Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynės - bendra tema

mes irgi pries vaikstynes schmoll.gif
nieko ten gero, o tos mamos, kurios jau niekaip neapseina, tai zinokit, kad negalima laikyti ilgiau nei 15min per viena karta
Atsakyti
As irgi buvau nusistacius pries vaikstynes.
Bet vaikas sveria 10.5kg ir jam nusibodo guleti ant nugaros, jis pavargsta guleti ant pilvo, o ka tada daryti? tai va pries 2 dienas nuvaziavau ir nupirkau as vaikstyne, kurios sakiau nepirksiu. Tai as ten ji idedu tik keliom minutem, PVZ kol batus uzsiaunu i lauka eiti, ar i wc nulekti. O jam kaip idomu, jis juokiasi tampo viska. nuva. Vaziuoti neleidziu, tik biski aplinka pakeisti.
Atsakyti
As svarstau ar verta tą vaikštynę pirkti, gi jos mažai reikia, kai prisimenu pirmasis mano vaikas pradėjo vaikščioti 8 mėn, tai kažkaip ne labai ir naudojomės ta vaikštyne, o su mažaja net nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(iloniux @ 2007 12 07, 19:22)
Na nera gerai tos vaikstynes bet juk nesedi joje vaikas istisas dienas idedu tik tada kai reikia ir jai labai patinka. Gydytojai nerekomenduoja, bet jie daug ko nerekomenduoja o visko tikrai taip nedarom kaip liepia gydytojai. O dedama i vaikstyne visada apaunu batukus tai ji nesistoja ant pirstu galu.

butent ne viska darome,ka gydt sako tongue.gif
Atsakyti
Turėjom, naudojom, užaugom, vaikščiot mokam, kojos tiesios. Naudojau ją su saiku.
Atsakyti
labas vakaras.Siandien isigijom vaikstyne,o kai tik norejau pastatyt savo dukryte i ja pradejo isteriskai verkti doh.gif nors vaikstyne tikrai spalvinga,daug zaisliuku muzikeliu ir pan. zodziu galvojau kad tikrai susidomes doh.gif visa vakara kai tik prinesu dukryte prie vaikstynes ji isikniaubia i mane ir net paziuret i ja nenori schmoll.gif zinau kad jos isvis nerekomenduojamos,bet pirkom vien del to kad mazes ner kur padet kol norisi kazka pasidaryt namie,lovytej bijau kad persisvers nes jau pati atsistoja,is vezimo irgi lipa,o ropot dar nemoka,taigi galvojau kad bent trumpam vaikstyne bus mano pagalbininke unsure.gif tiesa,padarius pati zemiausia auksti ji beveik nesiekia zemes kojytemis,tik pirstu galiukais,nes mazoko ugio ji pas mane.sakau gal delto jai nesaugu taip pasidare ir issigando g.gif lovytej puikiausiai atsistoja ir apzingsniuoja po biski ja.taigi laukiu jusu pasisakymu gal kam taip buvo,ar verta dar ja pratint?gal palaukt kol paaugs ugis?ka daryt,nejaugi teks paeduot vaikstyne... unsure.gif
Atsakyti
paprasciaisiai vaikui reikia apsiprasti su nauju daiktu ypac jei ji sodriu spalvu ir dar groja visaip tai gali vaika is pradziau isgazdinti. palikit ja kambaryje kartu su zaislais kad ji apsiprastu su ja, tegu pati paciupineja, paragauja smile.gif

o del to kad vaikstyne jum reikalinga kad neturit kur padeti vaiko...tai padekit ant grindu, juk tikrai nenukris nuo niekur lotuliukas.gif
mes pvz ant grindu sudedem toki va panasu kilimeli
http://www2.senukai....id=000050889724
ant jo nesalta, nekieta, jis zaismingas ir vaikas puikiausiai gali ant jo vartytis, sliauzti, mokintis ropoti, zaisti ir t.t. musiske ant tokio kilimelio dienas leidzia nuo tada kai ismoko apsiverti ant pilvo mazdaug nuo 3 men wink.gif
Atsakyti
Man irgi problemėlė kažką pasidaryti, bet aš ją sodinu ant kilimo ir pridedu krūvą žaislų. Aišku, po kiek laiko randu ją po lova, kokiam kampe, ar lendančią po stalu. Bet žinau, kad niekur nenukris, nieko pavojingo žemai nėra, kad paimtų. Vaikštynės dėl to nesiruošiu pirkt...

santa252, o jūsų lovytės kraštai labai žemai, kad gali persisverti? Ir nepasikelia daugiau? Maniškė irgi jau lovytėj vaikštinėja, bet kad persisvertų, tai abejoju-iki krūtinės lovytės kraštas ax.gif
Atsakyti
o nuo keliu maneseliu galima vaika i vaistyne sodinti g.gif ,mano viena pazystama nuo 5 men su virs sodino,bet as manau kad dar per mazas vaikas vaikstynei schmoll.gif ,mat mano daktare sake kad aplamai vaika galima tik nuo 6men sodinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(santa252 @ 2008 01 12, 01:09)
tiesa,padarius pati zemiausia auksti ji beveik nesiekia zemes kojytemis,tik pirstu galiukais

jau vien del sito sakyciau, kad dar gerokai per anksti jusu mergytei ta vaikstyne. unsure.gif

as leisciau jai guleti ar sedeti ant grindu, duociau keleta zaisliuku, ar rakandu (saukstu, nedideliu puodu su dangciais ar pan.). jei nepriimtina leisti vaika ant grindu - isigyciau manieza, kuriame vaikelis galetu zaisti su zaisliukais ar prisilaikydama zingsniuoti aplinkui ir tt.
Atsakyti
Aciu mamytes uz visus atsakymus.manoji dar ropot nemoka visiskai doh.gif galeciau ja leist ant grindu bet pas mus nera kilimines dangos todel manau ir salta jai butu ant grindu ir bijau kad nesusitrenktu galvytes nes dar kartais susvyruoja sededama.gera ideja cia davet su kilimuku,puodais ir t.t. biggrin.gif reiks pabandyt.manieza turim,bet jo auksta tvorele ji nepasiekia isikibt o tada pyksta,gal reiks lovyte nuleist iki pacio maziausio aukscio bet tada ji irgi nepasieks.na o del vaikstynes,tai ir siandien pabandziau prinest tai isikibo i mane kaip katina i koki medi lotuliukas.gif nenori net paziuret i ja schmoll.gif nesinori vaiko traumuot,tai nusprendem kad gerokai luktelsim,kol prades nors po biskiuka vaiksciot.o siaip i vaikstyne parasyta kad galima statyt nuo 6 men nors man atrodo per anksti tikrai.nors musiskei jau 8 men pasirodo ir tam neatejo laikas dar jai unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, del vaikstyniu tai geriausia nuo puses metuku ,bet savo mazi pabandziau nou 4 men biggrin.gif ir visai nieko, jam patiko. Taip leidau jam po 5 min i diena ir labai greitai jis pajuto jega juose ir pradejo vaiksciot. Dabar jam 10 men tai vaiksto pats biggrin.gif
Atsakyti