QUOTE(Laimė @ 2008 03 21, 10:08)
Tačiau, kiek ilgai esi pasiruošusi ieškoti internete ką "neigiamo" duoda operacija?
Ar esi pasiruošusi rizikuoti savo vaikelio sveikata pastojant?
Aš to nesiruošiu daryti
Todėl ir operuojuos. Iki šiol einasi, pfu pfu pfu viskas sėkmingai. Tikiuosi, kad po 4 mėnesių galėsiu nesisaugoti nėštumo.
Aš nesiruošiu gydytis žolėmis ar užkalbėjimais, ir augintis ją savyje didesnę ir didesnę.... ir taip per vėlai pastebėta
Ar neišdygs nauja- priklausys nuo mano organizmo harmonų.
Ar esi pasiruošusi rizikuoti savo vaikelio sveikata pastojant?
Aš to nesiruošiu daryti

Aš nesiruošiu gydytis žolėmis ar užkalbėjimais, ir augintis ją savyje didesnę ir didesnę.... ir taip per vėlai pastebėta

Ar neišdygs nauja- priklausys nuo mano organizmo harmonų.
Laime, shaunu, kad esi apsisprendusi ir pasirinkai kelia savo problemai spresti. Siuo atzvilgiu as Tau pavydziu. Is tiesu as nesistengiu ieskoti Internete, ka neigiamo duoda operacija. As tiesiog ieskau INFORMACIJOS, nes pries priimdama sprendima (net ir visai kitoje situacijoje) noriu buti susipazinusi su visomis galimomis alternatyvomis. Informacija renku ne vien tik is interneto, forumu, turiu priejima prie moksliniu baziu, skaitau straipsnius, rasau laiskus uzsienio gydytojams; Lietuvoje buvau apsilankiusi pas kokius 6 ivairius ginekologus (Vilniuje ir Kaune), is kuriu buvo medicinos mokslu daktaras. Pastebejau idomia tendencija: kuo jaunesne ginekologe, tuo labiau ji linkusi shukauti, kad reikia nedelsiant operuotis! Kuo daugiau patirties turinti ginekologe, tuo labiau agituoja bandyti pastoti, o paskui jau operuotis. Apibendrinant : 3 ginekologai pasisake uz operacija, kiti 3- uz pastojima, o po to operacija. Is pastaruju triju vienas buvo VU docentas, mokslu daktaras, su daugiau nei 30 metu patirtimi. Jis pasake, jog operacija bus reikalinga neisvengiamai, bet nera taip skubu- jei imanoma, galima palaukti, kol raumuo pats istums mioma labiau i gimda- tuomet lengvesne bus operacijos eiga, gal nereiktu dvieju etapu. Taciau apibendrinantieji jo zodziai buvo: pagimdysi 3 vaikus, o paskui galesi daryti ka nori: operuotis ir pan. Tai wa. Del to ir blaskausi

Ieskau galimybiu gydyti, uzsisakiau is JAV knyga, skaitineju- pritruksta tik valios praktikuoti. Bet kuriuo atveju, Laime, labai gali buti, kad as irgi gulsiu po peiliu. Uztempsiu dar papildomai laiko. O gal ir mioma uzaugs- bus problema didesne.... Rizikuoju

Zodziu, Laime, dar syki atsakant: neieskau operacijos neigiamybiu, tiesiog esu sventai isitikinusi, kad tai NERA geriausias problemos sprendimo budas. Deja, tik laiko ieskojimams turiu nedaug- amzius spaudzia bandyti susilaukti kudikio. Pastoti kol kas irgi nebandau... Jei jau nieko gero nerasiu- leisiuosi buti pjaustoma... Kaip sakoma: "imkiet mane ir pjaustykiet"...

Papildyta:
Dar pridursiu del citadeles uzklausimo forume sudalyvauti toms, kurios sekmingai pastojo ir isnesiojo su mioma...
Turejau toki patyrima: i viena uzsienio foruma po ilgu "depresovu laisku" gavimo parasiau zinute: HEY, ar yra kokia prosvaiste?!! Ar yra pozityviu nestumo istoriju? Tiek su mioma, tiek po miomos operacijos?
Nes buvau labai jau prislegta tu visu pasakojimu... Ir ka gi, mane kiek nustebino to forumo administratoriu gydytoju atsakymai:
Pozityviu istoriju YRA, tik tie zmones daugiau neina i forumus, nes yra laisvi nuo savo problemos ir nenori to prisiminti...

Ar negali buti taip, merginos?

Grazios Jums dienos ir sypsokites dazniau!