad dar nepaminėjau Dovyyles, Drugelio, Dominyykos, Populi.... ir nei vienos iš neseniai prisijungusių

O ką dar pamiršau?
Žodžiu - iš pasisakymų sprendžiu, kad dauguma pasirinkę avatarus, atspindinčius jei ne išvaizdą, tai sielos būseną
Man patinka tavo ramybė, išmintis..
Avatarus pasirenku visiškai na ura

Tiesiog į google įvedu woman ir pasidairau ką siūlo

Kas užkimba tas.
Aš moteriškumo įsikūnijimas.. per drąsiai pasakyta.